Aktuális, Társadalom

Elkezdődött a nagy nyáj-ellenőrzés: a kamu p(l)andémia alibi kísérleti vakcinájával minden emberi személyiségjogot megsértenek

És bekövetkezett vagyis bekövetkezni látszik a „covid19” társadalmi szuperkontroll  bevezetése és kipróbálása a beoltott embernyájon. A bukaresti hatóságok szombaton közölték, hogyan szeretnék ellenőrízni , hogy csakis a beoltottak, azaz azok, akik  megkapták a kísérleti szernek számító GMO-s injekciót vehetnek részt nagyobb rendezvényeken. A beoltottak természetesen pont úgy terjeszthetnek és elkaphatnak akármit, tehát az egész intézkedésnek semmilyen virológiai vagy orvosi alapja nincs.

Mindjárt az elején le kell szögezni, hogy már maga az, hogy bárkit igazoltassanak egy rendezvényen törvényellenes.

Az pedig, hogy a személynek bizalmas orvosi adatait ellenőrizzék egy, erre a célra kifejlesztett digitális karám kontroll-platformról, felülír minden sci-fis víziót. A rendezvényeken ugyanis a jelenlegi törvények értelmében egyedül a belépőjegy felmutatását lehet kérni a résztvevőktől.

A Különleges Távközlési Szolgálat ellenőrzi a rendezvények részvevőinek beoltottságát – árulta el szombati sajtótájékoztatóján Bukarest prefektusa, adta hírül a Digi24 .

Az egyik újdonság, hogy nagyobb létszámú rendezvények – sportesemények, koncertek – is megszervezhetők, de kizárólag a koronavírus ellen beoltott, illetve 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszttel, vagy 24 óránál frissebb negatív antigén-teszttel rendelkező résztvevők számára.

Más kérdés, hogy a stadionok, színházak általában közpénzből épültek és működnek , tehát azoknak az adói is benne vannak, akik nem tartoznak a „beoltottak” közzé. Tehát már ez is súlyos diszkriminációt eredményez. Kérdés, valóban megtehetik e ezt az adófizető, választó állampolgárokkal?

A prefektus szombati sajtótájékoztatóan elmondta, a tömegrendezvényeken a Különleges Távközlési Szolgálat (STS) szűri a részvevőket. E szerint a bejáratnál a személyi igazolványt kell felmutatni, a STS képviselői pedig a személyi szám (CNP) alapján ellenőrzik az immunizáltságot.

Itt rögtön megjegyezzük, hogy amennyiben valódi védőoltásról beszélhetnénk és valódi immunizálásról, akkor a beoltottak teljes biztonságban kellene, legyenek, ugyanis a védőoltások valójában arról szólnak, hogy aki megkapja, az az ne kapjon el és ne terjesszen egy adott betegséget, olyan közegben, ahol az adott betegség előfordulhat.

Alin Stoica kitért a fitnesztermekre is, amelyek 70 százalékos kapacitással működhetnek, ha kizárólag beoltottakat engednek be. Esetükben az oltásközpontban kiállított igazolást kell felmutatniuk a belépőknek. A dokumentumot elektronikus formában (mobiltelefonon) is elfogadják.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile