Aktuális

UPDATE: A KANADAI EMBEREK VISSZAVESZIK A PARLAMENTÜKET ÉS AZ ORSZÁGUKAT- A COVID-NÁCI KORMÁNY ELMENEKÜLT – ÉLŐ VIDEÓ: ELKEZDŐDÖTT A COVID ELLENES FORRADALOM – Hatalmas tömeg Ottawában, a Szabadság 2022 Konvoj megszállta a kanadai fővárost

Cikkünk folyamatosan frissül:

UPDATE:

AZ OTTAWAI TÜNTETŐK NEM ROMBOLNAK, VISSZAFOGLALJÁK ORSZÁGUKAT ÉS ÉLETÜKET

A KANADAI EMBEREK VISSZAVESZIK A PARLAMENTÜKET ÉS AZ ORSZÁGUKAT- A KORMÁNY MENEKÜL

A kanadai covid-miniszterelnök, Justin Turdeau  és a teljes vakcina kormány elmenekült, egy nappal a kamionosok érkezése előtt figyelmeztették őket arra, hogy hordják el az irhájukat. A kanadai parlament üres, a tüntetők elfoglalták a fővárost.

VIDEO. Vasárnap reggel Ottawa, DUDAKONCERT ÉS MILLIÓNYI TÁMOGATÓ ÜZENET A SZABADSÁGHARCOS KAMIONOSOKNAK.

VIDEÓ: Vasárnap OTTAWA:

Egy nappal a Szabadság 2022 Konvoj Ottawába érkezése előtt a kanadai alsóház biztonságát felügyelő magas rangú tisztviselő e-mailben figyelmeztette a parlament tagjait, hogy „menjenek biztonságos helyre” és rejtőzzenek el, ha tüntetésnek lesznek tanúi a lakóhelyük vagy irodájuk közelében – jelentette a CTV News .

Angol nyelvű beszámoló: Daily mail.co.uk

UPDATE: a kemény fagy ellenére egyre többen özönlenek Ottawa utcáira, még mindig érkeznek kamionok is. A hírek szerint lovasrendőrök indultak Torontóból , erősítésként  az ottawai  parlament épülete elé.

 

A kemény, kanadai fagy sem tántorítja el a tüntetőket, Ottawa ostromgyűrűbe került

A mínusz 16 C fokos hidegben elég bizar, hogy a hatalmas tömeg és a 100 000 kamion ellen lovasrendőröket küldtek, azonban semmi mással nem lehet megközelíteni már Ottawát, a kamionosok ugyanis bekerítették a kanadai fővárost.  Nincs hírünk arról egyelőre, kik tartózkodnak jelenleg a körbevett és  elbarikádozott parlamenti épületben.

A Szabadság 2022 Konvoj megérkezett Ottawába. Egyelőre annyit tudni, hogy a kamionok megszállták a várost , körbevették a kanadai parlament épületét . A kanadai kormány elmenekült, a hírek szerint  a kormánytagok, a Justin Turdeau miniszterelnökkel a várost is elhagyták, a hírhedt  kanadai covid-miniszterelnök családostól elrejtőzött  eddig ismeretlen helyre. A tömeg egyre nő. A kivezényelt rendőrség egyelőre nem mert közbeavatkozni.

Gyülekezik a tömeg a kanadai fővárosban. A kormány a jelek szerint elmenekült a százezernyi kamionos és az őket követő emberek elől.

Ugyanakkor több európai városban is tüntetések zajlanak jelenleg, a covid-terror, a népirtás és a védőoltásnak hazudott  emberirtó szérum ellen.

A Facebookon  hisztérikus gyorsasággal cenzúrázzák a helyszíni megosztásokat.

 

OTTAWA:  Kanada

A cenzúra miatt nem tudjuk másként megjeleníteni az Ottawa-i  élő közvetítést. Fenn áll annak a veszélye, hogy a tüntetés ideje alatt a kanadai hatóságok megpróbálják korlátozni az internet elérhetőséget Kanadában, ennek ellenére megpróbáljuk nyomon követni az eseményeket.

Ha látni akarja az ÉLŐ közvetítést  KATTINTSON IDE! 

 

Fotógaléria: egyre gyűl a tömeg Ottawában

PÁRIZS: 

BÉCS – Ausztria

PÁRIZS – Franciaország

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile