A MÁTRIX ÁRNYÉKÁBAN, Aktuális, GREAT RESET

PROVOKÁCIÓ? Egyre zavarosabb a WHO maffia homoszexuális „majomhimlő projektje” – A Soros Nyílt Társadalom Alapítvány munkatársa nyíltan azzal henceg, hogy több férfival szexelt egy  Pride rendezvényen – majd a járványkezelést hibáztatja, mert elkapta a „majomhimlőt” és a trippert

Az elmúlt két évben a Mainstream média COVID-propaganda gépezetének új epizódot kell nyomatni, éspedig az állítólagos „majomhimlőt” és ennek veszélyeit. Az egész őrület, mármint az erről szóló „hivatalos” hírek több sebből vérzenek, ugyanis evidens, hogy szó sincs itt semmilyen csak úgy terjedő majomhimlőről, hanem nagy valószínűséggel a COVID19 kísérleti oltás egyik mellékhatását nevezték el a bolygó méregkeverői „majomhimlőnek”. S ezt a kórságot akár a 30 évvel ezelőtt  felfuttatott AIDS – sztorit a homoszexuális férfiak betegségeként akarják beállítani.

Magyarán a WHO nyíltan beismerte, egy új kísérletet folytatnak, az oltás mellékhatásának jelentkezése után beadott új oltással, melyet „majomhimlő elleni” oltásnak neveznek,s aminek a hatásáról saját bevallásuk szerint  nekik sincs sok ismeretük. Majd, most talán megtudják mire jó a majomhimlő elleninek mondott szérum,  ha beoltanak vele pár százezer homoszexuális férfit, nyilván a had hulljon a férgese égisze alatt.

A sátáni globalista maffia a jelek szerint nem sokra értékeli azt az „LGBTQ-közösséget”amit  szodomita torzóként nyom a társadalom képében fals toleranciát hirdetve. teszik ezt mindazok, akik éppen el akarják a sportrendezvényektől tiltani az orosz sportolókat.

A „majomhimlő” propaganda eddigi leggusztustalanabb megnyilvánulása a napokban látott napvilágot egy a Soros Nyílt Társadalom Alapítványának munkatársa, Sebastian Köhn  jóvoltából. A meleg férfi (ki tudja miért) ordenáré, naturalista részletességgel számolt be arról, hogy a New York-i Pride  után több alkalmi  partnerrel szexelt, majd egy hét múlva trippert és persze majomhimlőt észlelt magán.

 

Sebastian Köhn,  Soros György Nyílt Társadalom Alapítványának egyik igazgatója fel van háborodva, hogy a Pride-os orgia után kisebesedett a végbele és majomhimlős sőt triperres is lett a sok partner után. Ezt kellene tolerálni?

A pórul járt homoszexuális sorosiszta részletesen beszámol arról, hogy a többrendbeli  Pride-os anális orgia során hogy rongálódott meg az ánusza, mennyire fájt neki a szétkúrt végbélnyílása, sőt szegényke trippert is kapott a szodomita anális gyönyörök mellé.

És ezt most így el kellene fogadni, normálisnak tekinteni és a majomhimlő miatt sopánkodni?!

A több mint ordenáré beszámoló így szól:

„A hétvégén több sráccal is szexeltem. Aztán egy héttel később, július 1-jén nagyon fáradtnak éreztem magam. Magas lázam volt hidegrázással és izomfájdalmakkal, a nyirokcsomóim pedig annyira megduzzadtak, hogy két centiméterrel kilógtak a torkomból” – tette hozzá.

Ahelyett, hogy felelősséget vállalt volna saját felelőtlen tetteiért, Sebastian a kormányt hibáztatta azért, hogy milyen rosszul kezelte a majomhimlő járványhelyzetet.

Továbbiak a Guardianból :

Miután hazamentem, a kiütések terjedni kezdtek, és szorongani kezdtem. Szó szerint mindenhol lézióim alakultak ki; úgy néztek ki, mint a szúnyogcsípés, majd pattanásos hólyagokká fejlődtek, amelyek végül kipattannak, majd végül pörkösödtek, mielőtt heget hagynának. Voltak a koponyámon, az arcomon, a karomon, a lábamon, a lábamon, a kezemen, a törzsemen, a hátamon, és öt csak a jobb könyökömön. A csúcson több mint 50 elváltozásom volt, 40 C fokos  lázam és heves fájdalmaim voltak, ami pánikrohamot váltott ki. Ironikus módon az egyetlen hely, ahol nem voltak elváltozásaim, az a péniszem volt.

Másnap megkaptam az STI eredményemet: gonorrhoea pozitív. De a majomhimlőről még nem esett szó. Ekkor csalánkiütés jelent meg a testemen a nyakamtól lefelé, valamint fejfájás, ízületi gyulladásos fájdalom az ujjaimban és a vállamban, és furcsa fájdalom a lábszárcsontomban, ami annyira fájdalmassá vált, hogy nem tudtam felállni. Éjszaka arra ébredtem, hogy megőrülök a sérülések és csalánkiütések miatti fájdalom és viszketés miatt, csak ültem az ágyban és vakarom magam. Elszigetelt voltam, magányos és csalódott voltam a helyzet igazságtalansága miatt. Nyilvánvalóan nagyon beteg voltam, mégis egyedül kellett kidolgoznom egy gondozási tervet.

Az amúgy is nagyon fájdalmas anorectalis elváltozásaim nyílt sebekké változtak.

 Olyan érzés volt, mintha három repedésem lenne egymás mellett, és ez teljesen elviselhetetlen. Szó szerint hangosan sikoltottam, amikor kimentem a mosdóba. Még a terület tisztán tartása is rendkívül fájdalmas volt, mint például a mosakodás. Minden alkalommal két órás folyamat volt.

Négy nappal a tesztem után – hívtak a sürgősségi osztálytól, hogy majomhimlőre pozitív lett a tesztem. De ezen kívül semmi információt nem adtak. Ezért elkezdtem telefonálni, hogy hogyan tudnék hozzáférni a vírusellenes szerekhez  Tudtam, hogy a CDC  útmutatást adott ki arra vonatkozóan  , hogy kinek kell megfontolni a kezelést, és ez magában foglalja azokat az embereket is, akiknél anorektális elváltozások, torokléziók és bőrgyógyászati ​​állapotok voltak, amit meg is tettem.

Ez az egész egyszerűen hatalmas kudarcnak tűnik, aminek nem lett volna szabad megtörténnie, különösen nem két és fél hónappal a járvány kitörése után. Ha valaki, mint én, aki hosszú ideig dolgozott a szexuális egészségügyben, ilyen nehezen tudott eligazodni az ellátásban, nem tudom elképzelni, hogy mások csinálják. Ismerek több embert, akik csak ülnek otthon gyötrelmes fájdalomtól, mert nem kapják meg a szükséges támogatást.

Nagyon aggódom amiatt, hogy közel vagyunk ahhoz a ponthoz, hogy ez egy újabb endémiás betegség lesz, különösen a meleg férfiak körében, ha még nem léptük túl ezt a pontot. Aggódom, hogy örökre itt maradunk.

CDC szerint idén május 18-án jegyezték fel az első majomhimlős esetet az Egyesült Államokban. A CDC tudta, hogy a vírus a meleg férfiak körében terjed, de keveset tettek annak megállítására.

A Gateway Pundit  korábban arról számolt be, hogy New York City a „majomhimlő-járvány epicentruma”, amely az összes amerikai eset 30%-át teszi ki.

“Most [900] majomhimlős eset van a városban, ami több mint [31%-a] a CDC-ben regisztrált majomhimlős eseteknek” – áll a NY Health közleményében. “New York City a majomhimlő járvány epicentruma az Egyesült Államokban, és mégsem áll rendelkezésre elegendő oltóanyag ahhoz, hogy elérje azt a számú embert, akiknek szükségük van arra, hogy megvédjék magukat.”

A CDC pénteken megerősítette az Egyesült Államokban az első két majomhimlős esetet is gyermekeknél, mindkettő a meleg közösséggel hozható összefüggésbe.”

A kérdés nyitott, nyitottabb mint a Soros-féle alapítvány:

MIÉRT IS KELL A VILÁGNAK KÖZVETLENÜL A COVID-HAZUGSÁGOK UTÁN MOST EZT A MAJOMHIMLŐ HAZUGSÁGOT IS ELTŰRNIE?

VAJON KIDERÜL, MI AZ OKA ANNAK, HOGY A MELEGEKET AJNÁROZÓ GENDER-PRÓFTÁK HIRETELN KÍSÉRLETI PATKÁNYOKNAK TEKINTIK A HOMOKOSOKAT?

MIFÉLE ÚJ VESZEDELMET AKARNAK A VILÁGRA ZÚDÍTANI EZZEL MEGINT?

 

Forrás: GateWayPundi 

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
ELISABETA MANHERTZ
ELISABETA MANHERTZ
1 an în urmă

Nem akarom elhinni,ez olyan mint egy parodia!Hova sullyedt az emberiseg!Szekszualis egeszsegugyi dolgozokent tudnia kellett volna mi kovetkezik abbol ha orgiara jar vedekezes nelkul,s hogy ennek nyilvan kovetkezmenyei lesznek!