Aktuális, Vélemény

Egyre nyilvánvalóbb: kísérleti stádiumban vannak még a „covid-oltások”- az emberi civilizáció legnagyobb emberkísérletét látjuk?

Egyre több Európai államban függesztik fel az AstraZeneca oltások beadását, ugyanis mint kiderült a jeles vakcina komoly, halálos szövődményeket okozhat. Csütörtökön derült ki konkrétan, hogy Romániában is beszüntették, azaz be kellett szüntessék az AstraZeneca  covid ellenes vakcináját.

Mint ahogy az is kiderült, hogy pont a legveszélyesebbnek nyilvánított szállítmányból Romániában már több ezer adagot belenyomtak a lelkesen és exhibicionistán oltakózókba. Ja, hogy akkor még nem tudták, hogy ez a szer mennyire veszélyes lehet… mert ilyenek az emberkísérletek. Előre semmit nem lehet tudni. Csak utólag. És aztán kiviszik a laboratóriumból a pórul járt kísérleti patkányokat…

Kérdés, hogy ki is vállalja most a felelősséget azért, hogy kiderült, most már tagadhatatlan, hogy a lakosságnak bizonyítottan veszélyes, nem megbízható, nem megfelelően leellenőrzött, magyarán szólva MÉG KÍSÉRLETI szakaszban levő oltásokat adtak be?

Az illetékesek persze mosnák kezüket és beszélnek össze vissza. „Nincs okuk pánikra azoknak, akiket az AstraZeneca vakcinájával oltottak be” – jelentette ki csütörtök este Valeriu Gheorghiţă. Vajon ha az anyja, vagya  gyereke kapta volna meg a jeles oltást, akkor is ezt mondaná? – vetődik fel a kérdés.

Mint megtudtuk, Romániában egyelőre nem használják azt a több mint négyezer adag vakcinát, amelyik ugyanabból a szállítmányból származik, amelynek használatát több más országban is felfüggesztették, miután több olyan esetet is jelentettek, amikor vérrög képződött a beoltottak szervezetében.

Érdemes megjegyezni, hogy míg egyre több EU-s állam állítja le az AstraZeneca covid oltását, addig a magyar kormány  pénteken bejelentette, ezzel a vakcinával fogják oltani az úgymond „veszélyeztetett korcsoportnak” számító idős embereket. Kérdés mi is veszélyezteti ezeket az embereket jobban, egy állítólagos pandémia, vagy egy életveszélyt okozható kísérleti oltás?

Az oltás hívőknek joguk van eldönteni, mit szúratnak magukba, ahogy azoknak is joguk van megtagadni a vakcinák felvételét, akik képesek józanul gondolkodni és a kiderült tények és nem konteók(!) tükrében felfogják, valami nagyon nem stimmel ezzel a globális oltási kampánnyal. Lehet nem más ez, mint a nagy gyógyszergyártó maffiák hatalmi harca, ahol a nagy kísérlet során az emberélet esetenként nem ér többet, mint a laboratóriumokban a kísérleti patkányok élete?

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile