Aktuális, Külpolitika

És akkor Bin Laden átváltozott Covid19-re a társadalmi kontroll végett – A QAnon-hívők szerint kacsa a tálib hatalomátvétel: és lássuk be az amerikai hadviselés legérthetetlenebb intézkedése történik éppen

Az úgynevezett  QAnon-hívők USA szerte  úgy vélik, Biden csak el akarja terelni a figyelmet arról, hogy épp lebukik a választási csalása. Figyelve a több mint érthetetlen és  seperc alatt eldöntött, lezavart afganiszátni kivonulását az USÁ-nak, akár QAnon hívő az ember, akár nem, igen csak sok teljesen logikátlan politikai döntéssel szembesül. Más kérdés, hogy a globalista háttér-elitnek már nincs szüksége arra, hogy az állítólagos terrorveszély miatt ( melyet a 2001-es szeptember 11-i terrortámadás(hadművelet) után vezettek be, ugyanis Bin Laden és a titokzatos világ-terroristák kontroll szerepét sikeresen átvette a Covid19 féle világZárványos  p(l)andémia.

 Vice riportja szerint a médiában fake news-zal fűszerezett akciót azért indította el a jelenlegi elnök, hogy elterelje a figyelmet az arizonai Maricopa megye történéseiről, ahol republikánus kérésre éppen felülvizsgálják a 2020-as választás eredményeit, és hamarosan lebukik Bidenék csalása. Bár a Trump-hívők nagyon várják a fejleményeket, a történethez hozzátartozik, hogy a vizsgálatot végző Cyber Ninjas kiberbiztonsági cég semmilyen tapasztalattal nem rendelkezik ilyen téren, egy QAnon-hívő vezeti, ezen felül pedig több választási törvényt is megsértve akarják bebizonyítani, hogy csalás történt. Pedig amerikai jogászok szerint semmilyen legális útja nincs annak, hogy egy választási eredményt megváltoztassanak, pláne nem bizonyítékok nélkül.

Mégis, az a csoport, amelynek tagjai januárban megrohamozták az amerikai kongresszus épületét, biztosak abban, hogy a maricopai fejlemények egy sor vizsgálatot indítanak majd országszerte, a korábbi elnök pedig jogosan visszafoglalhatja majd a hivatalát. Szerencséjükre a több százezres Telegram-követőtáborral bíró QAnon-influenszerek beszálltak a nyomozásba, hogy bemutassák, milyen jelek árulkodnak a „színdarabról”. Így sikerült felfedezniük például, hogy a légierő „1109”-es számú gépe, amely a kabuli reptéren volt látható, valójában „911”, tehát egy szervezett akció akar lenni, de a „Kabul elesése” kifejezés is kifejezetten hasonlít a cabal, magyarul cselszövés lebukására. De szerintük a repülőgépekről leeső, menekülni próbáló civileket mutató videók is hamisak, mert a testeket „senki nem látta”.

A QAnon-osok kitartanak amellett, hogy Trump küldetése a globális politikát átszövő ármánykodás leleplezése volt, és minden apróságban képesek felfedezni az elnök hagyatékát. Eszerint a Bejrútot egy éve megrázó kikötői robbanás csak egy Hillary Clinton ügyeiről a figyelmet elterelő sztori volt, a Szuezi-csatorna leállása egy keresztbefordult konténerhajó miatt pedig azért történt, hogy megúszhassák az ellenőrzést a világpolitika gyermekkereskedőinek hajói.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile