Aktuális, Tények mögött a lényeg, Vélemény

Figyelem! Az első lépések, ahhoz, hogy összekössék az egyén oltási státuszát, azaz a COVID19-es  QR  kódot az emberek bankszámláival!!!

Az alábbi írás, egyelőre egy valós eseten alapuló figyelmeztetés, mely nem csupán azoknak szól, akik nem kérték, nem kérik a „védőoltásnak” gúnyolt, Covid19 génterápiás szérumot,hanem azoknak is akik beoltatták (meggyőződésből vagy kényszerből) magukat ezzel.

A „covidnak” elnevezett, mesterséges vírus okozta betegségen átesett ismerősöm tapasztalata. Az első lépések, ahhoz, hogy összekössék az egyén oltási státuszát, azaz a COVID19-es  QR  kódot az emberek bankszámláival!!!

Bement egy Auchan üzletcsarnokba, ahol többek között más üzletek, és mint ilyen helyek megszokott több bank pénzkiadó automatája is van. Vásárlás végeztével megnézte az egyik ilyen pénz automatánál a számláját. Ezt követően készpénzt akart kivenni, azonban ezt az automata már csak abban az esetben hajtotta volna végre, ha ismerősöm bemutatja az automata monitorának a Covid státuszt igazoló QR kódot, amivel bement a bevásárlóközpont területére.

Ezt nem tette, mert tisztában van azzal, hogy egy globális, emberiségellenes biotechnológiai hadjáratban az ember legyen óvatos az ilyen furcsákkal. Erre a bankautomata nem adott ki neki pénzt. Az illető nem férhetett hozzá saját, tisztességesen megszerzett pénzéhez azon a helyen, csakis úgy, ha megengedi a bank automatájának, hogy hozzáférjen ahhoz a QR kódhoz, mely a személy oltási adatait és ki tudja, még mit tartalmaz.

Az illető nem vett ki ott pénzt.

Nem engedte , hogy a bankszámláját összekössék egy másodperc alatt a Covid-státuszával.

Mi történik?

 

Azokban a bevásárlóközpontokban, ahol kérik a covid bárcát többnyire vannak bank automaták is.

Érdekes módon azoknál a pénz automatáknál, amelyek olyan  „mall”-okban vannak, ahol kötelező a belépéshez  a QR kód, át vannak állítva úgy, hogy a banki tranzakcióknál is kérik a QR kódot.

NEM VEHETSZ KI PÉNZT AZ OLTÁSI BÁRCA NÉLKÜL!

Ez persze teljesen illegális, a banknak nincs ehhez semmi jogosultsága! Mint ahogy a banki automatákat sincs joga senkinek  ilyen  módon átalakítani.

Ez az elmondott, eset, a Román Kereskedelmi  Bank ( BCR) pénzautomatájánál történt.

De valószínűleg ez megtörtént más bankok automatáinál is. Le kell ellenőrizni, akinek módja van rá, mert ez teljességgel törvénytelen.

Figyelem!

NAGYON FONTOS, hogy OLYAN BANKI AUTOMATÁBÓL, AMI KÉRI A QR KÓDOT NE VEGYETEK KI PÉNZT, EGYÁLTALÁN SEMMIT NE CSINÁLJANAK ILYEN AUTOMATÁKNÁL. ESZÜKBE NE JUSSON MEGADNI A BANKI AUTOMATÁNAK AZ OLTÁSI QR KÓDOT!

ÍGY AKARJÁK ugyanis A BEOLTOTTSÁGOT ÉS AZ EMBEREK ANYAGI HELYZETÉT ÖSSZEKAPCSOLNI.

HANGSÚLYOZOM, TELJESEN ILLEGÁLISAN. TEHÁT HA ELVÉGZÜNK EGY AUTOMATÁBÓL VALÓ PÉNZKIVÉTELT EGY QR KÓDOS BÁRCÁS BANKI AUTOMATÁNÁL, AZOK, AKIK AZ ADATAINKAT RÖGZÍTIK AZ ÚN. “VAKCINA” MIATT , ÍGY EGYENES RÁLÁTÁST KAPNAK A PÉNZÜGYEINKRE ABBAN  A PILLANATBAN!

AZ OLTÁSKÖZPONTOKBAN TÁROLT QR KÓD SEGÍTSÉGÉVEL PEDIG BÁRMIKOR LEELLENŐRIZHETIK/ ZÁROLHATJÁK   A BANKSZÁMLÁKAT, HA ILYEN BÁRCÁS AUTOMATÁT HASZNÁLUNK.

MAGYARÁN AZ OLTÓKÖZPONTOK ÉS A VAKCINA-ADATBÁZIS KEZELŐI HOZZÁFÉRHETNEK A SZÁMLÁKHOZ.

NEM AZT MONDOM, HOGY RÖGTÖN LENYÚLJÁK A PÉNZÜNKET, DE  VISSZAÉLHETNEK TÖBB FÉLEKÉPP EZZEL.

PÉLDÁUL HA AZ EMBEREK KÉSŐBB NEM VESZIK FEL A HARMADIK, ÖTÖDIK, HETEDIG  GENETIKAI SZÉRUMOT, NEM OLTATJÁK BE A GYEREKEIKET, A COVID-NÁCIK ÁLTAL KIRÓTT  „BÍRSÁGOT” A BANKOK ÉS AZ OLTÓKÖZPONTOK CINKOS ÖSSZEJÁTSZÁSA RÉVÉN ÖNKÉNYESEN LEVONHATJÁK MAJD, VAGY EGYSZERŰEN ZÁROLJÁK A BANKSZÁMLÁKAT.

EZ SÁTÁNI ÉS TÖRVÉNYTELEN!

SZERKESZTŐSÉGÜNK MEGPRÓBÁL UTÁNA NÉZNI ENNEK A JELENSÉGNEK, MERT EMIATT AKÁR BE IS LEHET PERELNI AZ ÉRINTETT BANKOKAT!

AZ EMBER ANYAGI HELYZETÉT ÖSSZEKÖTNI EGY ÁLLÍTÓLAGOS ORVOSI BEAVATKOZÁSSAL LÁSSUK BE NEMCSAK TÖRVÉNYTELEN DE  ELÉG FURCSA IS!

Ami a virtuális világ adatbázisaiban egyszer rögzült, az ugyanis ott is marad, és akinek érdeke és lehetősége ez, az vissza is él majd ezzel, mert nyilván nem véletlen, hogy ily módon elkezdték „átállítani” a banki automatákat.

Míg az utcai automatáknál simán lehet pénzt kivenni minden QR kód nélkül, az oltottaknak, azaz már megjelölteknek, már a rendszerükben levőknek fenntartott helyeken ez csak QR kód révén lehetséges.

Nos, ezen gondolkodjon el mindenki, miért is van így, hiszen, tudjuk, ebbe a sátáni projektbe semmi nem véletlen!

És sajnos azt is látjuk, hogy a „konteóknak” degradált dolgok sorra beigazolódnak, mert nem kell „összeesküvés-elméletről” beszélni ott, ahol már jól látható adatokkal alátámasztott nyilvánvaló tény maga az összeesküvés!

-szmm-

 

 

 

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile