Aktuális

Elmebeteg szörnyetegek irányítanak a politikában: A G7-től követeli  Boris Jonhson, hogy legyen kötelező az egész Földön a covid vakcina – a brit miniszterelnök apja már 1982-ben megírta a nagy „vírus zsoltárát”

Boris Johnson brit miniszterelnök be szeretné vezettetni világszerte a  „Covid19” vakcina kötelezővé tételét, derül ki a brit kormányfői hivatal közleményéből. Azonban sem ebben, sem a fősodratú sajtóban nem tértek ki arra, hogy Boris Johnson – nak ez a vakcina őrület  nem új dolog, nem most, a covid mizéria miatt került nála előtérbe, hanem úgymond „ családi rögeszme”.

A brit miniszterelnök apja ugyanis már évekkel ezelőtt, 1982-ben „The Marburg Virus” címmel ,   könyvet írt arról, hogy mi lenne, ha egy „gyilkos vírus” miatt be kellene oltani az egész emberiséget, ezzel egyfajta szelekciónak vetve alá azt, és nem utolsósorban „optimalizálni”( ejtsd. kiirtani? ) az emberiség létszámát.

Kevesen tudják, hogy Boris Johnson apja a Világbank és az Európai Bizottság alkalmazottja volt, ugyanakkor EP-képviselőként is dolgozott. Stanley apját, Borisz nagyapját pedig Osman Kemálnak hívták, és Ali Kemal Bey, az Oszmán Birodalom egyik utolsó belügyminiszterének a fia volt. Ami jelenleg Angliában is történik, tehát nem véletlen, nem spontán, hanem egy évtizedek óta előkésztett sátáni hadművelet kivitelezésének próbálgatása.

 

 

A hírek arról számoltak csak be, hogy a brit miniszterelnök konkrét kötelezettségvállalásokat kér a jövő héten a hét legnagyobb ipari hatalom alkotta csoport (G7) többi tagországának vezetőitől annak elősegítésére, hogy 2022 végéig a világ teljes lakosságát be lehessen oltani a koronavírus elleni vakcinákkal.

A G7-országok – a soros elnöki tisztséget betöltő Egyesült Királyság, valamint az Egyesült Államok, Japán, Kanada, Németország, Olaszország és Franciaország – vezetői több más meghívott ország és szervezet képviselőivel együtt háromnapos csúcstalálkozót tartanak jövő péntektől a délnyugat-angliai Carbis Bay kisvárosban. A találkozón jelen lesz Joe Biden amerikai elnök is.

Johnson a miniszterelnöki hivatal közleményéhez fűzött személyes nyilatkozatában hangsúlyozta: az orvoslás egyetemes történetének legnagyobb vívmánya lenne a világ teljes népességének beoltása a koronavírus elleni vakcinákkal a jövő év végéig.

A brit kormányfő a Downing Street ismertetése szerint kifejti a csúcstalálkozó többi résztvevőjének, hogy a világ legnagyobb gazdaságainak ígéretet kell tenniük ennek elérésére, mert csak így lehet végleg megállítani a koronavírus-világjárványt.

Az elmebeteg (vagy inkább sátáni) nyilatkozat egy az egyben az „apa Jonhson” könyvében leírt rémtörténetre hajaz, ahol a vírusokkal és az oltásokkal akarják a „Hatalmasak” optimalizálni, azaz lecsökkenteni a Föld lakóinak számát.

Az „apa Jonhson” műveiben állandó visszatérő téma az emberiség egy vírus általi megfertőzése, az emberiség számának csökkentése, az alábbi művei jelentek meg: Life without Birth: A Journey Through the Third World in Search of the Population Explosion (1970),The Green Revolution (1972), The Population Problem (1973),The Urbane Guerilla (1975), The Marburg Virus (1982), World Population and the United Nations (1987), World Population – Turning the Tide (1994),The Politics of Population: Cairo, 1994.

Johnson közleményében külön részt szentel az Oxford/AstraZeneca-oltóanyagnak, annak a veszélyes kísérleti szernek, mely eddig a legtöbb beoltott ember halálát okozta.

Összerakva a történéseket, a brit miniszterelnök  „atyai hagyatékát”, a vírus és vakcina mániát, talán nem is csodálkozunk, hogy a 2012-es angliai Olimpiai Játákok megnyitójának szürrealista , gigantikus táncbemutatója a jelenlegi covid p(l)andámiát adja tulajdonképpen elő, benne azt a táncbetétet, melyet ma Jerusalema néven táncikálnak, a halálkórházakban a covidosnak mondott betegeket a covid protokoll szerint „kezelő” egészségügyi alkalmazottak ( direkt nem írtunk orvosokat, ápolókat ez esetben. szerk. megj. )

Kérdés, hogy az emberiségnek lesz e elég ereje, értelme és szabad akarata, hogy szembemenjen ezekkel a hatalmon levő pszichopatákkal, melyek nélkülöznek minden emberi tulajdonságot.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile