Aktuális

Évek óta tervezik a SARS koronavírusok fegyverré alakítását – dokumentumok szivárogtak ki a kínai vírusháborúról

Egyre világosabbá válik, hogy a covid19 társadalmi manőver, nem egy világjárvány, hanem egy, az emberiség ellen tudatosan előkészített és végrehajtott manipulált vírusháború.

Egy kínai tudósok és egészségügyi tisztviselők által írt dokumentum évekkel a koronavírus-világjárvány kitörése előtt – még 2015-ben – azt a megállapítást tette, hogy a SARS koronavírusok a biológiai fegyverek új korszakát jelenthetik, és mesterségesen átalakíthatók lehetnek egy emberi betegség vírusává, majd szabadon engedhetők – számolt be a Business Standard.

A Weekend Australian jelentése szerint „A SARS természetellenes eredete és az ember által előidézett vírusok új fajtái mint genetikai biofegyverek” címet viselő írás megállapítja, hogy egy esetleges harmadik világháborút várhatóan biológiai fegyverekkel vívhatnak majd meg. A dokumentumból továbbá az is kiderült, hogy kínai haditudósok megvitatták a SARS koronavírusok fegyverré alakítását, csaknem öt évvel a koronavírus-pandémia kirobbanása előtt.

Peter Jennings, az Ausztrál Stratégiai Politikai Intézet ügyvezető igazgatója a  news.com.au-nak azt mondta, a dokumentum egyértelműen megmutatja, hogy kínai tudósok a koronavírusok egyes törzseinek katonai alkalmazhatóságáról gondolkodtak. Hozzátette, ez egyben azt is megmagyarázhatja, miért vonakodtak annyira a külső vizsgálatoktól a Covid–19 eredetét illetően.

A weekend australian megkereste az ügyben robert potter kiberbiztonsági szakértőt is, aki biztossággal úgy vélekedett, hogy a dokumentum nem hamisítvány.

( Forrás: Business Standard/Index)

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile