Aktuális

Figyelmeztetnek az amerikai egészségügyi hatóságok: a harmadik Pfizer oltás az eddigieknél is súlyosabb mellékhatásokat okozhat a beoltottaknál!

Az Egyesült Államokban a járványügyi szakértők komoly aggályokat vetettek fel az ellen, hogy mennyire lehet  szükségszerű és mennyire kockázatos az, hogy az  eddig 2 adag Pfizer kísérleti vakcinával beoltott személyeknek beadják a harmadik dózis géntechnológiás szert, adta hírül kedden a Reuters.

Kedden több USA-beli  médiumban nyilatkoztak erről a járványügyi illetékesek, azt állítva, hogy a harmadik dózis Pfizer covid-vakcina az eddigieknél jóval súlyosabb szövődményeket idézhet elő.

Mindeközben már bejelentették, hogy Izraelben elkezdik az úgynevezett „veszélyeztetett”oltottak beoltását, a harmadik adaggal. Hol is akarnak megállni, a hanyadik adagnál persze nem tudni…És orvosi meghatározások szerint nem lehet „emlékeztető oltás” a harmadik adag kísérleti szer, ugyanis, nem volt olyan védettség semmi ellen, amire az adott szervezetet emlékeztetni kellene, alig pár hónap elteltével.

A történetben a legsátánibb az talán, hogy az emberek szeme láttára, nyilvánosan hajtják végre ezt a gigantikus oltási kísérletet, egy olyan szerrel, aminek összetevőit azok az orvosok sem ismerik valójában, akikkel beadatják ezt az embereknek, vagy akikhez azok kerülnek, akiknél szövődményeket okozott a kísérleti injekció.

Az amerikai járványszakértők követelik, hogy alapos előzetes vizsgálatnak vessék alá a harmadik oltás lehetőségét.

Valójában ez a harmadik beoltása az oltottaknak, azt igazolja, hogy az első kettő nem biztosított  igaziból semmilyen immunitást, vagy védelmet azoknak akik megkapták, hiába állították ki nekik az úgynevezett „védettségi igazolványt”, azaz a ciovid-terror hivatalos nyilvántartási-bárcáját. Mindez, mint ahogy a sosem nem igazolt titokzatos nevekkel ellátott ( indiai, brit, alfa, béta, gamma, delta, lambda stb. ) „vírus mutációk” valószínűleg csak a nagy emberkísérlet jegyzőkönyvében szereplő kísérleti szakaszok megnevezései. De mivel ha országra vonatkozó megnevezésekkel jegyeznék, könnyebben kiderülhetne a sátáni kísérlet valósága.

 

Forrás: Mediafax/Reuters

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile