Aktuális, GREAT RESET

Fogjuk fel: Globalizmus egyenlő Sátánizmussal! : A Halloween nyilvánosan is a Sátánisták ünnepévé vált világszerte – Texasban és Szaud Arábiában is kilógott a lóláb a halloween-i jelmezek alól…

Itt már csak az ördögűzés segíthet?! Pogány Pride-on próbálták “kikeresztelni”az erre kaphatókat Texasban – míg a muszlim arabok városaiban is felütötte fejét a kérkedő ördögimádat.

Évek óta világszerte sokan próbálják figyelmeztetni, a megvezetett, agymosott tömegeket arra, hogy a Halloween-nak nevezett halálkultuszra és félelemre alapozott rituális ünnepség korántsem egy ártatlan, jópofa kis jelmezbál, hanem ennél sokkal súlyosabb, veszedelmesebb irányzat egyik jelképe: a Sátánizmusé. És figyelembe véve, hogy a globalista és sátánista alapelvek nagyjából megegyeznek, jó lenne belátni, nem egy ártatlan kis töklámpás-faragó buliról, hanem az emberi értékrend és lélek meggyalázásáról, elpusztításának tervéről van itt szó.

Sátánista szertartásokba torkolló rituális ördögimádatba torkollott “halloween-i ” ünnepségek világszerte.

A teljes cikk ITT olvasható.

Iratkozzon fel a Substacken hírlevelemre, és ha tetszett a cikk lájkolja, de hozzászólásokat, észrevételeket is szívesen látok a cikkek alatt.

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile