Aktuális, Társadalom

Feljelentést tettek a kórház ellen az elhunyt rokonai: azt állítják a covidosnak nyilvánított nőt megverték és ágyhoz kötözték a kórházban

Potyognak ki a csontvázak a romániai „halálkórházak” szekrényéből, egyre több olyan eset lát napvilágot, mely azt engedi sejteni, hogy a globális covid-protokollnak alávetett covid osztályokon az ég egy világon bármit megtehettek a teljesen kiszolgáltatott betegekkel az elsővonalas hősként feldicsért egészségügyi dolgozók.

Újabb halálkórházbeli horror történet borzolja a romániai polgárok idegeit, az Antena 3 televízió hozta nyilvánosságra az esetet.

Egy Gorj megyei családfő még tavaly szeptemberben feljelentette a dobrițai megyei kórházat, azt állítva, hogy 52 éves lányát a covid-osztályon megverték és lekötözték a kórházi ágyhoz. A nő intubálása után elhunyt. Mielőtt intubálták volna a nőnek sikerült pár felvételt készítenie telegfonjával, amit később az apja megtalált és ennek alapján tett feljelentést a kórház ellen. A nő a felvételeken  mondja is, hogy a kórház dolgozói bántalmazták.

Az 52 éves asszony  boncolását a covid-protokollra hivatkozva akkor elutasították és azonnal fekete műanyagzsákban eltemették. Az eset kapcsán a Târgu Jiu-i ügyészség nyomoz.

A kórház vezetősége tagadja a vádakat, az ügyészség jelenleg  emberölés és testi erőszak vádjával nyomoz.

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
TUNGLI
TUNGLI
3 ani în urmă

szörnyű…és hihetetlen, hogy ilyen van