Aktuális, Magazin, Vélemény

Évtizedek óta „siker-filmekkel” üzennek egymásnak és ezekkel manipulálják az embertömegek tudatát azok, akik a Covid19 genetikai terrorizmust egy laboratóriumban”meghekkelt” vírus álcája alatt elindították a Földön!

Ma már nem kérdés, hogy a globalista világ-elit, az a szuper-horda, akik a világ politikusait irányítják s ezáltal az országokat, a tulajdonukba és uralmuk alá vett Hollywood-i (rém)álomgyárban nem tesznek mást, mint olykor perverz módon üzengetnek az emberiségnek. Évek óta kutatjuk ezt a jelenséget, az egész hatalmas manipulációt, mely perverz módon játszik az emberek befolyásolásával, átírva milliók valóságérzetét. 12 évvel ezelőtt mikor egy az egyben megértettem, mit képesek az emberi tudattal és tudatalattival művelni a televíziónak nevezett agymosógépekkel, kidobattam a házamból a tévéket. Azóta sem tűrök TV-t magam körül.

A filmekkel való manipulálás nem csak üzenet, a hatalom üzenete olykor, hanem így akarnak alapot vetni annak, hogy „konteóknak” nevezzenek kiderült dolgokat.

Aki a halivúdi filmelitből szembe ment velük, az irányító szuper-elittel azokat sorozatban kinyírják, mint például Gary Kurtz -ot  a Csillagok háborúja producerét, aki kiszivárgott hírek szerint erről, azaz a filmekkel való manipulálás-projektről akart radarokat nyilvánosságra hozni, mivel súlyos betegségben szenvedett s  a valóságnak ezt a töredékét akarta a terjedő urbán-legendák szerint nyilvánosságra hozni, majd miután ő meghalt pár hét múlva  ( valószínűleg a sajtónak szánt dokumentációért) elhunyt  Carrie Fisher színésznő és 2 nap múlva ennek az édesanyja.

 

 

Elég meghökkentő ha átnézzük például a Csillagok háborúja stáblistájának, beleértve a film forgatásánál dolgozó  szakmai személyzetnek is a halállistáját. Egymás után,m viszonylag  rövid idő alatt  nagyon sokan hunytak el a stábból. Véletlen lenne, vagy valóság, hogy a producer  fel akarta fedni a halivúdi maffiát irányító háttér elitet s ezért történtek a sorozatos halálesetek a  világklasszissá vált   film stáblistájának tagjai között?

A Covid19 háborúról legalább 20 filmet gyártottak előre, filmekben üzentek egymásnak .

Hollywood a szörnyetegeket gyártó zombigyár…lásd Madonna, Lady Gaga, Celin Dion, stb. …s a többi olyan „sztárnak” nevezett kísérleti humanoid , akiken a génterápiákon túl olyan durva dolgokat alkalmaznak évtizedek óta, hogy valóban nehéz elhinni, hogy mekkora sátán show ez az egész.

 

 

Genetikai hadviselés, egy Isten ellenes és emberellenes globális manipulációban, ez a lényege a megszervezett p(l)andémiának és az ehhez kapcsolt génmódosító szernek, a védőoltás néven emberek millióra kényszerített mRNS vakcináknak.

Nyilván sokan látták, a Covid 19  tiszteletére, egyfajta „ házi olvasmányként” legyártott, nem mellesleg nagyon gyenge Fertőzés című filmet, aminek az lett volna a célja, hogy elültesse az embermilliók agyába  azt, hogy a világjárványok alatt csak az marad életben, aki a két nap alatt összedobott szupervakcinát megkapja.

 

 

A film egy gyenge, olcsó forgatókönyvön alapuló vakcina-propaganda, az üzenet pedig pont olyan primitívre sikerült, mint az egész valóságosnak mondott politikai covid-propaganda.

A PCR tesztek kapcsán osztom meg  az  Olvasóval  ezt a GATTACA című  filmet. A PCR teszt ugyanis nem vírust mutat ki, hanem géneket keres.

NEM EGY VÍRUST AKARNAK A SÁTÁNI ELIT TUDÓSAI IZOLÁLNI, HANEM AZ EMBERI GENETIKAI  KÓDOT, MAGÁT AZ EMBERI LELKET. A LELKET SZERETNÉK IZOLÁLNI, MERT EZZEL MEGVALÓSULNA AZ, AMIRE A BIBLIAI TÖRTÉNETEKBEN ISTEN ELLENFELEI VÁGYNAK, A TEREMTÉS TITKÁNAK ELRABLÁSA.

S az embermilliók ebben a valóban sci fi horrora hajazó covid mizériában csak kísérleti patkányoknak, társadalmi fogyóeszközöknek lettek tekintve. Humanoid kísérleti alanyok a Föld történet legnagyobb emberiségellenes bűncselekményében.

 

 

A genetikai forradalomról ábrándozó világ-elit a halhatatlanságot kutatja valószínűleg, mivel akármekkora hatalmuk van, akármennyi pénzük ők sem halhatatlanok. Halhatatlanságot, azaz a földi életen túli, a földi halál után is létező életet ugyanis sehol máshol, mint Isten és Jézus, Megváltás eposzában találjuk meg, ami nyilvánvalóan nem más, mint egy látszó, létező, de földi mércével felfoghatatlan genetikai felsőbbrendűség, melyet az Embert megteremtő Isten csak az Emberek genetikájába programozott be. Ezt akarják „izolálni” a Covid nácik őrült tudósai.

 

 

Ez lenne az előjáték egy emberellenes  genetikai-forradalomhoz, amivel az Ember, eddig meg nem fejtett genetikai kódját, a azt a titkot, amit Léleknek nevezünk „befogni”, izolálni, detektálni, azaz azt a láthatatlan genumot, ami az embert Emberré tette, és  amit „ISTENI SZIKRAKÉNT” emleget a teológia. Ezt vadásszák ezek a sátáni elit-szörnyek.

Ez az egész, annak az „ária-fajelméletnek” a folytatása, amit anno Adolf Hitlerrel akartak végre hajtatni.

 

 

A jelenlegi covid-fasizmus pedig az a folyamat, amire a Holokausztot túlélők figyelmeztetni akarták az embereket évtizedek óta. Sajnos sikertelenül, mert mint minden eltereléssel kioltott  hasonló akcióból, ebből is pártos, politikai színjátékot manipuláltak a ” világ urainak” mondott istenkomplexusos pszichopaták.

Nézzétek meg ezt a filmet, ez is egy üzenet, jól kivitelezett halivúdi üzenet, hogyan akarják az emberi genetikát befogni a Sátán szolgái.

Erről szól az egész, „védőoltásnak” hazudott mRNS vakcina, a genetikai  covid-szérum emberekre való erőltetése.

(Folytatjuk!)

Szőke Mária

Az ajánlott filmet IDE KATTINTVA magyar szinkronnal megnézhetik. 

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Ján TUNGLI
Ján TUNGLI
2 ani în urmă