Aktuális, Vélemény

Évek óta gyúrtak arra, hogy valami járványféleség miatt meggyalázzák a Napbaöltözött Asszony kegyhelyét

Túl vagyunk tehát a tavalyi, covid mizériás, betiltott búcsún és túl vagyunk az idei oltáskampányos „ellenőrzött” vakcina búcsún.

Megszemlélhettük, hogyan lehet egy szentségtelen és sátáni, globalista forgatókönyv alapján a hívő emberekből hiszékeny embereket csinálni (tisztelet a kivételnek) és egy kreált p(l)andémiával, egy diagnosztikai célokra alkalmatlan PCR tesztre alapozott hamis statisztikával mindent meggyalázni. Az egész világot, magát az embert. Meggyalázni magát az emberi életet, sőt még a halál méltóságát is, és igaziból bele sem merek gondolni azokba a rémségekbe, amik a covidmizéria térfoglalása óta történtek a halálkórházak covidosztályain.

Úgy vélem, külön irodalma lesz egyszer ennek is, de most maradjunk a csíksomlyói búcsúknál.

Olvasva az ide vonatkozó hivatalos jelentéseket és a pártmédiából covidmédiává torzult sajtóban megjelenő híreket, furcsa deja vu érzésem támadt.

És nem hiába. Visszakeresve a mindent megtartó Interneten, rá is bukkantam arra, amit kerestem, éspedig, hogy  évek óta tréningeztek már arra, hogy a csíksomlyói búcsút valami mondvacsinált  járvánnyal, valami fertőzéssel való rémítgetéssel meggyalázzák, elrontsák azt, ami a zarándokhelyeken a lényeg: az ember és az emberi lélek felszabadulását és hitben, Isten keresésében történő megerősödését.

Mert a hívő, Istenben és az emberi értékekben hívő ember öntudatos, bátor és nem lehet rabszolgaként, emberarcú,maszkos birkaként terelni.

Az Olvasó talán emlékszik arra,hogy  már 4 esztendeje elkezdték a fertőzésveszéllyel való riogatását a zarándokoknak a Mária kegyhelyről.

2017-ben már elhangzott a járványtól való riogatása a csíksomlyói zarándokoknak.

A Magyar Távirati Iroda 2017, május 31-i tudósítása:

„Figyelmeztetik a csíksomlyói zarándokokat

Hargita megye tiszti főorvosa eltanácsolja a szombati csíksomlyói zarándoklattól azokat a kisgyerekeket, akik még nem kaptak kanyaró elleni védőoltást, és az oltásaik ellenőrzésére kéri a zarándoklatra készülő fiatal felnőtteket.

Tar Gyöngyi az MTI-nek elmondta: Csíksomlyón egy félnomád életmódban élő közösség tagjainál jelentkezett a járvány, már 18 személynél állapították meg a kanyarós megbetegedést. Hozzátette: a megbetegedetteket kórházban kezelik, de megtörténhet, hogy a környezetükben olyanok élnek, akik már fertőznek, de még nem mutatják a betegség tüneteit. Azt is megjegyezte: a kanyarónak rendkívül magas a ragályossági indexe. A be nem oltottak nagy valószínűséggel elkapják a betegséget, ha fertőzöttekkel találkoznak.

A tiszti főorvos szerint nincs okuk aggódni azoknak a zarándokoknak, akiket kétszer oltottak be kanyaró ellen. Hozzátette: Magyarországon 1978-tól vezették be a teljes védettséget biztosító második oltást.

 

Akiknek érdemes elkerülni az eseményt

„Azt ajánlom, hogy be nem oltott kisgyerekeket ne hozzanak a búcsúba, és azok a fiatal felnőttek, akik nem biztosak abban, hogy kétszer kaptak már kanyaró elleni védőoltást, tájékozódjanak a zarándoklat előtt a háziorvosuknál, iskolaorvosuknál, és csak akkor jöjjenek, ha biztosak abban, hogy védettséggel rendelkeznek” – fogalmazott Tar Gyöngyi.”

Milyen ismerőssé vált ez a szöveg, oltás, védettség, tilos, járványveszély.

Szemezzünk csak ide párat. Ugye milyen tájbasimulós jelenleg? Mintha csak egy kis „hadgyakorlat” lett volna a covid izé előtt!

 „A szakemberek szerint a Magyarországról érkező felnőttek is veszélyben lehetnek Csíksomlyón, nálunk ugyanis csak 1978 óta használják a kettős oltást, azelőtt csak egyszer oltották be a gyerekeket kanyaró ellen.”

„Fontos a gyerekek kanyaró elleni oltása, ha Csíksomlyó az úti cél.”

Oltás, veszély, oltás, veszély…

Nem ismerős?

 

 

Érdekes módon általában a zarándoklatok úgy voltak kitalálva az emberiség történelmében, hogy ezeket nem befolyásolták a nagy és IGAZI járványok sem, de itt prelúdiumnak el lehetett pukkantani a kanyaróveszélyt, hogy aztán jöhessen a nagy mutatvány, a nagy aktus, a COVID19.

Holott semmi nem volt.

Állítólag pár roma kisgyerek kanyarós lett és meggyógyult, mindez azonban nem akadályozta meg az illetékeseket abban, hogy megpróbáljanak pánikot kreálni már akkor.

Szoktatni a népet ahhoz, hogy a zarándoklat az egy járványügyi veszély, az imádság meg gondolom a globalista sátánisták elleni antibiotikum?!

Vettem a fáradtságot s visszakerestem a 4 évvel ezelőtti tudósítást és akár „konteósnak” is nevezhetnek a hazug, manipulátorok, akik remélem, valamennyien megfizetnek azokért a félrevezetésekért, melyekkel kiszolgálják a covid terrort.

Szóval igen, régóta készül ez a terv, a biológiai fegyverek bevetése az ember ellen, a lelki presszióval való manipulálás a közmédia által, készül évek óta ez a gyalázatos sátáni projekt, mely nem arról szól, hogy egy náthás denevér rátüsszentett egy kínai piaci árusra s emiatt elszabadult egy járvány valahol, hanem az emberi civilizáció legösszetettebb és legkidolgozottabb sátáni átveréséről.

Igaziból, ahogy egyre nyilvánvalóbbá válik az, hogy a koronavírus nem természetes  módon jött létre és terjedt emberekre, ahogy nyilvánvalóvá válik, hogy a PCR tesztekre alapozott statisztikák mind hamisak voltak, a társadalmi megszorítások pedig törvénytelenek, ahogy egyre inkább kilátszanak a lólábak, csak annyit szeretnék megjegyezni, nem nehéz összeesküvéseket látni ott, ahol összeesküvések vannak.

 

 

De maradjunk pár szó erejéig még a csíksomlyói zarándokhelynél.

És tegyük fel a kérdést, kiknek facsarta az orrát az, hogy egymillió magyar mondta ott együtt a Miatyánkot és az Üdvözlégy Máriát? Hogy a lelkekből felcsapó istenhit lángja egyre erősebbé vált ott?

Be kellett szennyezni, bele kellett rondítani.

De végülis nem sikerült. Lehetett oda szervezni covidbohóccá avanzsált  sztárszerzetest, lásd Böjte Csabát, aki lássuk be, jobban hirdette a vakcinát mint az Igét, lehetett rémítgetni a népet, el lehetett követni ezt a sok, súlyos bűnt az Emberiség ellen. El lehetett, de én hiszem, hogy nem marad büntetlenül mindez.

Mert már üzentem volt, hogy a covid-pártok, köztük a politikai prosti RMDSZ is, hiába állt be hű hívőnek az új világvallásba, a covid19-be, mert az emberek megijeszthetőek, az emberek esetenként a halálkórházakba megölhetőek, az embereke becsaphatóak, de míg az emberek Istent keresik, addig az Emberek Isten emberei és nem géntechnológiás szerekkel kísérletező  covid Frankeisteneké!

A Mária kegyhely pedig megtisztul. A hamis papok és ántikrisztus szolgák ideje lejár és a sátánista manipulátorok megtapasztalják, hogy nem jó dolog géntechnológiás módszerekkel belepiszkálni abba, amit Isten megalkotott, és ami az ő képére és mására lett alkotva!

Szőke Mária Magdolna

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile