Aktuális

Fideszes siker-szenzáció: Orbán Viktor megtiltotta a covidnak, hogy augusztus 20-án fertőzzön!

Lássuk be, ez a Covid19 féle virózis tényleg olyan, mintha ki lenne találva, megtervezve…Ilyen intelligens, mondhatni a politikai uralkodó elit érdekei szerint fertőző vírust egy jóféle  sci-fiben sem lehetne jobban kitalálni, mint amit éppen leművelnek ennek égisze alatt a kormányok, köztük az Orbán Viktor féle magyarországi kormány is.

Mert ez a fránya covid-izé kurvára intelligens és engedelmes. Csak ott és akkor fertőz, ahol a globalista maffiát szolgáló politikai elit, azaz a politikai elitet mozgató bábmesterek megengedik, meghatározzák neki.

Órarend szerint fertőz, centire kimérve és különbséget tud tenni egy zsúfolt fotbalmeccs  és egy színházi előadás jelenlévői között, a focimeccsen nem fertőz, míg ahol szellemiséget, a gondolkodást fejlesztő kultúrát sejt, tehát gondolkodni képes, művelt embereket, akik gyülekezése veszélyes lehet a covid-nácikra nézve, azonnal támadásba lendül. Ilyen ez a covid19.

Jól ki van találva.

A vastag orcabőrrel megáldott politikai vezér-klónok, a 21. század sátáni covid-fűrerei pedig szemérmetlen aljassággal manipulálják a társadalom működését és az emberek szabadságát az állítólagos járványveszély miatt.

De megtehetik, miként a kutya, mely azért nyalja meg a tökét, mert szintén megteheti, s mert azok, akiknek az elmúlt másfél év történései nem moccantottak meg némi kételkedő logikát a fejükben, nem is érdemelnek sem jobbat, sem többet.

De komolyan ilyen egy járványos, ragályos kórság??? Van ilyen? Lehetséges, hogy ilyen legyen?

A magyarországi covid-kormány például most rendeletet adott ki arról, hogy augusztus 20-án járványkorlátozások nélkül lehet ünnepelni. Nyilván felszították a magyar nemzeti érzelmeket a fránya gyilkos-vírusban és Orbán Viktor megkérte, esetleg megparancsolta neki, hogy „héj te covid, aztán a nagy, választási előkampánynak számító tűzijáték alatt ne fertőzzé mán!”

És a gyilkosnak mondott vírus nyilván nagy fideszes, mert úgy látszik, hallgat a szóra.

Sőt, nem csak a nemzeti ünnepre lazítottak Orbánék a szabályokon: a kormányrendelet felmentést adott a szeptemberi fogathajtó-Eb, illetve a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus eseményeire is. Nyilván küldtek egy listát a covidnak, hol fertőzhet és hol nem…

Lehetne még ezt ragozni, mégis egészségesebb lenne elgondolkodni, azoknak, akik még képesek erre, hogy tényleg cseppet sem átlátszó és visszatetsző a parancsra fertőző vagy nem fertőző p(l)andémiás covid esete a világot fenekestől felforgató és az emberi szabadságot szembeköpő globalista politikusokkal?!

 

  • szmm-
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile