Külpolitika

Felcuccolt kínai vakcinából majd Izraelbe repül „tanácskozni” Orbán Viktor

Izraelbe utazik Orbán Viktor magyarországi miniszterelnök, miután szinte teljes zárlatot rendelt el a „covid19” égisze alatt Magyarországra. Orbán miután szembemenve az EU oltásprotokolljával nagy mennyiségű ( be nem ellenőrzött) kínai vakcinát vitt be Magyarországra, most az izraeli vezetéssel egyeztet „p(l)andémia ügyben.

Lássuk be, elég furcsák ezek az összefonódások, melyekből az ember akár arra is következtethet, hogy a magyar kormány egyfajta összekötő, stróman a kínai kommunista párt és akár Izrael között.

Magyarországon hatalmas az emberek elégedetlensége az Orbán kormány járványkezelési manipulációi miatt. Az is teljesen felfoghatatlan, hogy a 9 milliós csonka Magyarország  a számarányokat nézve a legtöbb  úgymond covidban elhunyt halálesetet jelenti az egész világon. A „covid halálozás” aránya ugyanis itt a legnagyobb, nemcsak az EU-ban de világszerte, annak ellenére, hogy Orbánék azt hangoztatják uralják a helyzetet.

Magyar-cseh-izraeli kormányfői csúcstalálkozót tartanak csütörtökön Jeruzsálemben, melynek fő témája a koronavírus-járvány elleni védekezés lesz – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke kedden reggel.

Közölte: Orbán Viktor, Andrej Babis és Benjamin Netanjahu tárgyalásán megvitatják a járvány elleni védekezés eddigi tapasztalatait a három országban, valamint szorosabbra vonják Magyarország, Csehország és Izrael együttműködését a koronavírus elleni küzdelemben.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile