Aktuális

Emberölés vádjával nyomoz a rendőrség: meghalt egy 7 éves romániai kisfiú, a szülők szerint az iskolában kötelező maszkviselés okozta a gyerek halálát

Újabb áldozata van a covidterrorizmusnak ezúttal egy ártatlan gyermek életébe került a sátáni hadviselés. A kötelezővé tett maszkviselés  okozhatta az első osztályos gyerek halálát? – vetődik fel a kérdés egy targikus eset kapcsán.  Nem tudták megmenteni annak a 7 éves, Ibăneşti községbeli (Botoşani megye) kisfiúnak az életét, akit súlyos állapotban, szeptikus légúti felülfertőzéssel és súlyos tüdőgyulladással szállítottak csütörtökön, szeptember 16-án kórházba.

A gyereknek elvégezték a Covid tesztet is, ami negatív eredményt adott. A kisfiú nem volt covidos, viszont olyan súlyos légúti alsó és felső fertőzés lépett fel nála, hogy az orvosok nem tudták megmenteni az életét.

A sajtóban megjelent információk szerint a gyerek betegségét ismeretlen bakteriális fertőzés okozta, ez tette tönkre a tüdejét is, a kórházban intubálták ugyan a gyereket, de sem a lélegeztető gép, sem az alkalmazott kezelések nem segítettek rajta, ugyanis szívelégtelenség is kialakult az oxigénhiény következtében.

A szülők az Observator hírportálnak azt nyilatkozták, hogy meggyőződésük, hogy a gyermek halálát az okozta, hogy az iskolában nem engedték meg, hogy levegye a kötelező maszkot még a szünetekben sem.

Pár napja a gyerek enyhe megfázásos tüneteket mutatott, de állapota csak akkor  fordult válságossá, mikor iskolába ment és órákon át a száját-orrát elfedő maszkban kellett lélegezzen.

Az orvosok egyelőre nem tudják megmagyarázni a halál okát, annyit nyilatkoztak, hogy egy agresszív bakteriális felülfertőzésre gyanakodnak, amely ráment a gyerek tüdejére. Most várják a törvényszéki halottkém, boncolás után kiadott jelentését.

A rendőrség emberölés gyanúja miatt kezdett nyomozásba az eset kapcsán. A szülők feljelentést tettek a gyerek iskolája ellen.

 

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile