Aktuális, GREAT RESET, Tudomány

Ez sem “konteó” hanem emberisélgellenes globális merénylet: Olaszországi lektorált tanulmány bizonyítja: „fémszerű tárgyakat” találtak beoltott egyének 94%-ának a vérében, akiknél jelentették az mRNS vakcina mellékhatásait

 INDÍTÓ KÉRDÉS? MI VÁLASSZA EL AZ EMBEREKET ATTÓL, HOGY A JELENLEGI ISMERETEK, NAPVILÁGOT LÁTOTT BIZONYÍTÉKOK ALAPJÁN NE ROMBOJÁK LE VILÁGSZERTE A COVID19 OLTÓKÖZPONTOKAT ÉS NE CITÁLJÁK HADBÍRÓSÁG ELÉ AZ OLTÁS PROPAGÁLÓIT?!

Úgy tűnik, lassan és lehet sokak számára sajnos már későn, de lehull a lepel a védőoltásnak hazudott COVID méreginjekciók összetevőiről. Amit eddig sokan “konteónak” neveztek, sajnos igazolódik, a vakcina tartalmában nincs semmilyes védőoltásra utaló szerves  anyag, LÁSD ITT azonban ismeretlen rendeltetésű fém mikrorészecskék bizonyítottan vannak benne. Az élő emberi testet, a Lélekkel rendelkező embert egy  irányítható, az Internetre csatlakoztató és ezáltal kontrolálható, irányítható “bioszerkezetté” változtatható projekt tehát tudományos bizonyítékok alapján mégsem “konteó”, hanem egy, a emberiség ellen elkövetett globális, sátáni merénylet! Ami szerencsére még kísérleti szakaszban van, TEHÁT MEGÁLLÍTHATÓ!!! És a kutatásoknak még az elején vagyunk.

Egy olaszországi szakértők által lektorált tanulmány megállapította, hogy azoknak az embereknek a 94%-a, akiknél az mRNS-oltás beadása után mellékhatásokat tapasztaltak, a védőoltás után egy hónappal rendellenes vért és idegen anyagot tartalmaztak – írja az Epoch Times .

Ez az új tanulmány 2022 augusztusában jelent meg a nyílt hozzáférésű, lektorált folyóiratban, az International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research (IJVTPR) című folyóiratban.

2021 márciusától kezdődően három olasz sebész perifériás vér mintákat elemzett, egyetlen cseppet használva mind az 1006 tüneti résztvevőtől, akik legalább egy (védőoltásnak hazudott)  mRNS injekciót kaptak (a Pfizertől vagy a Modernától).

Az eritrociták olyan vörösvértestek, amelyek oxigént és szén-dioxidot szállítanak.
“Ami elég egyértelműnek tűnik, az az, hogy a grafén-oxidra és esetleg más fémvegyületekre emlékeztető fémrészecskéket… tartalmaztak abban a koktélban, amelyet a gyártók jónak láttak az úgynevezett mRNS-“vakcinákba” tenni” – írták a tanulmány szerzői. a következtetéseket.
Példa egy összetett és strukturált kristályos/lamelláris aggregátumra 120-szoros nagyítással.
Itt egy 120-szoros nagyítású képen (digitálisan készített 3-szoros nagyítás) az (a) és (b) csőszerű képződményeket mutat be, amelyek különböző aggregációs stádiumban vannak.
Franco Giovannini, Riccardo Benzi Cipelli és Gianpaolo Pisano a tanulmány szerzői ( pdf ), amely augusztus 12-én jelent meg a Journal of Vaccine Theory, practice and Research (IJVTPR) folyóiratban.
A vizsgált esetek részletei.
A kutatók azt mondták, hogy eredményeik nagyon hasonlítanak Young Mi Lee, Sunyoung Park és Ki-Yeob Jeon koreai orvosok   „Idegen anyagok a COVID-19 vakcinát kapott nők vérmintáiban” című tanulmány eredményeihez, de az 1006 vizsgálatukban részt vevő alanyok közül “sokkal nagyobb mintát” képviselnek.
„Elmondható, hogy a Pfizertől vagy a Modernától származó mRNS-sel injektált személyek vérében fémszerű idegen tárgyak azonosítására szolgáló innovatív sötétmezős mikroszkópos módszerünket leszámítva, sokkal nagyobb mintával megismételtük a Koreai orvosok [az oltott személyek vérével kapcsolatban]” – írták az olasz sebészek.
További vizsgálatokra van szükség a vérben talált részecskék pontos természetének megállapításához és az általuk okozott problémák lehetséges megoldásainak azonosításához.
Az 1006 esetből csak 58 ember mutatott teljesen normális hematológiai képet a mikroszkópos elemzés során.
Tubuláris képződmények láthatóak 120-szoros nagyításnál az aggregációs fázisban, a képen ezek összetett morfológiája látható.
A kutatók számos tanulmányt idéztek megállapításaik alátámasztására, beleértve a fibrin “jól ismert” kötegképződési hajlamát, a Spike fehérje vaszkuláris toxicitását és egyéb káros hatásokat.
Négy esetet választottak ki, és elemezték egészségi állapotukat az oltás előtt és után, miközben sötétmezős mikroszkópos képeket mutattak be.
“Egyértelműen kijelentjük, hogy az ebben a sorozatban leírt 4 eset reprezentálja azt a 948 esetet, amelyekben súlyosan rendellenes struktúrákat és anyagokat találtak” – írták a kutatók.
Ebben az esetben a részecskék aggregátuma kristályos jellemzőket kap; Ezenkívül van egy kifejezett befolyású zóna, a pillangószárnyak, amelyek keretében kristályos szerkezet alakul ki.
“Összefoglalva, ilyen hirtelen átalakulásokat, mint amilyeneket 948 beteg perifériás vérében tapasztaltunk, klinikai tapasztalataink szerint a múltban soha nem figyeltek meg semmilyen más vakcina beoltása után. Hirtelen átmenet, általában második mRNS injekciókor, a tökéletes normalitás állapotából a patológiás állapotba, hemolízissel, a vörösvértestek látható csomósodásával együtt, valamint idegen struktúrák óriási konglomerátumainak képződésével, amelyek egy része felépítményként jelenik meg a graféncsalád példátlan. Ilyen jelenséget még soha nem figyeltek meg a múltban végzett védőoltások után” – állapították meg a kutatók.
“Klinikusként szerzett tapasztalataink szerint ezek az mRNS-injekciók nagyon különböznek a hagyományos vakcináktól, és véleményünk szerint a gyártóknak tisztáznia kell, hogy pontosan mi is van ezekben az injekciókban, és miért vannak ott.”
Ismét 120-szoros nagyításnál a geometriai alakzatok hajlamosak rendkívül összetett aggregátumokká alakulni.
Jól összetartozó szálas-cső alakú szerkezetek, amelyek összeolvadhatnak, elérve eredeti méretük tízszeresét.
„Kollektív tapasztalataink és közös szakmai véleményünk szerint az mRNS-oltást kapott személyek vérében lévő nagy mennyiségű részecskék összeegyeztethetetlenek a normál véráramlással, különösen a kapillárisokban. Legjobb tudomásunk szerint az ilyen önaggregációs jelenségeket csak azután dokumentálták, hogy a COVID-19 mRNS injekciókat először engedélyezték, majd egyes országokban kötelezővé tették” – írták a szerzők.
Grafén-oxid?
A graphene-info.com szerint a grafén-oxid egyfajta “kétdimenziósnak” tartott anyag, egyben “a világ legerősebb anyaga”, valamint a legnagyobb elektromos és hővezető  .
Sherri Tenpenny oszteopata orvos, aki megjósolta a vakcina mellékhatásait, úgy véli, hogy ezek a fémszerkezetek összefüggésbe hozhatók azokkal a furcsa vérrögökkel, amelyeket a  balzsamozók  a járvány óta fedeztek fel az általuk kezelt holttestekben.
„Bármit is találunk a vakcinákban, legyen az grafén, alumínium, kristályos amiloid, szétesett fibrin, erősen töltött nanotechnológiai részecskék vagy bármi más, az ezeken a tárgylemezeken kimutatott vérzavar pusztító és megkérdőjelezhetetlen, akárcsak az érintett betegek történetei. ” – mondta Tenpenny az Epoch Timesnak.
„A 8., 16. és 22. ábrán látható képződmények széles körben elterjedt „ragadós vörösvértesteket” képviselnek, amelyek a test bármely részén vérrögképződést okozhatnak. A 22. ábra különösen ijesztő, ezt a mintát csak két nappal a Moderna vakcina második adagja után vették” – tette hozzá Tenpenny.
8. ábra
16. ábra
22. ábra
James Thorp kutató, aki a COVID-oltások káros hatásait vizsgálta, úgy véli, hogy ez a tanulmány választ adhat a vakcinák tartalmával kapcsolatos kérdésekre, és megosztott néhány megállapítását és elméletét az Epoch Times-szal.
“A grafén-oxid egy mesterségesen előállított, erősen mágneses anyag, amelyet széles körben használnak. … Bár először 1859-ben fedezték fel, a grafén-oxidot széles körben használják kereskedelmi forgalomba, különösen a nanotechnológián alapuló gyógyszeradagoló rendszerek területén. Különféle potenciális energiamechanizmusokon keresztül képes önszerveződni a vérben” – mondta Thorp a The Epoch Timesnak.
„Azt sejthetjük, hogy a grafén-oxid 30 évvel ezelőtt még nem volt jelen a testünkben, hanem lassan felhalmozódott több évtizedes expozíció során, aminek következtében mágnesek és kapcsok tapadnak az emberi testhez. Feltételezik, hogy az antennatornyokból és/vagy magából a WIFI-ből származó elektromágneses energia stimulálhatja a grafén-oxid felhalmozódását, és megzavarhatja a szervezet saját energiamezőit” – tette hozzá.
A rendellenes együttesek lehetséges magyarázata
Thorp, testvére, Kenneth Thorp radiológus és Paul Walker gépész- és villamosmérnök három részből álló tanulmányt ( I. ,  II.  és  III. rész ) publikáltak “Éter, mezők és a testek energiadinamikája vii” címmel. az Orvostudományi Közlönyben.
Thorp azt is hiszi, hogy néhány fémszerű tárgy okozhatja azokat a furcsa vérrögöket, amelyeket a balzsamozók észleltek.
„A vakcina víz-, molekuláris és sejtszinten zavarokat és energiaeltérítést okoz az alapvető fiziológiai folyamatoktól [irányítva] a Spike-fehérjék patológiás termeléséhez. Ez nagyban megmagyarázhatja az intravaszkuláris térben lévő anyagok rendellenes összerakódását, beleértve a Cipelli és munkatársai által megfigyelt anyagokat, valamint a vérrögképződést okozó hibásan összetekeredett fehérjéket, prionbetegséget, Creutzfeldt-Jacob-kórt, amiloidózist és számtalan más betegségek – mondta Thorp.
Felipe Reitz brazil  biológus élő perifériás vérelemzést végzett a beoltott embereken, összehasonlítva azt a nem oltottak vérével, számítógépes termográfiai felvételek segítségével.
“Észrevettük, hogy a beoltott emberek vérében és perifériás keringésében gyakrabban mutatnak bizonyos változásokat, mint a be nem oltottaknál” – mondta Reitz a The Epoch Timesnak.
Vérminták sötét mező mikroszkópos képe.
„Látok embereket, akik egy adagot, két adagot, három adagot és négy adagot kapnak. Azok az emberek, akiket 18 hónapja, 12 hónapja és 6 hónapja oltottak be. Ez a valószínűségi változás nagyon fontos az adott időszak alatti injekciók számának megállapításához, mert megfigyeltük, hogy ez határozza meg a reakció súlyossági fokát a személy szervezetében. Ez megmagyarázhatja, hogy egyes kutatók, akik ugyanazokat az eszközöket és technikákat használják, miért különböző eredményeket értek el. Ennek oka, hogy nem veszik figyelembe az egyéniséget, az expozíciós időt és a vakcina tartalmát. Mindezek a változók csak megnehezítik a tudományos közösség konszenzusra jutását, bár amit mindannyian tapasztalunk, az igaz, egyéni megállapításaink nem tükrözik a teljes igazságot” – mondta Reitz.
“Összehasonlításom a károsodott immunrendszer jelein, a sugárterhelés jelein, a vér elektrosztatikus változásán, a vérlemezkék méretén és számán, a fibrin, a fertőzés, a vegyszerek és a kristályosodási struktúrák a vérmintákban, valamint a grafén jelenlétére utaló jeleken alapul. “- mondta ő is
Hivatalos nyilatkozatok
A Pfizer 2021 júliusában elmondta  a Reutersnek , hogy COVID-oltóanyagaik nem tartalmaznak grafén-oxidot.
“A Pfizer-BioNTech COVID-19 vakcina gyártása során nem használnak grafén-oxidot” – mondta a Pfizer globális médiakapcsolatokért felelős vezető munkatársa.
James Smith, a Thomson Reuters elnöke és vezérigazgatója a Pfizer igazgatótanácsának tagja.
Az FDA által kiadott https://www.fda.gov/media/144638/download#page=2 adatlap szerint a Moderna vakcina nem tartalmaz grafén-oxidot.

