Aktuális, Külpolitika

„EZ A MI FORRADALMUNK,- AZ ELME HARCA EGY ELMEHÁBORODOTT VILÁGREND DIKTATÚRÁJA ELLEN !” – Okt 23.- A” FÜGGETLENSÉG NAPJA” !

Polgári tiltakozásra toborozzák  a magyar állampolgárokat Budapesten: Módosítás nélkül adjuk közzé a hozzánk eljuttatott  közleményt:

„Okt 23.- A” FÜGGETLENSÉG NAPJA” !
Az ’56-os megemlékezések keretén belül a vírusdiktatúra ellen kialakult és a valódi rendszerváltást is követelő”Nemzeti Ellenállók” vonulást indítanak 10h kor a Boráros térről a Szabadság térre, ahol 14h től 17h – ig az MVSZ tart megemlékezést, és beszédeket hallhatunk a civil ellenállási mozgalmak tagjaitól is. 17h-18h között egy ősi SZER-el zárul a rendezvény.
Mindenkit várunk, akinek elege van megosztó pártrendszer és áldemokrácia hazugságaiból, a kovidfasizmus embertelen diktatúrájából!
EZ A MI FORRADALMUNK,- AZ ELME HARCA EGY ELMEHÁBORODOTT VILÁGREND DIKTATÚRÁJA ELLEN !
A legaljasabb és kegyetlenebb módon szembefordítottak minket önmagunkkal, szeretteinkkel, barátainkkal!
A csaták most nem az utcákon zajlanak, hanem a fejekben, az íróasztalok mögött, a bíróságokon, az iskolákban, a kórházakban, a lakótelepeken.
A tét most az ÉLETÜNK, a fegyverünk az igazság és a bátorságunk, amellyel kiállunk magunkért és szeretteinkért, nemzetünkért és hazánkért.
Ez a harc, amit önmagunk és a propaganda ellen kell megvívnunk, sokkal keményebb és nehezebb, mert a csatákban a lelkünk sérül, ami ezerszer jobban fáj a fizikai fájdalomnál és a sebek sohasem gyógyulva, örök nyomot hagynak rajtunk….
Ezt a forradalmat, a TUDAT FORRADALMÁT csak egymást emelve és segítve tudjuk megvívni, ha elűzzük a démonjainkat, szívünkben és lelkünkben megerősödünk és utat mutatva tétovázó és rettegő társainknak, hősökké válunk!
Mert AZ ÉLET SZABADSÁGHARCÁNAK A HŐSEI MI VAGYUNK!
A MAGYAROK VILÁGSZÖVETSÉGE SZERVEZÉSÉBEN:
1956-tal: Harc a COVID-fasizmus ellen!
Az üdvtörténeti jelentőségű 1956-os Magyar Forradalom és Szabadságharc 65. évfordulójára, a nemzeti egység és a COVID-fasizmus elleni közös harc jegyében nagygyűlést hirdet a
Magyarok Világszövetsége
2021. október 23-án 14 órára
a budapesti Szabadság térre.
A magyar nemzet sokszínűségben is megtestesülő egységét jelzi a Magyarok Világszövetségének meghívását eddig elfogadó mozgalmak, pártok és szervezetek névsora: Orvosok a Tisztánlátásért, Mi Hazánk Mozgalom, Nemzetegyesítő Mozgalom (NEEM), Normális Élet Pártja (NÉP), Korona Igazsága, Országos Trianon Társaság. A csatlakozás lehetősége nyitva áll.
Beszédet mondanak:
Patrubány Miklós, Toroczkai László, Dr. Drábik János, Dr. Gődény György, Dr. Pócs Alfréd, Rácz Szabó László, Stekler Ottó, Dr. Tamasi József, Gurabi Ágnes, Dr. Bene Gábor, Bertalan Attila, Bódis Csaba, Fáber Károly
Tiszta forrásból merített magyar népzenét játszik:
a Hrúz Márton és Barátai zenekar
A MAGYAR NEMZET lesz OV kihívója, nem holmi percemberkék, ki tudja, kik által futtatott, ismeretlenségből előbukkanó alakok. „2022-ben NEM VÁLASZTÁSOK LESZNEK, HANEM NEMZETGYŰLÉS! Igaz magyar Honatyákat és Honanyákat választunk az Országházba, akik nem árulják el a magyar embereket, és nem fosztják ki saját Nemzetüket!”
1956: SZABADSÁG-TISZTESSÉG-MÉLTÓSÁG !
A NEMZETI ELLENÁLLÓK FELHÍVÁSA:
A magyarság számára olyan meghatározó, és annyira távolinak tűnő függetlenség az, az ideális állapot, amelyben a leginkább, és legszabadabban kiteljesedhetünk, gyarapodhatunk, fejlődhetünk, épülhetünk. A függetlenség és a szabadság az ezért, amit mindannyian az utolsó atomjaink rezgéseiig átérzünk, és vágyunk rá, ami az emberi életünk minőségének egyik alapját adja.
Az 1500-as évektől, a török megszállástól számítva, a Habsburg elnyomás alatt, majd az ország, és a társadalom számára a katasztrófa korát jelentő XX. századra kiteljesedő a globális hatalom fémjelezte gyarmattá válás során Hazánkban minden felkelés, küzdelem, forradalom a szabadságért, a függetlenségért zajlott. 1956. hősei egy véres terrort alkalmazó hatalommal néztek farkasszemet az utcákon, és fegyverekkel akarták kivívni az ország szabadságát. Mi most 2021-ben egy szellemi terrort alkalmazó hatalommal szemben, tudati befolyás, egzisztenciális elnyomás, és a Covid fasizmus megállításáért, továbbra is a függetlenségünkért, a fizikális, és szellemi szabadságunkért küzdünk.
Október 23-a nem csak egy megemlékezés, egy piros betűs ünnep, hanem egy jel.
Ez a nap egy kód, amely belső kapcsolóinkat a „tégy magadért” állásba kell, hogy kapcsolja, mert a tét az életünk, a jövőnk, és ha nem mozdul a képzeletbeli kapcsolónk közösen, és mindannyiunkban ugyan úgy, akkor a mind könyörtelenebbé váló hatalom előbb-utóbb még azt is kikapcsolja, hogy egyáltalán tudjuk: van még választásunk.
2021. október 23-án 10.00 órától a Boráros térről induló vonulós demonstrációra hívunk mindenkit! Emlékezzünk meg 1956-os hőseinkről, és jelenlétünkkel tudassuk, hogy most is ki kell állnunk, és mi itt vagyunk, ki is állunk az életünkért, a jövőnkért, a szabadságunkért, a függetlenségünkért!
A Függetlenség Napja Demonstráció útvonala és programja:
10.00 találkozó, és gyülekező a Boráros tér volt Nemzeti Színház oszlopa környezetében. 10.30 a vonulás indulása: Ferenc körút – Corvin köz – Békési utca – Bródy Sándor utca ( a volt rádió épülete előtt megemlékezés az 1956-os eseményekről ) – Pollack Mihály tér – Múzeum utca – Kecskeméti utca – Egyetem tér – Károlyi utca – Ferenciek tere – Kossuth Lajos utca – Váci utca – Piarista köz – Március 15. tér – Apáczai Csere János utca – Széchényi István tér – Akadémia utca – Széchényi utca – Szabadság tér.
A Szabadság téren a Magyarok Világszövetsége MVSZ rendezvénye veszi kezdetét a színpadon 14.00 órától 17.00 óráig.
17.00 órától 18.00 óráig a Kossuth Lajos téren Áldás szer veszi kezdetét, amely során –tervek szerint 1000 fehér ruhás nő veszi körbe a Parlament épületét, és szer-vezetőkkel dobos, éneklős jóvá tevő áldást küldenek felé. Ehhez az eseményhez lányok, hölgyek jelentkezését várjuk a lánchoz! Jelentkezés Pozsa Tamara szervezőnél: [email protected]
A rendezvényen megerősített rendezői csoporttal biztosítjuk a rendet, és a biztonságot, így kérjük, hogy az erőszakos eseményekkel fenyegető híresztelések miatt senki ne bizonytalanodjon el! Biztonságos, és jól szervezett eseményen vehetünk részt!
A hangosítás, és a képzett rendezők munkadíjának kifizetése érdekében most is köszönettel fogadjuk az anyagi felajánlásokat, amelyet az előző rendezvényekhez hasonlóan időnként, és a legvégén, azaz október 22-én a nevek és számlaszámok kitakarásával a bankszámla felületről készült képernyőfénykép közzétételével teszünk nyilvánossá és ellenőrizhetővé.
Felajánlásaikat a következő számlaszámra utalással várjuk köszönettel: CIB Bank: 10701025-57776042-51100005 – kedvezményezett: Fáber Károly – a közlemény rovatba kérjük beírni: „A Függetlenség Napja”!
A vidékről érkezők számára elkészült az utazás szervező, amelyet a hivatkozásra kattintva lehet megnyitni:

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile