Aktuális

Ez lenne a „teljes immunizáltság” amiért a „védettségi igazolást” jár? – Izraelben és Ausztráliában, az újonnan kórházba kerülő „covidos” betegek  85-99% -a teljesen beoltott és  95 százalékuk súlyos állapotban van

Az InfoWars.com által átvett sajtóinformációk szerint az izraeli kórházak ismét tele vannak súlyos állapotban levő, úgymond „covidos” betegekkel, ezeknek az embereknek a 95% -a súlyos állapotban van, annak ellenére, hogy közülük 85-99 százalék megkapta mindkét adagját a „covidellenes védőoltásnak” mondott kísérleti szernek. Izrael ugyanis a legnagyobb százalékú átoltottsággal büszkélkedik, tűzzel-vassal kényszerítették az embereket, a Pfizer kísérleti szerének beadatására.

Figyelembe véve ezeket az információkat, felvetődik a kérdés, miféle „teljes immunizáltságról” is beszélnek azok a kormányok, akik a két adag kísérleti szer beadása után oltási igazolást adnak ki azoknak, akik hajlandóak voltak önszántukból vagy a kormányok által kényszerítve, megzsarolva beadatni maguknak a géntechnológiás mRNS kísérleti szereket?

Megdőlni látszik az az állítás is, miszerint a beoltottak nem kerülnek kórházi ápolást igénylő súlyos állapotba még akkor sem, ha újra megfertőződnek.

A horrorfilmbe illő rabló mese egyértelműen igazolni látszik azt, hogy az emberekbe beinjektált szerek nem nevezhetőek védőoltásnak.

Az sem derült ki, vajon valóban újabb fertőzés betegítette meg őket, vagy éppenséggel pont az oltások miatt kerültek tömegesen kórházba?

„A legtöbb kórházba kerülő ember oltott” – mondta Kobi Haviv izraeli orvos csütörtökön a News Israel 13 -nak  egy videóban, amelyet a Twitteren megosztott  Dr. Robert Malone, az mRNS -technológia feltalálója, aki a világ lakosságának tömeges oltásának egyik fő kritikusa, ellenzője .

„A lakosság nagy része vakcinázott, és a kórházban ápoltak  90% -a… 85–90% -a teljesen oltott emberekből áll.”

Dr. Haviv azt állítja, hogy a fertőzések azt mutatják, hogy a vakcinák „hatékonysága” egyre csökken, ami olyan forgatókönyvet hozhat létre, amelyben a vakcina visszahívása is szóba jöhet

Az Izraelből származó információk nagyon hasonlóak az ausztrál statisztikákkal.   Sydney -ben, a kormány egészségügyi tisztviselői július végén bejelentették, hogy az összes új Covidos beteg, akit kórházban kezelnek , számszerint  141 -en – teljesen oltott emberek – kivéve egyet, akinek csak egy adag volt beadva a „csodaszerből”.

Ugyanez a jelenség figyelhető meg lassanként világszerte, miközben a sátáni oltási propaganda erősödik, úgymond az új koronavírus Delta – változatának terjedése miatt. Summa summarum egyre inkább kiderül, hogy a kormányok hamis információkkal csapják be az embereket az oltási propaganda során.

Nyilvánvaló, hogy egyre több teljesen oltott ember betegszik meg éppen abban a betegségben, amely ellen állítólag védőoltást kaptak.

Vajon valaha is felelősségre vonják a vakcinagyártókat ezekért az emberiség ellen elkövetett rémtörténetekért? – teszi fel a jogos kérdést az InfoWars cikke.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile