Aktuális

Folytatódik a kísérleti vakcinák körüli horror: Dánia és Svédország felfüggeszti a Moderna covid szérumot, mely súlyos mellékhatásokat okozhat a fiataloknál

Vajon meg fogja valaha érteni az emberiség még gondolkodni képes része, hogyan lehetséges, hogy az egyre nyilvánvalóbb egészségügyi veszélyek ellenére még mindig akadnak, akik azt állítják, orvosi és gyógyszer-forgalmazási szempontból nem történik semmi törvényellenes a covid kísérleti vakciák alkalmazásával. Mindamellett, hogy az egész vakcina procedúra TÖRVÉNYTELEN  egyre nyilvánvalóbb ( eezt már a megvásárolt média sem hallgathatja el) hogy egyre több súlyos, sőt halálos mellékhatásra derül fény a kísérleti szérumok kapcsán.

Igen, így van ez a gyógyszerkísérleteknél, csak éppen azt felejtik itt el őgy látzzik, hogy ez esetben nem laboratóriumi patkányok, hanem EMBEREK azok, akik a nagy kísérlet során elpusztulnak. Olyan emberek, akik valakiknek a szülei, gyerekei, rokonai, barátai, nemcsak elkönyvelt halálozási számadatok a nagy covid kísérlet jelentéseiben.

Dánia felfüggesztette a Moderna koronavírus elleni vakcinájának alkalmazását 18 év alattiak számára, miután olyan lehetséges ritka mellékhatásokról kaptak jelzéseket, mint a szívizomgyulladás – közölte szerdán a dán egészségügyi hivatal a Reuters-szel.

Szerdán Svédország is közölte, hogy hasonló aggodalmak miatt szünetelteti a Moderna vakcinájának alkalmazását. A legfőbb különbség a két ország intézkedése között, hogy a svéd hatóságok a 30 évesnél fiatalabbak esetében függesztették fel a Moderna–oltásokat.

Vannak államok persze, ahol nem aggódnak a covid hatóságok a fiatalok életéért, fő a dübörgő vakcina-hadjárat.

Romániában és Magyarországon a 12-17 éves korosztály a Pfizer és a Moderna oltóanyagát kaphatja meg. A kockázatokról és mellékhatásokról a covid kormányok vakcina végrehajtói hallgatnak, az esetleges mellékhatásokért SENKI nem vállal felelősséget.

Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) július végén hagyta jóvá a 12 és 17 év közötti fiatalok számára a Moderna Spikevax nevű vakcináját. Mint látjuk, elhamarkodottan, ahogy nyilván tette ezt valamennyi vakcinának hazudott covid-szérum kapcsán.

 

Forrás: Reuters

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile