Aktuális

Egyre világosabb, globális genetikai emberkísérlet folyik: a  Pfizer-vakcina átprogramozhatja az emberi immunrendszert

Egy olyan Európában élünk és szemléljük minden idők legagresszívebb oltási kampányát, ahol tilos például a genetikailag módosított mezőgazdasági növényeket, vagy akár ezek magvait behozni az Európai Unió szabályainak megfelelően. Annak az EU-nak a szabályai szerint, ahol jelenleg  azt propagálják emberek millióinak, sőt aljas mód társadalmi korlátozásokkal zsarolják azokat, hogy oltassák be magukat olyan géntechnológiás szerekkel, melyek az orvosi  meghatározások szerint nem is számítanak védőoltásnak, viszont az emberi genetikában előre nem látható malformációkat okozhatnak.

Az egyik ilyen például az, hogy a génmódosított vakcina átkódolhatja az emberi immunrendszert, mely ezt követően egyedül nem lesz képes immunválasszal reagálni a fertőzésekre, így a génmódosított ember élete végéig csak  géntechnológiás  szerek beoltásával maradhat életben.  Ami magyarán annyit tesz, az „átprogramozott”

immunrendszerrel rendelkező ember élete végéig ki lesz szolgáltatva a vakcina gyártóknak és a vakcinákkal a társadalmat irányító politikai hatalmaknak. Ezt a veszélyt egyre több helyen hozzák nyilvánosságra újabban.

Holland és német kutatók arra figyelmeztetnek, hogy a Pfizer koronavírus elleni vakcinája a veleszületett immunválaszok komplex átprogramozódását okozhatja, amit figyelembe kell venni az mRNS-alapú vakcinák fejlesztésénél és használatánál.

A kutatók megállapították, hogy a vakcina hatékony a koronavírus megelőzésében, de egyelőre keveset tudni a veleszületett és adaptív immunválaszokat befolyásoló széles körű hatásairól.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile