Aktuális, Társadalom

Félelmetes: egyre több oltás utáni haláleset derül ki – egy egyetemista furcsa belső vérzésben halt meg az oltás után

Tíz nappal az AstraZeneca oltás beadása után holtan találtak egy francia orvostanhallgatót. Az egészségügyi jelentés szerint  a fiatalembernek 1,7 liter vér volt a gyomrában, valószínűleg, hogy megmagyarázhatatlan belső vérzés következtében hunyt el.

A család meggyőződése, hogy az AstraZeneca vakcina halálos trombózist váltott ki. A fiatalembernek nem volt semmilyen ismert betegsége. A minden eddiginél agresszívebb oltáspropaganda dübörgése közben  ezek a furcsa halálesetek igencsak  megfélemlítik az embereket, nem tudni valóban a sebtében összecsapott vakcinák vagy éppen a gyógyszermagffiák konkyrenciaharca szedi áldozatait.

A családja a sajtónak elmondta, a fiatalembernek az oltást követően gyomorfájása volt, de nem panaszkodott, nem volt panaszkodó típus. Csütörtök délután azonban úgy döntött, hogy mégis elmegy az orvoshoz. Nem volt ideje, mert szerdán este holtan találták „- mondta Kévin, Anthony testvére.

 

A férfi halálhíre öt nappal azután érkezik, hogy Franciaország és számos más ország újrakezdte az oltásokat az AstraZeneca-val, amelyet egy ideig felfüggesztettek, miután néhány ember vérrögökről számoltak be.

A francia hatóságok egyelőre annyit nyilatkoztak, alapos vizsgálat szükséges, hogy megállapítsák a fiatal áldozat halálának okát.

(forrás: MedicalPress)

Abonează-te
Notificare la
guest

3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
TUNGLI
TUNGLI
3 ani în urmă

Igen.
Viszont nem tudom mi van Magyarországon. Nézem a lapokat es el vagyok képedve. Semmit nem közölnek le, csak azt, hogy az oltas megoldas lesz. Sehol egy cikk a problémákrol. Sehol egy cikk az Ivermectinrol. En nem tudom … de nagy a hírzárlat.
A kommunizmusban többet tudtunk a dolgokról, mint amit most a magyar média nyom. Hihetetlen !!! Na ebből még nagy bajok lesznek – ezt ugy hivják félreinformálás, illetve hazudozás.

TUNGLI
TUNGLI
3 ani în urmă
Răspunde la  TUNGLI

https://ourworldindata.org/explorers/coronavirus-data-explorer?zoomToSelection=true&time=2020-05-01..latest&country=USA~GBR~DEU~FRA~CZE~SVK~HUN~AUT~RUS~ISR~POL~BGR~ROU~ITA~EuropeanUnion~ARE~ESP&region=World&pickerMetric=new_deaths_per_million&pickerSort=desc&Metric=Confirmed+deaths&Interval=7-day+rolling+average&Align+outbreaks=false&Relative+to+Population=true

TUNGLI
TUNGLI
3 ani în urmă
Răspunde la  TUNGLI