Aktuális, Külpolitika

Egyre világosabb, a Delta variáns tulajdonképpen a kísérleti oltások mellékhatása lehet! – kamu-káosz a köbön: egyre több kétszer oltott brit kerül kórházba, miközben eltörölték a korlátozásokat

Az angol hatóságoknak el kellett ismernie, hogy a kétszer is beoltott angolokkal valami nem stimmel, ugyanis azok között akiket kórházba kell utalni , állítólag covidos tünetek miatt zömmel olyanok vannak, akik megkapták mindkét kísérleti vakcinát. Kérdés, vajon miért is?

Ennek ellenére nemhogy immunitás nem alakult ki náluk az állítólagos  covid-kór ellen, de meg is betegedtek és kórházi ápolásra szorultak.

Nos, ez vagy így van, mint szerecsenmosdató hivatalos hazugság, vagy egész egyszerűen az oltások mellékhatásai döntik le a  beoltott briteket, ezt azonban az angol covid-kormány nem ismerheti be.

„Napi közel 50 ezer megbetegedést okoz a koronavírus delta variánsa Nagy-Britanniában, és úgy tűnik, az oltások sem tudják teljesen megvédeni a lakosságot”-  a kormány tudományos főtanácsadója, Patrick Vallance szerint. Aki azt nem árulta el, hogy akkor mégis minek is erőltetik a láthatóan nem működő, sőt bajt okozó vakcinákat? Mert ez a globalista projekt forgatókönyve?

Az újonnan kórházba került „covidosok” 60 százaléka korábban mindkét oltását megkapta.

A Reuters által közölt statisztika elég érdekes, ugyanis pont hétfőn oldotta fel a brit kormány a járványügyi korlátozások döntő részét. Július 29-től megszűntek a gyülekezés felső korlátai, eltörölték a kötelező maszkviselést, megtelhetnek a stadionok és újranyitottak a szórakozóhelyek is. Más kérdés, hogy pont így akarják megzsarolni a briteket, ugyanis Angliában csakis a beoltottak mehetnek  be az éjszakai szórakozóhelyekre, már a friss negatív teszt sem elégséges.

Szóval dübörög a sátáni projekt és a rengeteg hazugság, hogy az oltási manőverrel teljesen kontroll alá vonják az embereket.

Maradjunk annyiban, hogy a covid-terror hazugságait lassan azok sem tudják követni, akik a háttér parancsnak engedelmeskedve végrehajtják azokat.

Forrás: Reuters

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Péter Gonda
Péter Gonda
2 ani în urmă

Péter Gonda
Valahol szeretném már látni, olvasni, hogy végre egy ORVOS kimondja azt amit minden kisiskolásnak tudni illik! A beoltott emberi test ellenanygot termel a vírussal szemben! Ez az ellenanyag nem egyforma, minden ember esetében más, és más variációban jelenik meg! Tehát száz oltott embernek százféle ellenanyaga van! Ez a természetes kiválasztódás törvénye! Ha most az ostoba aljas politikusok ezt a százféle ellenanyagot elnevezi alfától az omegáig variánsnak, akkor soha nem szűnik meg a riogatás! A beoltottak a variánsaikat szétszórják, és mivel másféle a fertőző anyag, így az oltottak továbbra is védtelenek, és soha nem fejződik be a hamis járvány! Ráadásul, a már kialakult ellenanyaggal bíró oltottban, az újabb oltás már hatástalan, mert az alapvírus ellen van kifejlesztve, de az oltottaknál akár száz-ezerféle új vírusmutáció jelenik meg, így az alapoltás fölösleges! Mivel az alapvírus sincs igazán izolálva, így a mutációt sem ismehetik, akkor mire fel oltanak, és mivel?

Telefon
202457432