Aktuális

Folyik az ördögi számháború a nyilvános halott számlálásban – a covid-protokoll és a sok hazugság egyre növeli a káoszt

A romániai  Egészségügyi Minisztérium közzétette pénteken, május 14-én  az  úgynevezett  „COVID halálesetekről” szóló jelentést.

Ez azt követően történt, hogy a frissen kinevezett ( egy év alatt a negyedik) egészségügyi miniszter az ultra liberális USR-PLUS színeiben miniszterré vált Ioana Mihăilă azt állítja, hogy sokkal több „covid-elhunytnak” kell, legyen, mint amennyit a jelentésekben látni. Az USR-PLUS tehát nyilván felfele akarja tornázni, az amúgy is igencsak hazugság gyanús jelentéseket, míg a PNL azt állítja, hogy a jelenlegi statisztikák megfelelőek. És úgy tűnik, még a nyilvánvalóan felturbózott, hazug statisztikákat is keveslik egyesek, nyilván az a cél, hogy minél több „covid-halottat” jelentsenek a WHO nagymestereinek.

A nyilvánosságra hozott statisztikák és jelentések közül azonban ahány, annyiféle, még véletlenül sem egyeznek a számok.

Evidens, hogy folyamatosan csalhattak mind a covid pozitív esetek számáról, mind azokról a halálesetekről melyeket  a covid-listára raktak.

Ez persze nem csak Romániában megy így, a globalista covid-protokoll szerint, ha egy elhunytnál valamikor (akár halála után) elvégeztek egy PCR tesztet, mely pozitív lett, akkor azt, a parancs szerint automatikusan a covid-halottak listájára tették, sok esetben akkor is, ha az illető közlekedési balesetben (!!!)  hunyt el. Nem egy esetről olvashattunk a közösségi médiában és a sajtóban is, amikor pénzt kínáltak az elhunytak hozzátartozóinak, hogy egyezzenek bele, hogy az elhunytat feltegyék a covid-halállistára. Egszen bizontyos azonban, hogy a „halálkórházak” jelentései körül igen sok furcsaság van.

Mint ahogy az a nagy kérdés, hogy a hírhedt covid-protokoll féle kórházi „kezelés” miatt elhunytakat is a covid áldozatok listárájára kell tenni vagy sem?

 

A hivatalos  jelentés szerint 16 120 halálesetet regisztráltak a felügyeleti rendszerben (a 2020-as naptári évben) ám az alerte.ms.ro-ban jelentésében  18 948 haláleset történt.

A bizottság jelentése szerint a speciális távközlési szolgálat (STS) által üzemeltetett, hivatalos „Corona forms” adatbázisban március végén már hétezerrel kevesebb (24 ezer) Covid-haláleset szerepelt, mint a szaktárca által használt „alerte.ms.ro” adatbázisban (31 ezer).

Érdekes, hogy az elsődleges kórházi jelentésekben 2020-ban csak  227 olyan  halálozás szerepel, ahol egyértelműen a halál okának jelölték meg a vírusfertőzést, a többi esetben az elsődleges halálokot minden esetben más, súlyos és elsődleges társbetegség okozta.

Ioana Mihăilă azt is bejelentette, hogy a COVID-19-el kapcsolatos elhalálozások nyilvántartásai közti különbségeket elemző bizottság jelentését a parlament előtt fogja ismertetni.

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Horváth Bertalan
Horváth Bertalan
2 ani în urmă

Lassan olyanná válik az egész,mint a holokauszt.