Aktuális

 Fiatal férfiak szívét teszi tönkre a kísérleti covid-vakcina: de ki a felelős az egyre nagyobb és embertelenebb káoszért, ami a kísérleti oltások kapcsán zajlik?

Folytatódik a társadalmi-horror a nagy, globális emberkísérletben, amikor is egyre valószínűbb, hogy egy szándékosan megkreált p(l)andémiával zsarolták meg az emberiséget, hogy aztán diktatórikus törvényekké emelt „járványmegelőzésre” hivatkozva belekényszerítsék  emberek millióit a Föld történetének legnagyobb és legaljasabb gyógyszerkísérletébe.

Legyen világos: nem nevezhető ugyanis  ÖNKÉNTES oltásnak  az a szer, amit ha valaki nem hajlandó beadatni magának, akkor hátrányos megkülönböztetésre és  alapvető emberi jogainak megcsorbítására számíthat. Önkéntes akkor lenne ez a vakcinának mondott GMO-s akármi, ha semmilyen társadalmi diszkriminációt, retorziót nem vonna maga után az, hogy valaki kéri, vagy nem kéri.

Azonban eddig a percig sem tisztázott, ki felel az egyre több mellékhatásért, és halálesetért, mely (hiába akarják a covid lakájmédiában eltusolni) egyre inkább és egyre többször kiderül most már.

A legújabb az, hogy a géntechnológiás oltások miatt a fiatal férfiak egy jelentős részének szívkárosodása lesz.

Az oltások biztonságosságát megfigyelő két amerikai rendszer előzetes adatai azt jelzik, hogy a vártnál magasabb a szívizomgyulladásos esetek száma a fiatal férfiak körében az mRNS-oltások második adagjának beadása után – jelentette be csütörtökön az amerikai járványügyi és betegségmegelőzési központ (CDC).

A myocarditis vagy pericarditis esetekről a bejelentések több mint fele az után érkezett az oltások mellékhatásait jelentő rendszerhez, hogy a betegek vagy Pfizer/BioNTech vagy Moderna oltást kaptak a 12-24 éves korosztályban – közölte a CDC, hozzátéve, hogy ezek a korcsoportok a beadott oltások kevesebb mint 9 százalékát kapták – közölte az MTI.

„Nyilvánvalóan van itt egy egyensúlytalanság” – írta Tom Shimabukuro, a CDC Oltásbiztonsági Irodájának igazgatóhelyettese abban a jelentésben, amelyet az élelmiszer- és gyógyszerfelügyelet (FDA) csütörtökön ülésező tanácsadótestületének küldtek.

Shimabukuro közölte, hogy az oltásbiztonságossági adatbázis – egy másik megfigyelő rendszer – a szívizomgyulladás megnövekedett előfordulását mutatta a 16-39 évesek körében a második adag oltás után szemben az első oltás felvétele után megfigyelt aránnyal.

A kevés adat azt mutatja, hogy a betegek többsége – mintegy 81 százalék – teljesen felépült a tüneteiből – tette hozzá.

A Pfizer és a Moderna egyelőre nem kommentálta a jelentést.

Az izraeli egészségügyi tárca a közelmúltban közölte, hogy összefüggést talált az oltás és kicsiny számú myocarditis eset között főként fiatal férfiak körében, akiket a Pfizer koronavírus elleni vakcinájával oltottak be.

A CDC közölte, hogy tanácsadó testülete az oltási gyakorlatról jövő héten fogja értékelni a bizonyítékokat és megállapítani a szívizomgyulladás kockázatát a Covid-19 elleni mRNS-oltások után.

A szívizomgyulladás (myocarditis) kialakulását vírusfertőzés, baktériumok, toxinok okozhatják, tünetei a szúró mellkasi fájdalom, légzési nehézség, szívritmuszavar. Mivel a szív nem megfelelően működik, akár maradandó szívkárosodásokat, szívinfarktust vagy stroke-ot is okozhat.

 

atv.hu

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile