Aktuális, Magazin

Fejre állt értékrend egy sátáni maffia propagandájaként: A sok ember életét követelő kísérleti AstraZeneca oltás felfedezőjét jutalomként Barbie babává léptették elő

Akik még képesek a dübörgő globalista propaganda ellenére is emberi értékrendben gondolkodni, igencsak csóválhatják a fejüket a fejre állt világ sátáni reklámhúzásai miatt.

Erre egy jellemző és elég visszataszító példa az, hogy a Mattel játékgyár, a Barbie babák felfuttatója gondolt egy nagyot s elég idióta jutalomként megformázták annak a nőnek. Sarah Gilbert-nek  a „barbiasított” változatát, akinek állítólag oroszlánrésze volt az AstraZeneca kísérleti covid oltás összekotyvasztásában,

Tudják, arról a kétes kísérleti szerről beszélünk , mely a fokozott vérrögképzés miatt rengeteg ember halálát okozta és melyet több európai államban betiltottak.

Na, ennek a vakcinának a feltalálóját vélik olyan példaképnek, melyet a Mattel nyilatkozata szerint idejekorán be kell programozni a felnövekvő generáció agyába is.

A Mattel azt is közölte, hogy tervbe vettek további 5 tudós asszony Barbie babaként való megformázását. Állítólag tiszteltből és egyfajta társadalmi jutalomként tették ezt Sarah Gilbert-el .

Ki tudja, egyszer csak gondolnak egyet a talán a magyar kormány által futtatott Pfizer féle gyógyszer- és titkosügynököt, Karikó Katalint is megformázzák Barbie babának. Bár valójában ezek a „tudós nők”- nek nevezett gyógyszerügynökök, egy normális társadalomban csakis egyféle jutalmat érdemelnének, egy jóféle vizsgálatot egy szövetségi- vagy hadbíróság színe előtt az emberiség elleni bűncselekmény vádjával, hogy ott eldalolják az igazságot, erről a világra szabadított vakcina-manőverről.

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile