Aktuális, Belpolitika

El akarta vágni egy lány torkát az USR-PLUS politikusa, most éppen kórházvezetői posztra jelölték volna

Lássuk be, a román parlamenti kormánykoalíció egyre inkább emlékeztet a Rejtő Jenő féle exotikus bűnbandák összetételéhez, annyi különbséggel, hogy a valóságon igaziból senkinek sincs kedve jóízűen nevetni, mint egy Rejtő könyvön, ugyanis itt a bűnözőgyanús egyedek embermilliók sorsáról döntenek. Most éppen a sajtó akadályozta meg, hogy egy egykori késelő ne kerüljön fontos egészségügyi posztra.

Az ultraliberális USR-Plus párt vezérgárdájában is sok érdekes, mondhatni eredeti példány található. Nemrég jutott sajtónyilvánosságra, hogy a minden, tradicionális emberi normát megvető pátocskában akad olyan is, aki pár évvel ezelőtt megkísérelte hidegvérrel elvágni volt barátnője torkát. Mint kiderült az Bukaresti Kórház Felügyelőség (Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB) )  egyik vezető posztjára szántak helyezni egy olyan személyt, Răzvan Marian Apostolt, aki  pár éve, emberölési kísérlet miatt volt elítélve, ugyanis hidegvérrel megpróbálta meggyilkolni volt barátnőjét, írja a GÂNDUL.RO.

A lap értesülései szerint Răzvan Marian Apostol gyilkossági kísérlet miatt volt büntetve. 2004 júliusában, 20 éves korában Apostol leszúrta volt barátnőjét. Fényes nappal, a bukaresti „Viaceslav Harnaj” Mezőgazdasági Iskola bejáratánál vágta el a fiatal nő nyakát. Az akkor 20 éves lánynak óriási szerencséje volt, hogy a sürgős sebészeti beavatkozás meg tudta menteni az életét.

A bukaresti lap megkeresésére, miszerint a mostani USR PLUS-os vezető azonos e az egykori késelővel  Răzvan Marian Apostol csak annyit válaszolt, hogy igen, de „ ma már más ember lett”.

A kórház-felügyelőség illetékesei a Gândul megkeresésére kijelentették, hogy Răzvan Marian Apostol már nem tölt be vezető pozíciót, de továbbra is a Fővárosi Városháza hatáskörébe tartozó intézmény alkalmazottja.

(Forrás: Gândul )

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile