Aktuális, Társadalom

Egyre inkább kifullad az oltási kampány Romániában – már előjegyzés nélkül is meg lehet(NE!) kapni a géntechnológiás kísérleti szert

Egyre inkább nyilvánvaló, hogy a román állampolgárok túlnyomó része elutasítja a kísérleti covid vakcinát A covidmizéria során az is egyre világosabb, milyen átlátszó, hamis és manipulált  számadatok alapján  rendelték el a járványra hivatkozva Romániában is a szükségállapotot, vészhelyzetet és kényszerítették  házi őrizetbe az embereket, szétverve közben gazdaságot, vendéglátóipart, tanügyet s az egészségügyből egy terrorista „betegségügyi” rendszert csináltak, ahol  emberek százait tehették el a hírhedt covid-protokollal láb alól ( egyelőre büntetlenül) a halálkórházak covidosztályain.

A globalista forgatókönyv p(l)andémiás csúcsosodása lenne ez a tömegek beoltására, a digitális „vakcina útlevélre” való átállás, azonban az emberek lsaab de biztosan eszmélnek, s egyre többen utasítják el a kamu járvány kísérleti vakcináját, mely valójában nem is számít orvosi kritériumait nézve védőoltásnak, hanem inkább egy genetikai módosító szernek, melynek következményei egyelőre ismeretlenek.

„Személyesen is lehet majd időpontot kérni az oltási központokban, nem csak az előjegyzési portálon keresztül .”– közölte keddi sajtótájékoztatóján az oltási kampány koordinátora. Valeriu Gheorghiță bejelentésének az előzménye, hogy kedden először haladta meg az előjegyezhető oltási időpontok száma a várólistákon szereplő személyek számát a regisztrációs online platformon.

Ez az oltási kampány egyértelmű kifulladását jelzi, és kétségessé teszi, hogy Romániában az immunizáltak száma szeptemberre meghaladja a 10 milliót, ahogy a kormányfő ígéri.

Május 7-től előjegyzés nélkül is beadják az igénylőknek a koronavírus elleni vakcinát valamennyi hazai oltásközpontban – jelentette be keddi sajtótájékoztatóján az oltáskampány koordináló országos bizottság vezetője. Valeriu Gheorghiță közlése szerint a 60 év felettieket 8 és 20 óra között fogadják a központokban, a fiatalabbak 14 és 20 óra között kaphatják meg a vakcinát. Az előjegyzett időponttal rendelkező személyeknek prioritásuk van. A katonaorvos elmondta, az előjegyzés nélkül érkező személyeket a szabadi időpontok számának függvényében oltják be, szükség esetén, sorszám alapján.

( Forrás: Agerpres)

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile