Aktuális, GREAT RESET, Tudomány

Ez sem “konteó” már: Tudományosan bizonyított, hogy a COVID19-vakcinák, nem védőoltások, hanem veszélyes méreginjekciók: Tudósok leplezik le a világra szabadított COVID-terrort, ami a tudomány szintjén is hazugságnak bizonyult

Egy nemzetközi tudóscsoport megállapította, hogy a Covid-injekciók tizenkét “márkája” tartalmaz hidrogélt és csökkentett grafén-oxidot.

Poornima Wagh egy 18 tudósból álló csoport tagja, 7 országból, akik 2305 Covid-oltóanyag-mintát elemeztek tizenkét különböző márkától. Csütörtökön Scamdemic sorozatának 3. részében vitatta meg eredményeiket a Regis Tremblay által szervezett  Global Conversations podcastban.

Poornima Wagh és nemzetközi kutatócsapata lerántotta a leplet a COVID19 hazugságokról és a “védőoltásnak” hazudott méreginjekciókról

Döbbenetes és ugyanakkor elképesztő tanulmányt közölt az a nemzetközi kutatócsoport, mely tagjai több országban elemezték, mit is tartalmaznak a COVID 19 szérumok, a védőoltásnak mondott, valójában emberirtásra, népirtásra kifejlesztett szerek.

Mert a leközölt kutatási eredmények,  analízisek vetületében ez egyértelműen kijelenthető, hogy a hamis pandémia örve alatt, az emberek millióinak nem is adhattak védőoltást, ugyanis egy sosem izolált vírusra nehéz lett volna bármilyen védőoltást adni, azonban az emberek millióinak beadtak egy olyan vegyi mérget, mely összetevői most egyértelműen igazolják: TUDATOS, ÉVEKKEL EZELŐTT MEGTERVEZETT NÉPIRTÁSRA, A LAKOSSÁG CSÖKKENTÉSÉNEK OLTÁS ÁLTALI MEGVALÓSÍTÁSÁRA TÖREKEDTEK MINDAZOK, AKIK EGY VILÁGJÁRVÁNYT HAZUDVA BELEKÉNYSZERÍTETTÉK A KORMÁNYOK SEGÍTSÉGÉVEL  AZ  EMBEREKBE AZ ÉVEK ÓTA ELŐKÉSZÍTETT MÉREGINJEKCIÓKAT.

Bizonyítást nyert a nemzetközi kutatócsoport által:

NINCS COVID19-et okozó SARS COV 2 vírus. !!!

 • Mivel nincs vírus, ezért NINCS SPIKE PROTEIN. A Spike fehérje FIKCIÓ, amelyet

SZÁMÍTÓGÉPEN állítanak elő. A VALÓSÁGBAN NEM LÉTEZIK.

 • AZ EGÉSZ PCR TESZTELÉSES ŐRÜLET HAZUGSÁG. SEMMI KÖZE NEM LEHET SEMMILYEN LÉGÚTI FERTŐZÉS MIATTI JÁRVÁNYHOZ.

A PCR tesztek, a COVID19 népirtó projekt csodafegyverei eleve hazugságra épültek. Nem vírust detektáltak vele, hanem emberi gént, tehát logikus, hogy az emberekben, de ki hitte volna?!-  megtalálták az emberi géneket.

HAMISAK VOLTAK TEHÁT A MÉDIÁBAN UGYANAZON STRATÉGIA SZERINT KÖZÖLT „JÁRVÁNYÜGYI STATISZTIKÁK” ÉS ITT FELVETŐDIK A SÚLYOS KÉRDÉS, HOGYAN IS HALTAK MEG A COVID PROTOKOLL ÁLTAL ELHUNYT EMBEREK SZÁZEZREI A HALÁLKÓRHÁZAKBAN?!

MERT EGY NEM LÉTEZŐ VÍRUS NEHEZEN ÖLT .

AMI ÖLT, AZ A COVID-PROTOKOLL GYILKOS FOLYAMATA VOLT, MELYHEZ HÓHÉROKKÉNT BEFOGTÁK AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN DOLGOZÓKAT, ŐK LETTEK AZ „ELSŐVONALASOK”.

AZ ELSŐVONALAS KIVÉGZŐOSZTAG.

A Christian Drosten és Victor Corman német tudósok által összeállított PCR-tesztet AZ ELSŐ állítólagos BETEGTŐL (Wuhan , Kína) származó humán, emberi RNS-el programozták és nem VIRÁLIS, egy vírustól származó  RNS-sel.

Tehát, valójában azt tesztelték, hogy a tesztelt ember, az ember e  vagy sem .

Az emberek pozitív teszt eredményeket adnak az emberi RNS alapú PCR tesztre, mert emberek. Semmilyen vírusra nem tesztelték  tehát az emberek millióit a COVID terror alatt a kötelező PCR tesztelésekkel.

( Szerk. Megj. Gondoljunk csak bele, hogy ezek alapján, a hamis PCR tesztek alapján  zártak karanténba embermillókat, zártak le országokat, iskolákat, utazási lehetőségeket, deportáltak halálkórházakba EGÉSZSÉGES embereket, ahol a COVID-protokollal sokakat megöltek. És ezt ma már tudományosan igazolni lehet, nem “konteósozni és “laposföldhívőzni”, meghurcolni és megbüntetni,  ahogy a támadó propaganda ezt tette a normálisan, logikusan gondolkodókkal )

Az embereknél elvégzett  tesztek pozitívak az alkalmazott magas küszöbciklus-arányok miatt is, amelyek akár 50 ciklust is elértek a szokásos 25-30 küszöbciklus helyett.

 • Tévedésnek bizonyult az, hogy a COVID19 szérumban kígyóméreg lenne. NINCS kígyóméreg benne, ahogy semmilyen más szerves összetevő sincs.
 • Valamenyi oltás alap összetevői megegyeznek, tehát ezért volt az , az orvosilag is képtelen eset, mikor az ún. emlékeztető oltások lehettek más „márkájú” oltások, mint amit első alkalommal kaptak a beoltottak. Ha valóban akkor felfedezett és kidolgozott vakcinákról lett volna szó, nem is lehetett volna ezeket felváltva beadni az embereknek. már csak azért sem, mert a gyógyszergyártók között hivatalosan nem volt semmiféle megegezés, ismertetés a saját vakcinájukról.
 • ERGO: az egész oltáspropaganda, az ismétlő oltások keverése, a gyermekadagok meséje egytől egyig HAZUGSÁG volt.
 • A CÉL EGY VOLT, A VESZÉLYES MÉREGANYAGOT A PANDÉMIÁS PÁNIKKELTÉS ÉS A POLITIKAI-TÁRSADALMI KÉNYSZERÍTÉS EREJÉVEL MINÉL TÖBB EMBERNEK BEADNI.
 • AZ EGÉSZ OLTÁSPROPAGANDA HAMIS VOLT, MINDAZOK, AKIK EBBEN RÉSZT VETTEK BŰNRÉSZESEIVÉ VÁLTAK EGY TUDATOSAN ELŐKÉSZÍTETT, MEGTERVEZETT ÉS KIVITELEZETT TÖMEGGYILKOSSÁGNAK.

LEGYEN VILÁGOS,SEMMIFÉLE,valódi, természetes kórokozó okozta  JÁRVÁNY NEM VOLT, AHOGY MOST BEBIZONYOSODOTT, HOGY SEMMIFÉLE VÉDŐOLTÁS NINCS EZZEL KAPCSOLATBAN.

AHOGY EZ A LENTIEKBŐL , A TUDOMÁNY SEGÍTSÉGÉVEL VILÁGOSSÁ VÁLIK MOST MÁR.

A TÖMEGGYILKOSOK AZONBAN MA IS KÖZTÜNK JÁRNAK MÉG ÉS SZABADLÁBON VANNAK!

SŐT TOVÁBBRA IS ÖLNI AKARNAK, MERT ERRE LETTEK BEIDOMÍTVA!

KÉRDÉS, MEDDIG MEHETNEK MÉG EL? !

 

Amint arról a Business Insider beszámolt , a BioNTech társalapítója, Ugur Sahin néhány órán belül megtervezte a Pfizer injekciókat 2020 januárjában. A Moderna oltóanyagának megtervezése is mindössze két napig tartott.

De hogyan is készítsünk vakcinát egy olyan vírus ellen, amelyet soha nem izoláltak vagy tisztítottak, vagy még nem is ismertek a járvány hivatalos 2020 márciusi dátuma előtt? – vetődik fel a kérdés.

– Nem, ez nem lenne lehetséges természetesen – mondta Wagh doktornő –, ezt az egészet évekkel előre megtervezték.

Dr. Wagh szakmai önéletrajzát nem tudtuk megtalálni a szokásos keresők segítségével, de előadása elején összefoglalta. Az alábbiak pedig igazolják, hogy a kutatócsoport vezetője nemzetközileg elismert, komoly  szaktekintély, nem pedig bukott állatorvosból vagy  a covid-maffia  által lefizetett körorvosból kreált “covidspecialista”.

Poornima Wagh szakmai adatai: • BSc., pénzügy (1995. december): Salisbury Egyetem, Salisbury, Maryland, USA • Pénzügyi és közgazdasági MBA (2000. május): University of Alaska Fairbanks, USA • Laboratóriumi technikus és klinikai laboratóriumi tudós (2005-2011): Santa Barbara City College és University of California Santa Barbara, California, USA, Mikrobiológiai labor, University of Texas, Austin, USA (2016-2019), Molekuláris biológiai laboratórium • 2 PhD, virológia és immunológia (2016. december): London School of Hygiene and Tropical Medicine (LSHTM), London, Anglia, Egyesült Királyság

2021. január végén egy négy tudósból álló csoport, köztük Wagh, vállalta a kihívást, hogy elemezze az úgynevezett Covid-oltások tartalmát, összetevőit. További tudósok csatlakoztak a csoporthoz, és 2022. augusztus 23-án már 18 tudós volt 7 országban. Együtt most összesen 2305 mintát elemeztek ki 12 márkától, nevezetesen:

 • Pfizer/BioNTech/Cominarty,
 • Moderna,
 • Johnson & Johnson (J&J),
 • Novavax,
 • AstraZeneca,
 • Sinopharm (Kína),
 • Sinovac (Kína),
 • Covishield (Indiában gyártott AstraZeneca),
 • Soberana 02 (Kuba),
 • Pasto Covac (Irán),
 • CanSino (Kína),
 • ZifiVax (Kína)

„Csoportunkban mindannyian toxikológiai technikákat alkalmaztunk az injekciók biológiai és biokémiájának tanulmányozására, például mRNS-re, tüskefehérjékre és alegységekre, aminosav-koncentrációkra, fehérjekoncentrációra, emulgeálószerekre, lipidekre, pszeudovírusokra és vírusvektorokra stb.

„Amikor csak lehetett, speciális élőmikroszkópos formákat alkalmaztunk a nanorészecskék és a redukált grafén-oxid megfigyelésére. Egyes esetekben pásztázó elektronmikroszkópiát (SEM) alkalmaztak a nagyobb hatásfokú nagyítás eléréséhez 12 000-15 000-szeres nagyítás mellett a nagyobb áttekinthetőség érdekében.

„De többnyire a Raman Microscopy nevű technikát alkalmaztuk, amely egy lézer alapú mikroszkóp. Nagyon hatékony olyan molekulák tanulmányozására, mint a grafén.

„Az összes ilyen injekciót 2021 februárja óta, és még korábban a csoportunk egyes tudósaival végzett teszteléseink alapján az összes injekció tényleges tartalma megegyezik egymással.

Az összes injekció azonos , de különböző márkanevekkel, például Pfizer, Moderna stb., kisebb különbségekkel az adjuvánsokban és a szintetikus lipid nanorészecskékben.

A vizsgált injekciók egyikében sem voltak biológiai anyagok, vagyis nulla biológiai anyag, például mRNS, tüskefehérje alegységek, pszeudovírus vektorok stb.

Ezek az injekciók halálos VEGYI KOKTÉLOK, nem biofegyver, hanem vegyi fegyver.”

A csoport a következő összetevőket találta az összes elemzett mintában:

 1. Adjuvánsok (tartósítószerek), főleg alumínium-hidroxid, de van még néhány más is
 2. Szacharóz (cukor)
 3. nátrium-klorid (só)
 4. Víz
 5. Szintetikus lipid nanorészecskék, például PEG és SM 102
 6. Hidrogél
 7. Redukált grafén-oxid nanorészecskék billiói
 8. Nehézfém-szennyezett nanorészecskék trillió részecskéi

Wagh kiemelte, hogy kulcsfontosságú emlékezni arra, hogy minden egyes beadott injekció különböző szintű toxicitást mutat.

“Csapatunk jelenleg 35 különböző variációt talált az injekciók toxicitási szintjében, az enyhén mérgezőtől a nagyon mérgezőig, és minden, ami a kettő között van.”

Wagh 15 influenzainjekciót is tesztelt 2021-ben és 2022-ben, és azt találta, hogy ezek a Covid-19 injekciókkal azonos összetevőket tartalmaznak.

„Teszteltünk néhány gyermek Covid-19 injekciót is (pontosabban 10 fiolát). A gyerekek AZONOS felnőtt injekciót kapnak. SEMMILYEN KÜLÖNBSÉG az összetevők között. Ritka esetekben a gyermek ugyanazt a 0,5 ml-es adagot kapja, mint egy felnőtt” – mondta Wagh.

Hidrogél és grafén-oxid

Elmagyarázta, hogy a polimereket és a hidrogéleket nanoantennaként használják, mivel mágneses tulajdonságokkal rendelkeznek. “Arra is képesek, hogy önkristályosodjanak különféle nanostruktúrákká.”

A redukált grafén-oxid egy stabil vegyület, amely nem bomlik szét kisebb részecskékre a szervezetben. Erősen mágneses, termodinamikus, és pozitív piezoelektromos töltéssel rendelkezik, mondta Wagh.

(szerk.megj. Nyilván így érthető, hogy miért tapadtak a fém pénzérmék az oltások helyére.)

„Csökkentett grafén-oxid a pozitív mágneses és elektromos töltése miatt szó szerint RÖVIDZÁRLAT az emberi test belsejében, hatalmas gyulladást és szöveti degenerációt okozva… Ennélfogva a szívizomgyulladás, szívburokgyulladás, agyvérzések, vérrögök, szívrohamok számának óriási növekedését tapasztaljuk, és a beoltott emberek rohamai. A test elektromos tevékenysége teljesen felborul, és a szervezet a legtöbb esetben masszív szisztémás gyulladással reagál, amely végül degenerációt és halált okoz.”

A grafén-oxidot elektromágneses frekvenciák aktiválják , különösen azok a frekvenciák, amelyek az 5G spektrum részét képezik. A grafén-oxid a DARPA szabadalmaztatott hidrogélek fő összetevője. Ezek a hidrogélek vannak a Covid injekciókban, a PCR teszttamponokban és a maszkokban.

A hidrogél, amelyet Wagh és csoportja talált, megerősíti azt, amire Dr. Carrie Madej figyelmeztetett. Mióta 2013-ban részt vett egy techno-transzhumán konferencián Atlantában, Dr. Madej megpróbálta kideríteni az igazságot a vakcinákkal kapcsolatban, és ennek következtében a „transzhumanizmus bejelentőjeként” vált ismertté. A Covid-járvány korai szakaszától kezdve figyelmeztetett a Covid-oltás összetevőire, amelyek közül a hidrogél az egyik, és azok céljára. Egy 2020. júliusi videóban [időbélyeg 17:31] Dr. Madej figyelmeztetett:

A DARPA egy olyan vállalatot finanszírozott, amely puha, rugalmas hidrogélt gyárt… a bőr alá fecskendezve az egészségi állapot megfigyelésére… szinkronizálja őket egy okostelefon-alkalmazással, hogy a felhasználó azonnali egészségügyi betekintést nyújtson. A hidrogél nanotechnológia azonban a beültetést követően nő és terjed a szervezetben. Nem tudjuk, hogy ez hogyan hat a DNS-ünkre. Tudjuk, hogy mesterséges intelligencián keresztül közvetlenül és folyamatosan tud információt küldeni.

Nehézfém szennyeződés

A közelmúltban német kutatók és Mike Adams is nehézfém-szennyezést találtak az oltóanyagmintákban. Wagh megállapításai, de sokkal nagyobb minta esetén, megerősítésül szolgálnak:

„A Covid-19 injekciók NAGYON szennyezettek olyan nehézfém-részecskék révén, mint a volfrám, króm, vas, nátrium (nagyon elektromosan vezető), stroncium, magnézium, arany és ezüst nanorészecskék, ólom, antimon, alumínium, ón és sok más anyag. mások. Ez a nehézfém iszap nagyon stabil, és vonzódik a test zsírszöveteihez, és ott lerakódik, ismétlődő irritációt és gyulladást okozva a szervezetben, ami betegségekhez és a test degenerációjához vezet. Tekintse meg ezt a dokumentumot a gyermekkori vakcinák nehéz nanofém-szennyeződéséről: „ Új minőség-ellenőrzési vizsgálatok a vakcinákon: mikro- és nanoszennyeződés ”.

Pozitív jegyben

Wagh pozitívan zárja előadását:

„A Covid-19 akár áldás is volt. A legőszintébb őszinteséggel mondom ezt, mert most valóban meg tudunk küzdeni az olyan témák borzalmas természetével, mint az oltások okozta károk, az oltások általi halál, a Big Pharma monopóliuma az emberi egészségre, az emberi egészség tönkretétele az elmúlt 120 évben vagy még tovább, kizárólag a generációs vakcinák miatt. testünk, kromoszómáink és mitokondriumaink károsodása.

„Minden átverés ugyanaz a történet, mint az öblítés és az ismétlés. Végső soron egy MASSIVE CULL-ről és egy teljes RESET-ről szól az elnéptelenedés, a gazdasági és társadalmi pusztítás révén. Ezúttal azonban a RESET az emberiség oldalán áll, a PARAZITÁK pedig kétségbeesésük utolsó szakaszában vannak. Kérlek, tarts ki, küzdj keményen, SOHA NE TARTSd be, légy kitartó és tudd, hogy egy ARANYKOR áll előttünk, NAGYON RÖVID IDŐN BELÜL. Most nincs itt az ideje feladni!

Az alábbiakban mellékeljük a Wagh előadásában tárgyalt összes diát, beleértve a szöveges változatukat is.

Az alábbi képre kattintva megtekintheti a Rumble című videót .

tremregi: The Jab – It’s Poison and Will Kill You, 2022. augusztus 25. (87 perc)

A Scamdemic Part 1 „ Covid19: SARS COV 2 the Virus that SOHA nem létezett vírus ” ITT és a Scamdemic 2. rész „Pándémiás hazugságok, álarcok és Covid19 tesztelés ” című, két részben feltöltve ITT és ITT található Poornima Wagh 2. rész előadásának diákjainak pdf-másolata pedig ITT található .

