Aktuális, Belpolitika

Elkezdte a vakcina-kufárkodást a román kormány, a nyakukon maradt kísérleti „Covid19” oltóanyagokkal bizniszelnek

Verhetik a feneküket a földhöz a román kormány covid-fűrerei mégsem tudják rávenni a romániai lakosság zömét arra, hogy beoltassa magát a kétes, kísérleti stádiumban levő  covid19 vakcinákkal. Mit volt mit tenni, hogy rájuk ne rohadjon a sok kísérleti trutyi, most elkezdtek vele üzletelni.

A történetbe az is érdekes, hogy míg Romániában nyilvánosan zátonyra futott a lakosság tömeges beoltása, a forgatókönyv szerint közölt  covid statisztikák szerint mégis szinte teljesen eltűnt a p(l)anfdémiás vírus. Tehát a Napnál is világosabb, hogy egy előre megírt forgatókönyv  színjátéka zajlik, aminek semmi köze sem a valós megbetegedési számokhoz, sem semmilyen valódi járványhoz, hanem mindenek előtt a globalista társadalmi kontrollhoz, egy gigantikus   emberkísérlethez és a gyógyszergyártó cégek bizniszéhez.

Koronavírus elleni oltóanyagot ad el Románia több országnak, Dánia egymillió dózist vásárol – jelentette ki hétfőn Florin Cîţu miniszterelnök.

A kormányfő azt mondta, hogy több országgal is van szerződése Romániának, bizonyos államoknak adományoznak a vakcinákból, másoknak pedig eladják az oltóanyagot.

Florin Cîţu tudomása szerint Dánia egymillió dózist vásárol a Pfizer-Biontech oltóanyagából, amelyet beszerzési áron értékesít tovább Románia, ahogyan azt az uniós stratégiában megszabták.

 

Forrás: Agerpres

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile