Aktuális, GREAT RESET, Társadalom

És itt az “apatej”! A sátánista/globalista genderbohócok túllőnek minden célon: A Szoptatási Orvostudományi Akadémia azt tanácsolja a kórházaknak, hogy használják az „apatej” kifejezést

Az Egyesült Államok Szoptatási Orvostudományi Akadémiája új útmutatót adott ki, amelyben azt tanácsolja a kórházaknak és az egészségügyi gondozóknak, hogy változtassák meg szóhasználatukat , hogy jobban elfogadják a gender-etiketet, vagy minek lehet nevezni a sátánista, ember- és Istengyalázó őrületet, mely már a gyermeküket tápláló édesanyáktól sem fér.

A közzétett útmutató felsorolja a „hagyományos kifejezéseket”, például az „anyatej”, majd erre gender alternatívákat javasol, beleértve az „emberi tejet”, „szülői tejet” és a legnevetségesebben „apa tejet”.

 

A mellékelt illusztráció csak szemlélteti a gender elmebajt, elnézést kérünk érte minden normális értékrendű,épelméjű  olvasónktól!

 

Colin Wright evolúcióbiológus Twitteren közzétett egy képernyőképet, amelyből kiderül, hogy az útmutató azt is javasolja, hogy az „anya” helyett a „gesztációs szülő”, a „szoptató anya” helyett a „szoptató személy”, a „szoptatás” helyett pedig a „táplálás” kifejezéseket használják.

Még a „mell” szó sem kerüli el a hírbeszéd diktátumát, helyette „emlőmirigy” áll.

Wright azt mondta a The Post Millenialnak : „Ezt a dokumentumot egy barátom küldte nekem, akinek a felesége kórházi ápolónő az újszülött részlegen.

„Azt mondta, hogy ezt az új „befogadó terminológiát” kell alkalmazni a kórházában, és az ápolónőknek és más egészségügyi szakembereknek minden pácienst meg kell kérdezniük, milyen kifejezéseket kívánnak használni az ellátásuk megbeszélésekor” – tette hozzá Wright.

Így folytatta: „Bár ezt a politikát úgy ábrázolják, mint egy barátságos és „befogadó” kórházi légkör megteremtésének szándékát , úgy gondolom, hogy a legtöbb ember szívesebben venné, ha az ápolónők olyan fontos dolgokra összpontosítanának, mint a gyógyszerek és a megfelelő adagolás, ahelyett, hogy a mentális ingatlanokat az elmebetegek listájának memorizálására kellene, figyeljenek.”

Forrás: InfoWars

 

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Imre Budapesti
Imre Budapesti
1 an în urmă

DÖBBENET! Még miket fognak kitalálni! Rosszabb a helyzet világviszonylatban mint ami az ókori Szodoma-Gomora volt.

Grüll Tibor
Szodoma és Gomora nyomában

Szodoma nevét máig is az erkölcsi romlás szinonimájaként szoktuk emlegetni. A Mózes első könyvében olvasható történet szerint a város lakói fényűző életük napjait szexuális kicsapongással töltötték, még az idegeneknek kijáró vendégbarátságot sem tartották tiszteletben. Isten ezért nemcsak magát a várost, hanem egész környékét is tűzesővel elpusztította. Az egykor virágzó települések helyén ma kietlen kősivatag és az élettelen Holt-tenger található. Ám a kérdés ma is izgalomban tartja a tudósokat: fellelhetők-e Szodoma és a négy másik „bűnös város” romjai, s ha igen, hol kell keresni őket?….
https://epa.oszk.hu/00800/00804/00122/8062.html