A PDF fordítása: az ábrák magyarázata magyarul alább olvasható:

 

3. ábra
FONTOS Összefoglaló az utolsó két illusztrációról:
• NINCS COVID-19-et okozó SARS COV 2 vírus.
• Mivel nincs vírus, ezért NINCS SPIKE PROTEIN. A Spike fehérje FICTIÓ, amelyet
SZÁMÍTÓGÉPEN állítanak elő. A VALÓSÁGBAN NEM LÉTEZIK.
• A vírussal kapcsolatos álhír a kínai Wuhanban indult, mint egy számítógép által generált “In Silico” genom,
amelyet számos más genom, például a HIV, a SARS COV 1 és a MERS vírusok összeolvadásából hoztak létre, és
amelyet aztán világszerte feltöltöttek a ” ” nevű adatbázisba. BLAST P”, ahol a tudósok megtekinthették a 30
000-40 000 bázispárból álló FIKTÍV vírusgenomot.
• A Christian Drosten és Victor Corman német tudósok által összeállított PCR-tesztet nem
VIRÁLIS RNS-sel, hanem VIRÁLIS RNS-sel programozták a nulladik pácienstől származó HUMÁN
RNS-sel. Az emberek pozitív tesztet adnak, mert emberek. Az emberek a tesztek pozitívak az
alkalmazott magas küszöbciklus-arányok miatt is, amelyek akár 50 ciklust is elértek a szokásos
25-30 küszöbciklus helyett.
4. ábra
A Covid-19-et okozó kígyóméreg tévedése és fikciója:
• Kiváló cikkek Mike Stone-tól a viroliegy.com honlapján a kígyóméreg
értelmetlenségeiről a vízben stb.:
• https://viroliegy.com/2022/04/2u/arinking-snake-venom-witn-the-fakeologist/
commentpage-1/
• https://viroliegy.com/2022/04/18/beware-the-snake-oil-salesmen/
• Kiváló és nagyon tanulságos webinárium Dr. Tom Cowan, MD és Mike Donio biotechnológus
és tudós között a kígyóméreg értelmetlenségeiről:
• https://www.bitchute.com/video/Ah5GhXjWIVUa/
5. ábra
Hol és mikor adták be a Covid-19 injekciókat?
• A Covid-19, a „Scamdemic” egy SOKESCREEN volt, amely a Covid-19 injekciók révén bevezette a
népességcsökkentési menetrendet és a technokrata ellenőrzési mechanizmust.
“Scamdemic Part 3” Bemutatja Poornima Wagh
Regis Tremblay és Poornima Wagh: The Jab – It’s Poison and Will Kill You, 2022. augusztus 25. (87 perc)
https://rumble.com/v1h9piz-the-jab-its-poison-and-will-kill-you.html
• A “Business Insider” magazin szerint a Pfizer és a Moderna injekciókat egy nap alatt adták be
egy hétvégén (Emlékszel Faucira, hogy BIZTONSÁGOSAK és HATÉKONYAK?):
https://www.businessinsider.com/pfizer-biontech-vaccine-designed-in-hours-oneweekend-
2020-12?r=US&IR=T
• A BioNTech társalapítója szerint a Pfizer injekciókat 2020 JANUÁRBAN néhány órán belül
elkészítették (hogyan készítenek vakcinát egy olyan vírus ellen, amelyet soha nem izoláltak vagy
tisztítottak, vagy még nem ismertek a járvány hivatalos 2020 márciusi dátuma előtt? Nem, ezt az
egészet évekkel előre megtervezték).
• A Business Insider szerint a Pfizer vakcina néhány óra alatt elkészült (forráslink fent): “De talán a
legfigyelemreméltóbb, hogy a BioNTech társalapítója, Ugur Sahin január közepén mindössze néhány
óra alatt megtervezte az oltóanyagot,a The Journal szerint , apodcast a Gimletből és a The Wall Street
Journalból.”
6. ábra
Világszerte 18 tudós teszteli a Covid-19 injekciók különböző márkáit:
• Jelenleg 2022. augusztus 23-án 18 tudósból álló csoportunk mindössze 4 tudósból álló
csoportként indult 2021. január végén a Covid-19 injekciók tesztelésében. Mivel 2021-ig
egyre több tudós csatlakozott a csoporthoz, 18 tudós összesen 2305 fiolát tesztelt (2022.
augusztus 23-án) az alábbi Covid-19 injekciókból a világ minden tájáról 2020 novembere/
decembere óta, amikor az injekciókat először bevezették:
• Pfizer/BioNTech/Cominarty, 2. Moderna, 3. Johnson & Johnson (J&J), 4. Novavax, 5.
AstraZeneca, 6. Sinopharm (Kína), 7. Sinovac (Kína), 8. Covishield (az AstraZeneca hazai
változata) Indiában készült), 9. Soberana 02 (Kuba), 10. Pasto Covac (Irán), 11. CanSino
(Kína), 12. ZifiVax (Kína)
7. ábra
A Covid-19 injekciók összetevőinek tanulmányozására használt technikák:
• Csoportunkban mindannyian toxikológiai technikákat alkalmaztunk az injekciók biológiai és biokémiájának
tanulmányozására, mint például mRNS, tüskefehérjék és alegységek, aminosav-koncentrációk,
fehérjekoncentráció, emulgeálószerek, lipidek, pszeudovírusok és vírusvektorok stb.
• A nanorészecskék és a redukált grafén-oxidok megfigyelésére lehetőség szerint speciális élőmikroszkópos
formákat alkalmaztunk. Egyes esetekben pásztázó elektronmikroszkópiát (SEM) alkalmaztak a nagyobb
hatásfokú nagyítás eléréséhez 12 000-15 000-szeres nagyítás mellett a nagyobb áttekinthetőség érdekében.
• De leginkább a Raman Microscopy nevű technikát alkalmaztuk, amely egy lézer alapú mikroszkóp.
Nagyon hatékony a grafénhez hasonló molekulák tanulmányozására:

https://en.wikipedia.org/vviki/Raman_microscope#Biological_Applications

8. ábra

A tudósok helye, az injekciós üvegek mindegyikét tesztelték, és milyen márkájú injekciót teszteltek:
• Egyesült Államok: 2 tudós: 86 Pfizer ütés, 41 Moderna ütés, 25 Johnson & Johnson ütés, 3
Novavax ütés.
• Argentína: 3 tudós: 138 Pfizer oltás, 122 Moderna oltás, 50 Sinopharm oltás, 46
AstraZeneca oltás.
“Scamdemic Part 3” Bemutatja Poornima Wagh
Regis Tremblay és Poornima Wagh: The Jab – It’s Poison and Will Kill You, 2022. augusztus 25. (87 perc)
https://rumble.com/v1h9piz-the-jab-its-poison-and-will-kill-you.html
• Ausztrália: 3 tudós: 141 AstraZeneca oltás, 112 Pfizeroltás, 90 Moderna oltás , 1 Novavax
oltás.
• Új-Zéland: 2 tudós: 120 Pfizer oltás (beleértve a gyermek oltásokat  is), 78 Astra Zeneca oltás, 25
Johnson & Johnsonoltás , 1 Novavax oltáss.
9. ábra 
A tudósok  az injekciós üvegek mindegyikét tesztelték, és milyen márkájú injekciót teszteltek:
• Fülöp-szigetek: 1 tudós: 120 Pfizer , 50 AstraZeneca, 28 Sinovac , 14 Johnson &
Johnson , 12 Moderna , 12 Sinopharm.
• India: 2 tudós: 150 Covishield (AstraZeneca) .
• Mexikó: 1 tudós: 75 Pfizer, 70 Moderna, 49 AstraZeneca, 40 Johnson & Johnson,
25 Sinopharm, 23 Sinovac, 10 Soberana 2 , 5 Pasto Covac .
• Kína: 2 tudós: 125 Sinopharm , 112 Sinovac , 85 CanSino , 28 ZifiVax oltás.
• 2 tudós a csoportban NEM szeretné, hogy azonosítsák magukat, miután 193otást teszteltek egyedül.
10. ábra
A 18 csoporttag hitelesítő adatai:
• A csoporttagok hitelesítő adatai a következők:
• 1. Analitikai és molekuláris kémikusok
• 2. Virológusok, immunológusok, biokémikusok, mikrobiológusok
• 3. Számítógépes tudósok, nanobiológusok, genetikusok, vakcinaspecialisták
• 4. Orvosok, molekuláris biológusok, mikroszkóposok
• 5. Szövetgyógyászok, toxikológusok, farmakológusok és klinikai laboratóriumi tudósok
11. dia
A “HIVATALOS” történet a “BIZTONSÁGOS és HATÉKONY” injekciók tartalmáról:
• Pfizer/BioNTech injekció (Egyesült Államok): A Pfizer vakcina összetevőinek teljes listája
jelentése: mRNS, lipidek )(4-hidroxibutil)azándiil1)bisz(hexán-6,1-diil)bisz(2-hexildekanoát),
2[(polietilénglikol)-2000]-N,N-ditetradecilacetamid, 1,2- disztearoil-sn-glicero-3-foszfokolin és
koleszterin), kálium-klorid, egybázisú kálium-foszfát, nátrium-klorid, kétbázisú nátriumfoszfát-
dihidrát és szacharóz.
A Pfizer vakcina nem tartalmaz tojást, tartósítószert vagy latexet.
• Moderna Injection (Egyesült Államok): A Moderna vakcina összetevőinek teljes listája
a következők:

Messenger ribonukleinsav (mRNS), lipidek (SM-102, polietilénglikol [PEG]
2000 dimirisztoil-glicerin [DM% koleszterin és 1,2-disztearoil-sn-glicero-3-foszfokolin
[DSPC]), trometarnin, trometamin hidroklorid, ecetsav, nátrium-acetát-trihidrát és
szacharóz.
A Moderna vakcina nem tartalmaz tojást, tartósítószert vagy latexet.
• Forrás:https://portal.ct.gov/Coronavirus/Covid-19-Knowledge-Base/Vaccine-Ingredients
12. dia
A “HIVATALOS” történet a BIZTONSÁGOS és HATÉKONY injekciók tartalmáról: Folytatás


 Forrás: The Exposé

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Imre Budapesti
Imre Budapesti
1 an în urmă

Nagyszerű a cikk, kiváló munka! Csak egy kérdést idéznék: „KÉRDÉS, MEDDIG MEHETNEK MÉG EL? !”
A válasz: Csak a Teremtő Isten (Jahve/Jehova) TUDja őket megállítani és meg is fogja kellő időben (hamarosan). Ahogy Elizeus idejében is ezt megtette, és a Várost fenyegető 185 000 asszír katona élettelnül feküdt másnap a földön szerteszét a városfalon kívül: https://abibliamindenkie.hu/uj/2KI/6

Mert ahogy Elizeus kérte az lett: „Ne félj, mert többen vannak velünk, mint ővelük! Majd Elizeus így imádkozott: Uram, nyisd meg a szemét, hadd lásson! És az Úr megnyitotta a szolgának a szemét, és az meglátta, hogy tele van a hegy Elizeus körül tüzes lovakkal és harci kocsikkal.” (Bőven van bizonyíték erre: https://www.google.com/search?q=185000+asszir+katona )

Jézus már “úton van” és időben közbelép! Ahogy mondta is: „Mert olyan nagy nyomorúság lesz akkor, amilyen nem volt a világ kezdete óta mostanáig, és nem is lesz soha. Ha nem rövidülnének meg azok a napok, nem menekülne meg egyetlen halandó sem, de a választottakért megrövidülnek azok a napok.”
(Máté 24:21-22)