A Moderna és a Pfizer nem válaszolt a megjegyzéskérésekre

guest
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Imre Budapesti
Imre Budapesti
1 an în urmă

Érdekességek:

  • Kötélhúzás a tények ellenére
  • Alvó, szunnyadó emberiség
  • Széttöredezett világ, egységes akarat nélkül! Pedig az ÉLETÜKTŐL van szó
  • Még mindig hisznek a hazugságban

Összegzés: Sok ember a “saját maga terroristája” lett, aki ÖNMAGÁT szemelte ki “következő áldozat”-ként.

DÖBBENET: Ezek mellett még mindig tagadják, hogy félrevezeti őket “e világ istene” (2Korintus 4:4), aki rabságban tartja, és egyáltalában Ő nem is létezik.

Mindezeket átgondolva, nem is könnyű a kommunikáció velük, akik nem is kíváncsiak az igazságra!
Jelzem, az eddig “igzaság bajnokai”-nak gontolt (hitt) gyülekezet (egyház) soraiban is vannak szép számmal. Az őket vezető “nyolcak” testülete sem piskóta!

Szegedi István
Szegedi István
1 an în urmă

Remélem hogy a oltás propagálóit a beoltott és megtévesztett emberek fogják őket levadászni . És hogy ki hogy fogja ezt lereagálni az az vérmérséklettől fog függeni A katonaság és rendőrség és az interpol megteszi .Azért senki se okozzon magának azonnali karmát!

Not Me
Not Me
1 an în urmă

https://www.bitchute.com/video/An1MOtP8NxfI/

egyre durvább a mágneses sztori!