Aktuális

Felhívás a Normális Életre vágyó magyarországi polgárok részére – Segíts azoknak, akik az emberi normalitásért harcolnak!

Változtatás nélkül adjuk közzé a szerkesztőségünkhöz eljuttattott felhívást, azzal a kéréssel, hogy aki teheti, támogassa  azokat a magyarországi  közösségeket, akik szembe menve a hivatalos cenzúra által óvott  covid-náci kormánnyal , a normális emberi életért szállnak síkra!

Kedves Barátom!

A közösségi média már annyira korlátoz bennünket, hogy egy támogatói linket sem engedi megosztani! Hiába vagyunk ott, alig jut el hozzátok információ, és a jelöltek így nem kapnak tőletek támogató ajánlásokat.
Még az 500 aláírás sincs meg, ezért kérlek téged, segíts ebben!

Úgy tudsz támogatni, ha ide kattintva kitöltöd az adatokat, és fontos lenne még a körülötted élőké is, mert mindenki nagyon sokat jelent:  IDE KLIKK 

https://kepviselo.normalisorszag.com/guest/collect_invite/code/3_LEkuPQ0xG4v2Zp7y_1637330322

Aztán küldd el ezt a linket az ismerősöknek és a barátoknak is, csak előtte szólj nekik, hogy mit kell majd csinálni!

A kitöltésnél ügyelj arra, hogy az állandó lakcím legyen beírva, és nem a személyi igazolvány száma, hanem a személyi szám kell, ami a lakcímkártya hátoldalán van.
Ez a visszaélések elkerülése miatt szükséges, ami egyébként semmire sem jó és nem is használják csak a választáskor, hiszen az azonosításon kívül másra nem alkalmas.

Köszönöm szépen támogatásokat, és egy Boldogabb, Normális Új Évet Kívánok, mert mi azon dolgozunk, hogy ez végre így legyen!

Üdvözlettel: Dr. Gődény György

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Nikolényi István Róbert
Nikolényi István Róbert
25 zile în urmă

Kedves Mária!

Köszönöm az elhivatottságát!

Telefon
36302559452