Aktuális

Folytatódik a horror a romániai halálkórházak covid részlegein: újabb orvos lett öngyilkos

Felülírja a horrorfilmek borzalmait az a kiszivárgó valóság, mely a romániai úgynevezett „halálkórházak” covidrészlegein történik. A temesvári Victor Babes Megyei Kórházban újabb orvos lett öngyilkos hétfőn. A 28 éves orvos, a Mediafax tudósítása szerint, azzal az erős nyugtatóval vetett véget életének, amivel az intubálás előtt a covidosnak mondott betegeket szokták leszedálni, lenyugtatózni.

Ez az a szer, mely miatt hetek óta folyik a botrány, ugyanis sok orvos állította, hogy a covid-protokoll előírásai szerint benyugtatózott betegek nagy része az erős nyugtatók miatt hunyt el és nem a vírus miatt, több feljelentés is történt már emiatt Romániában.

Egyes médiumok úgy tudják, a fiatal orvos a sok m unka, a kimerültség miatt lett öngyilkos, de már az a hír is járja, hogy ő is, akár több egykori kollégája, egyszerűen nem bírta feldolgozni azokat a borzalmas dolgokat, melyeket az ATI intenzív terápiás osztályokon kell az orvosoknak végrehajtaniuk a covid-protokoll szerint a beutalt embereken.

( Foto: Facebook)

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile