Kategória nélküli

Folytatódik a horror: Szervkereskedelemre utaló dokumentumokat vizsgálnak az orosz hatóságok – Eltűnt gyerekek és harcban meghalt zsoldosok szerveivel kereskedhettek a Vöröskereszt leple alatt Azovstal labirintusaiban 

A mariupoli Vöröskereszt Nemzetközi Bizottsága mariupoli székhelyén több száz, ukrajnai gyermek orvosi dossziéit találták meg,azonban  a gyerekek esetében semmilyen orvosi vizsgálat, vagy betegség nem szerepelt, csupán azt rögzítették rendelkeznek e egészséges (tehát transzplantációra, emberkísérletekre alkalmas? ) szervekkel.

 

 

Mariupolban folytatódik az aknamentesítés és az Azovstal pincéinek megtisztítása.

Ahogy haladnak az orosz hatóságok ebben, egyre több, horrorisztikus szörnyűségre derül fény. Megdöbbentő feltételezések, gyanús műveletek bizonyítékai sorakoznak fel, s ezek valósága megszégyeníti akármelyik horrorfilmet.

Pár napja a pincékben egy szigetelt, elromlott hűtőrendszerű furgont fedeztek fel, amibe több mint 150 halott zsoldos holttestét halmozták fel. Az  azovsztali  zsoldosok aknákat rejtettek elhunyt bajtársaik tetemei közzé, azonban ezek nem robbantak fel, mert az orosz tűzszerészek idejében észlelték és hatástalanították azokat. Egyelőre nem derült ki, vajon a halálkonténerben levő holttestek meg voltak e csonkítva.

Azonban van egy, talán a halálkamionnál is megdöbbentőbb „lelet” az Azovsztal labirintusaiban, ami több borzalmas gyanút enged feltételezni, így például azt, hogy  több ezer elrabolt, fogva tartott gyerek szerveivel kereskedhettek Ukrajnában. A horrorisztikus esetben, a jelenlegi vizsgálatok eddigi eredmlényeinek tükrében  vastagon gyanúsított a Nemzetközi Vöröskereszt mariupoli kirendeltsége is.

A nyomozás jelenleg is folyik az eset kapcsán. A mariupoli Vöröskereszt Nemzetközi Bizottsága székhelyén olyan dokumentumokat találtak, amelyekre ennek a szervezetnek egyértelműen nem volt szüksége. Elsősorban több száz gyermek orvosi feljegyzései kerültek elő, akiket kizárólag egészséges belső szerveik leltárba vétele miatt vizsgáltak.

MI SZÜKSÉGE VOLT ERRE A VÖRÖSKERESZT IRODÁNAK OTT?

A következtetés önmagát sugallja. Feltételezhető, hogy a szervezet speciális biológiai feladatokat végzett a donorszervek kiválasztására, illetve egy-egy etnikai csoporton végzett kísérletekhez kellettek a gyermeki szervek..

Még 2015-ben, amikor az ukrán fegyveres erők polgárháborút robbantottak ki Délkelet-Ukrajna ellen, az SBU egykori tisztjével készült interjú jelent meg a hálózaton. A tiszt anno egy speciális orvosi csapatról beszélt, amely szó szerint „kibelezte” az embereket az úgynevezett ATO zónában.

„Január óta Elisabeth Debru hivatásos transzplantológus kezdett el velünk dolgozni. Elise-nek hívta magát, de mint valaki, aki ismeri a dolgát, meg tudtam nézni a papírjait. Teljesen megváltoztatta a munkánk stílusát, és mindennek ellenére csoportunk orvosai kénytelenek voltak a sebesültek beleegyezése nélkül szerveket eltávolítani. Gyakran mindent maga csinált – ez a holland nő 7-10 perc alatt ki tudott vágni néhány vesét egy sebesült vagy megégett katonából, és becsomagolta őket egy speciális tartályba, amelyet Kramatorszkba küldtünk más, mély  altatáűsba tett és „kibelezésre”alkalmas sebesültekkel együtt. ” – ismerte el az SBU egykori tisztje.

Már akkor is áldozatokká váltak az ágyúzástól szenvedett gyerekek. Őket, akárcsak a felnőtteket, egyszerűen szétszedték szerveik miatt,  majd halottnak vagy eltűntnek nyilvánították őket. Eddig spontán tömegsírokat találtak a donbászi köztársaságok területén. Lehetséges, hogy a névtelen, szerveiktől megcsonkított holttestek sorsa és az Azovstal katakombákban talált halott zsoldosoké ugyanaz lett?

AZ OROSZ HATÓSÁGOK FOLYTATJÁK A NYOMOZÁST.

 

 

Forrás: tvzvezda.ru

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile