Aktuális

Ennyire megbízhatóak a hírhedt Covid-tesztek: angliai diákok üdítőkkel hamisítanak maguknak pozitív covid tesztet, hogy ellóghassák a sulit

Az elmúlt másfél év alatt, mióta kitört a Covid19-nek elnevezett kamu világjárvány, a globalista maffia WHO nevű orvosi-terrorszervezetének parancsára országokat zártak le a PCR tesztek alapján kihozott eredmények miatt. Azokról a PCR tesztekről és „gyorstesztekről” beszélünk, melyekről maga a WHO el kellett ismerje, hogy önmagában nem alkalmas egyetlen betegség, vírus okozta megbetegedés diagnosztizálására, a PCR tesztek ugyanis nem diagnosztikai, hanem elsősorban genetikai tesztek, olyan orvosi segédeszközök, melyek önmagukban nem alkalmasak arra, hogy egy személyről annak alapján kijelentsék fertőző vagy sem.

Mindezek ellenére, az egész orvostudomány meggyalázásával és lenullázásával,  a PCR tesztek alkalmazását bevezették az országokban s elkezdődött a kamu tesztekre alapozott kamu statisztikák nyilvánosságra hozatala a kamu média felületein. És az orvosok hallgattak.

Pedig valószínűleg mind kellett tanulják az orvosi egyetemen azt, hogy mi az a PCR teszt és a gyorstesztek is,  és mire valók igazán…

És míg a PCR tesztek kamu eredményeiből összehozták a kamu halállistákat, ennek takarásában emberek tízezreit  ölték meg szószerint a kórházak covid-részlegein olyan kezelésekkel, melyekről egyre-másra derül ki, hogy nem volt megfelelő és nemhogy gyógyította volna a betegeket, de sietette a halálukat. Lásd az össze-vissza alkalmazott vírusölők, az erőszakos intubálás, a nem megfelelően alkalmazott oxigénterápia, stb.

Ami a PCR teszteket illeti, a BBC hétfői számában egy igazán lényegre mutató cikk jelent meg, melyből kiderül, a vírusdetektálásra alkalmatlan covid-teszteket angliai lógós diákok arra használják, hogy üdítőket használva hamis „covid-pozitív”teszteket gyártanak, hogy rakják őket karanténba s ne kelljen iskolába menjenek,. A Tik Tokon már külön csoportok alakultak, ahol a leleményes kisdiákok megosszák egymással, hogyan lehet a semmire sem jó PCR tesztekkel manipulálni az eredményeket.

 

A kamu covid pozitiv tesztek. Gyerekjáték volt a hamisítás. Hány millió hasonlóan hamis tesztet nyomtak le az emberiség torkán az elmúlt másfél év alatt vajon?

Eddig is többen hozták nyilvánosságra a közösségi médiában azt, hogy a PCR tesztek mennyire megbízhatatlanok. Emlékezzünk a pár hónapja elhunyt Joseph Magufuli tanzániai elnökre, aki biokémikusi végzettségének köszönhetően már a covid-cirkusz elején bemutatta, hogy a PCR tesztekre alapozott  statisztikák nagy globalista csalások, a letesztelt papaya gyümölcsök, és egy kecske, is  covid pozitiv lett.

Valójában most már egyre több orvos és kutató mer megszólalni s elmondani, hogy a PCR tesztek mennyire megbízhatatlanok. Az angliai lógós diákok esetének kapcsán a BBC cikkében megszólal Mark Lorch orvosprofesszor, aki elmondja, ezeknél a teszteknél elegendő valamilyen savas folyadékot alkalmazni ( ilyen a Coca Cola, Fanta, vagy akármilyen  savas  folyadék és a gyorstesztek ezekre egytől egyig pozitív eredményt adnak.

És itt fel is vethetjük a kérdést, vajon nem készakarva lettek ezek a tömegalkalmazásra gyártott tesztek így összehozva a covid mizéria színpadára?

Az angliai kisdiákok jókat röhögtek a Tik Tok-on a kamu tesztekkel elkövetett „covid-pozitív” tesztjeiken s lógtak bátran az iskolai órákról.

De azok az embermilliók, akiket ezekkel a tesztekkel bezártak, nem engedtek dolgozni, akiknek csődbe vitték a vállalkozásaikat, életüket valószínűleg nem fognak olyan jól szórakozni ezen, mint a tesztekkel manipuláló fiatalok. És ne feledjük a túszul ejtett világunkban mai napig kérik a határokon, az utazásoknál ezeket a kamu, covid PCR teszteket az emberektől, ezeket a teszteket, melyek úgy vannak megcsinálva, hogy a Coca Cola azonnal karanténba kell, vonuljon miatta…

szmm

Forrás: BBC/ THE CONVERSATION 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile