Aktuális, Tények mögött a lényeg, Vélemény

Érdekes mutatvány lesz ez, ahogy a magyarországi kormány is megpróbál ügyesen kifarolni a népirtásnak minősülő COVID terrorizmusból: „Eltűnő járvány” és fokozatosan felszámolandó vakcina központok

Mi a szösz, figyelek fel a rádióból szóló magyarországi hírre: Orbánék elkezdtek hirtelen ügyesen kihátrálni a COVID19 vakcinainvázióból és népirtásból? A világhálón február végétől terjedő mémek szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök az ukrajnai biolaborokat is megcélzó bombázói igazi áttörést jelentettek a járványügyi gyógymódokban, ahogy megindultak az orosz seregek a titkos biológiai laboratóriumokkal megszórt ukrán területek felé a COVID19 féle biológiai terrortámadás is hirtelen elkezdett visszahúzódni. Megjelentek azonnal a szellemes mémek is, ahol egyenesen orvosi Nobel díjra javasolták Putyin elnököt, hiszen lássuk be eddig még senki nem gyógyított ki egy világjárványból egy bolygót pár szuperszonikus bombázóval.

 

 

Figyelve az eseményeket és az „orosz invázió” alatt nyilvánosságra jutó dokumentumokat abban is egész biztos vagyok, ha Putyin bombázói nem indulnak neki február 24-én, jelenleg a hatodik covid-hullámnak mondott biológiai és pszichológiai terrortámadást szenvednénk , nyilván karanténokba szorítva  és az erre kényszerített és kapható embereket illetve beszélő főemlősöket már az ötödik ismétlő oltással szuriznák. Már aki még életbe lenne közülük.

A bombázók azonban elindultak és ezzel párhuzamosan is átértékelődött az egész WHO-s , GREAT RESET-es gyalázatos hazugság.

Romániában szinte órák alatt eltöröltek minden COVID intézkedést és megpróbálták eltakarítani a bizonyítékokat, azaz az illegális oltóközpontokat, ahol egy kísérleti szernek minősülő ismeretlen összetételű valami beadására kényszerítettek emberek millióit. Kényszerítettek volna, ugyanis szerencsére a románokkal ez nem jött  össze, sem a szintén törvénytelen megszorítások, sem a rémhír gyártó médiamanipuláció, sem a kecsegtetések alkalmazásával.

Más kérdés, hogy azóta is gyűrűzik a botrány, ugyanis kiderült, hogy euró milliárdos panamák zajlottak az EU tagállamainak vakcina-szerződései mentén, melyből valamennyi európai covid kormány lefölözte a busás hasznot.

Ez az emberirtó-biznisz sok akasztófára rég megérett politikus bankszámláját hizlalta fel világszerte.

Romániában tehát már április végén bezárták az illegális COVID-oltóközpontok zömét, a román covid-kormányra rárohadt, lejárt szavatosságú, védőoltásnak hazudott kísérleti szert, millióit azóta sem tudni hol és hogyan és hol semmisítették meg.

Miközben Romániában ügyesen  megszüntették a covid-mizériát seperc alatt, a magyarországi covid-sajtó jó zombiként még folyamatosan nyomta a vakcina-kampányt, azaz buzdították volna a népet arra, hogy vegyen részt a Föld legnagyobb törvénytelen emberkísérletben és nosza rajta, adassa be magának az eltitkolt összetételű, eltitkolt mellékhatású kísérleti trutyit, ami mind az idő során kiderült igaz, nem védett meg senkit semmilyen létező vagy nem létező járványtól, viszont nagyon sok mellékhatást és halálesetet lehet máris a számlájára írni.

A Pfizer gyártotta COVID-szérumról eddig 1291 veszélyes mellékhatás derült ki, s ezeket valamennyi oltóközpontban eltitkolják mai napig az emberek elől.

A LENTI LINKRE KATTINTVA BÁRKI ELOLVASHATJA MILYEN MELLÉKHATÁSOKAT TITKOLTAK EL A KÍSÉRLETI MAJMOKNAK BEFOGOTT EMBEREK ELŐL A COVID-TERRORISTÁK: 

Pfizer-Cumulative-Analysis-of-Post-authorization-Adverse-Event-Reports

Tehát miközben a nemzetközi gyógyszer-forgalmazási szabályok értelmében semmilyen gyógyszert vagy gyógyszernek minősülő készítményt nem szabad forgalmazni és alkalmazni, ha a készítmény összetevőit, mellékhatásait feltüntető prospektus nem áll az adott szert megkapó emberek rendelkezésére,  aközben egy genetikai módosításokkal előállított, veszélyes kísérleti injekciót lazán forgalmaztak, forgalmaznak

MONDJUK KI, VALAMENNYI COVID OLTÓKÖZPONT MŰKÖDTETÉSE A TÖRVÉNYEK ÉS A GYÓGYSZER-FORGALMAZÁSI SZABÁLYOK SZERINT TÖRVÉNYTELEN ÉS BŰNCSELEKMÉNYNEK MINŐSÜL!

Ha az emberek igazságosan, életképesen reagálnák le ezt az ordenáré, gigászi emberiség elleni bűncselekményt az volna a legkevesebb, hogy tüzet csiholnak a vakcina központok alá és az oltakozási kényszert elrendelőket azonnali hatállyal börtönbe vetik!

Ugyanis SENKINEK, egyetlen kormánynak, politikusnak senkinek nincs joga belekényszeríteni egy nyilvánvaló gyógyszerkísérletbe akaratán kívül egy embert sem. Semmilyen megszorításokkal, kecsegtetésekkel, ugyanis ez is a főbenjáró vétlek egyike, mely súlyos bűncselekménynek minősül és úgy is kell, kellene kelleni fog majd büntetni érte az elkövetőket!

Az embereken végrehajtott gyógyszerkísérleteknek ugyanis nagyon szigorú szabályai vannak. Nem mellesleg azokat akik részt vesznek egy bármilyen gyógyszerkísérletben  busásan megfizetik ezért, azonban a COVID terror alatt ezt a fizetséget nyilván azok az akasztófára való politikusok zsebelték be, akik a szabad, szavazópolgárokat egy beoltásra váró, kísérleti  állatállománynak, a kormányok tulajdonának, lábasjószágának nézték és ekként is bántak velük. Milyen büntetés is jár ezért vajon, ha egyszer Iustitia szeméről lehull a kendő?

Mindeközben egy, tíz kelet-európai országból álló csoport felszólította az Európai Bizottságot, hogy tárgyalja újra a Covid-19 elleni oltásokra vonatkozó szerződéseket – derül ki a Politico által közzétett hivatalos beadványból , amely a felvásárolandó kísérleti-oltás  adagok képtelen nagyságáról  és az állami költségvetés védelmének szükségességéről szólnak.

A beadványt múlt  péntek este küldték el Stella Kyriakides európai egészségügyi biztosnak. A kezdeményezést Lengyelország vezette, a levelet Bulgária, Horvátország, Észtország, Magyarország, Lettország, Litvánia, Románia, Szlovákia és Szlovénia is aláírta.

 

Ugye emlékszünk még erre a szégyenletes, egy törvénytelen gyógyszer-kísérletet promováló miniszterelnöki kampány plakátra? “Nincs más orvosság csak az oltás”… hirdeti Orbán Viktor jeles plakátja… és így is volt, döbbenetesen sok esetben nem kaptak a betegek más orvosságot…és a kérdés nyiottt, hány magayr ember halt meg pont emiatt, mert nem volt más, valóban  gyógyító  orvosság???

A  magyarországi médiában pedig ezt követően  szerdán ez jelent meg a COVID-kamnujárványból való kihátrálásról:

„Már csak heti egy napon lehet oltást kérni az oltópontokon június végétől – A járvány visszahúzódása és a magas átoltottság miatt június végétől már csak péntekenként lesz oltási nap a kórházi oltópontokon, de az oltás továbbra is kérhető a háziorvostól, a házi gyermekorvostól.

A koronavirus.gov.hu oldalon azt írták, a kórházi oltópontok igénybevétele az elmúlt időszakban jelentősen csökkent a magas átoltottság és a kedvező járványhelyzet miatt. Az oltottak száma már 6,411 millió, 60 százalékuk már a harmadik, megerősítő oltást is felvette. A járványadatok hetek óta kedvezőek, az új fertőzöttek, a kórházi betegek és az oltásra jelentkezők száma is fokozatosan csökken.

Mindez lehetővé teszi a kórházi oltópontok egynapos nyitvatartását, ezzel is csökkentve a kórházak és az oltópontokon dolgozó egészségügy dolgozók leterheltségét.

Június utolsó hetétől a kórházi oltópontokon már csak péntekenként lesznek oltási napok, 14 és 19 óra között. Az oltásra időpontfoglalással és anélkül is lehet majd érkezni.

Felhívták a figyelmet arra: a vírus a beoltatlanokat veszélyezteti a legjobban, ezért őket továbbra is az oltás felvételére kérik. A megerősítő oltás felvétele továbbra is ajánlott annak, aki 4 hónapnál régebben kapta meg az előző oltását.”

 

MIT LEHET ERRE MONDANI?

HOGY REMÉLJÜK, NEM IS OLYAN SOKÁRA EMBERJOGI BÍRÓSÁG ELŐTT FOGNAK ÁLLNI A COVID TERRORIZMUS MAGYAR FŰREREI IS, VAGY EGYELŐRE ELÉG ANNYIT MONDANI:

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN VLAGYIMIR, HOGY BOMBÁZÓIDDAL KIZÖKKENTETTED MENETÉBŐL A NAGY EMBERIRTÁSI PROJEKTET?!

 

-lszmm-

 

 

 

 

guest
5 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
senki00
senki00
1 an în urmă

Egy alapvető kérdés: ki a pfizert gyártó biontech egyik igazgatójának a felesége?

Kovács Zsuzsa
Kovács Zsuzsa
1 an în urmă

Két dolgot azért nem értek. Az egyik: akkor végülis minek ez a vakcina gyár Debrecenben? Mi lesz vele? Aztán felröppent már a két újabb dolog, a marburg és a majom himlő. És nem utolsó sorban: a háttér fogja engedni Orbánékat kihátrálni? Hiszen katasztrófalis az ország pénzügyi helyzete, ezzel tulajdonképpen zsarolhato a magyar kormány.

Nagy Emma
Nagy Emma
1 an în urmă
Răspunde la  Kovács Zsuzsa

Mert abból jól lehet lopni! Aztán majd jó lesz valamire.

Imre Budapesti
Imre Budapesti
1 an în urmă

Érdemes megfigyelni, hogy az “Északi*” és a “Déli*” Király közti szembenállás miatt, nem zökkenőmentes a sátáni terv végrehajtása. Lévén a Démoni erők közt sincs egység, sokkal inkább zűrzavar, és hatalmi harcok. (Jakab 3:11-17)

  • Északi és Déli király: Dániel könyve 11. rész
Kovács Zsuzsa
Kovács Zsuzsa
1 an în urmă

Szijjártó meg aláírt a WHO főnöknek. Azonkívül pár héten belül érkezik Magyarországra a majom himlő elleni vakcina, vagy legalábbis annak nevezik. Akkor az miért jön mégis?