Aktuális

Ez lenne a vakcina projekt következő fázisa, „minél oltottabb annál fertőzöttebb”? – Tüntetnek Izraelben a beoltottak: „ Ne nézzetek hülyének minket!  Beoltottuk magunkat s mégis bezártok minket?” 

Izraelbe két nap óta tüntetések zajlanak Tel Avivban. Tüntetések, melyeket a kormány és a zsidó államot felügyelő globalista elit mindenáron el akar folytatni, elhallgattatni.

És ez esetben nem azok tüntetnek, akik nem kérik az oltást és a covid-hazugságokat, hanem azok tüntetnek éppen, akik beadatták a Pfizer  GMO-s szerét maguknak annak reményében, hogy megszabadulnak a korlátozásoktól, azonban csak újabb és újabb megszorításokba futnak bele.

Bár a fősodratú média, lásd covid-média a legtöbb államban próbálja titkolni, óriási bajok vannak Izraelben . Igen, Izraelben, a legjobban átoltott országban,és ezt a bajt nem a koronavírus okozza, hanem több mint valószínű a kísérleti oltásokkal összekapcsolt   nagy emberkísérlet. Ahogy ezt sátáni cinizmussal, de lássuk be igen találóan  Albert Bourla, a Pfizer vezérigazgatója egy tévéinterjúban „kikottyantotta” Izrael a Pfizer géntechnológiás  oltóanyag tesztelésének első számú laboratóriuma lett.

 

A levitézlett egykori miniszterelnök, Benjamin Netanjahu gondolkodás nélkül dobta oda a zsidó állam lakosságát ennek az emberkísérletnek, sőt mint kiderült miután távozott a miniszterelnöki székből, azután is ő tartotta a kapcsolatot a Pfizer vakcina maffiájával és irányítja a Mengele korszakra erősen hajazó gyógyszerkísérletet Izraelben.

Az embereket azzal kecsegtették Izraelben, ha minél többen felvállalják, hogy beadassák maguknak a kísérleti szert (melyet a legelfogultabb vakcina pártoló sem nevezhet védőoltásnak) akkor hamarosan megszabadulnak a korlátozásoktól, a járvány, a nyilvánosan számlált covid-esetek eltűnnek, sőt ha a beoltottak el is kapják a fránya covidot, akkor sem kerülnek majd kórházba, mert a GMO-s csodaszuri miatt a tüneteik enyhék lesznek.

És Izrael ment és „oltakozott”.

Azonban valami nagyon furcsa történik ezzel kapcsolatban, ugyanis a legjobban átoltott Izraelben  a legnagyobb állítólag azoknak az „új covidosok” száma, egyre többen kerülnek kórházba , ráadásul súlyos állapotban. A covid-hatóságok persze azonnal elkezdték nyomatni a propagandát, hogy a nem beoltottak kerülnek kórházba, azonban ez egy az egyben hazugság, ugyanis Izraelben nagyon kevés ember maradt oltatlanul. Sőt még az se utazhatott oda hónapok óta, aki nem a Pfizer trutyijával lett beoltva.

Ezt követően most kitalálták, hogy akkor, biztos a nem beoltott gyerekek a fertőzőek, s ezzel az új pánikkeltő zsarolási metódussal akarják a gyerekeket is beoltani.

Nagyobb esélye van annak, hogy itt is, akár Nagy Britanniában, az oltások mellékhatásai miatt kórházba kerülteket hazudják az úgynevezett Delta variánsnak.

Vírusmutációnak! (SIC!!!) .

A sátáni hazugság ezen a ponton is szembemegy minden orvosi és virológiai ténnyel, ugyanis nehéz elképzelni, hogy egy sosem azonosított és izolált vírusnak, hetek alatt PCR tesztekkel kimutatható mutációi léteznének. Az orvostudománnyal szemérmetlen módon ellentmondó, bizonyítékokkal nem alátámasztott hivatalos hazugságok több mint valószínű, nem a valóságot raportálják, hanem egy, már évekkel ezelőtt megírt sátáni forgatókönyvet, ahol a koronavírus csak egy előre kitervelt ürügy volt, hogy a Föld lakosságát beoltsák és a társadalmak működését teljes kontroll alá vonják.

És ennek érdekében semmi nem volt drága a covid terrorizmus háttérurainak, akik Marionettekként mozgatják a jobbágyállamok kormányait jelenleg. Nem volt drága, kiadni egy gyilkos covid protokollt s a virózisos bajokat úgy kezelni, hogy abba nagyon sok egyébként gyógyítható ember belehalt világszerte.

Summa summarum, a lényeg az, hogy azokban az országokban a legnagyobb az állítólagos covid – hullámzás, ahol a legnagyobb a lakosság átoltottsága. Szép kis „védőoltás” az ilyen, nem?

 

Izrael példáját jó lesz szem előtt tartani, ugyanis a Pfizer sátáni vezérigazgatójának nyilván igaza volt a kísérleti laboratóriumos hasonlatával, s valószínűleg a pokoli, hazug covid – forgatókönyv szerint izraeli makettre akarják megnyomorítani a többi népet és országot is.

A magyarokat ez azért is érinti, mert csonkahonban az Orbán Viktor vezette rezsim, mint hű izraeli vazallusok, egy az egyben lekoppintották a zsidó állam oltás-projektjét.

Tehát Magyarországon is valószínűleg az fog történni egy-két héten belül, ami most történik Izraelben a covid hazugságok házatáján. Csak az nem valószínű, ismerve a laboratóriumi alanyok habitusát, hogy a magyarországi oltottak is kimennek majd tüntetni a megszorítások ellen Budapest utcáira.

 

Szőke Mária

Abonează-te
Notificare la
guest