Aktuális, Vélemény

Emberek vagytok vagy tényleg csak beszélő főemlősök? –  Akolrácsokkal választják el az oltottakat és az oltatlanokat a multi bevásárlóközpontokban

Őrület. Nem hiszem el, hogy emberek idáig süllyedhetnek.

Sem az elkövetők, sem az elszenvedők.

Mi a pokol történik már itt? Mindenki megőrült?!

Egyes bevásárlóközpontokban RÁCCSAL! -fémből készült, szabályos akol-ráccsal , azaz mindent, csak az embereket át nem eresztő ráccsal terelik a kétlábú birkákat! Külön az oltottakat és külön az oltatlanokat. A porig alázott, megcsúfolt „fogyasztói társadalmat”.

A beeeee oltottakat és beeee nem oltottakat!

Mert ugye az a valami, amit hirdetnek, az Új Világrend címerállataként, az a covid nevű  ismeretlen eredetű vírus az  így nem terjed? Nem megy át a rácson. Mert tudja mi az illem?

Ez hihetetlen. 2021-ben egy magát civilizáltnak és modernek mondó világban.

Gyalázat! És a beszélő főemlősök, mert embereknek nem tudom nevezni őket ezek után, odamennek pénzt költeni, ahelyett, hogy rájuk borítanák ezeket a megalázó, gyalázatos börtönrácsokat, a rabokat, juhokat terelő gyalázatos ketreceket!

Hát emberek vagytok ti, akik elfogadjátok ezt is, odamentek és boldogan bégetve viszitek a multiknak a rácsos folyosón a pénzeteket???

Ez járványvédelem szerintetek?

Így nem terjeng a vírus, vagy mi a gyalázat van itt? A nanorészecske nagyságú vírus fennakad ezeken az akolrácsokon?

 A náci haláltáborokba nem volt ilyesmi! Normálisok vagytok, akik ezt elfogadjátok???

 Ezek után beszálltok ebbe a rendszerbe és odaviszitek a pénzetek elkölteni, odaadni nekik, ezeknek a senkiházi multiknak, akik ezt a törvénytelen, minden orvosi és jogi alapot mellőző intézkedést bevezették? Hova süllyedhettek még?  

Ha holnap a gyerekeiteket, a hazátokat, a házatokat fogják így elvenni tőletek  azt is így hagyjátok majd? Maszkban, bégetve, engedelmesen?

Ez félelmetes… mi történik itt?

Azt hiszem, feljelentést fogok tenni azok ellen a bevásárlóközpontok ellen, ahol kollégáimmal ilyen rácsokat fogunk holnap találni.

Emberek ébresztő!

Ennyire lebutítottak, agymosottak nem lehettek! És miért? Hogy a gagyi árukat rátok tukmáló multi cégeknek forgalmuk és nyereségük legyen?

Tényleg nem fogjátok fel, nem látjátok, mi történik itt?

Szerintetek ez tényleg egy virózisról szól?

Szerintetek ilyen az, amikor meg akarják akadályozni egy vírus okozta betegség terjedését?

Meg akarnak benneteket védeni a halálos vírus terjedésétől, akolrácsokkal? De tényleg?!

Emberek, elkezdődött a visszaszámlálás, és ha nem ébredtek fel, oda az emberi mivoltotok, és valóban csak egy génterápiás kísérletnek és társadalmi áthangolásnak alávetett beszélő főemlős populáció lesztek…és nem Isten képére és mására teremtett Lélekkel rendelkező EMBEREK! 

Minden jótét Lélek dicséri az Urat! 

Szőke Mária

Abonează-te
Notificare la
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
ELISABETA MANHERTZ
ELISABETA MANHERTZ
2 ani în urmă

Milyen borzasztoan igaz!Koszonjuk Maria!

laszlonekarai@gmail.com
2 ani în urmă

[email protected]

Telefon
6703360319