Aktuális, Külpolitika

Folytatódik a kísérleti vakcinával való nemzet-zsarolás Magyarországon – Orbán enyhítéseket jelentett be, de csak ha megfelelő számú magyar adatta be a kísérleti vakcinát

Ahhoz képest, hogy a magyarországiak oltakozási arányát  egyszerűen nagyszerűnek véli az Orbán Viktor vezette magyarországi covid -kormány, egyelőre úgy fest szeptemberig mégsem  hajlandóak a vészhelyzeti állapotot megszüntetni csonkamagyarországon, ahol marad az izraeli mintára lekopintott, totális covid-diktatúra és az adófizető polgárokat súlyosan diszkrimináló vakcina-igazolvány erőszakos zsarolással történő bevezetése. De Orbán most enyhítéseket ígért a magyar covid-jobbágyoknak, DE !!! csak akkor, ha elegen vették fel a kísérleti vakcinát.

A koronavírus-járvány magyarországi terjedése ellen hozott hatósági intézkedéseket érintő kilenc enyhítésről döntött pénteken az operatív törzs – jelentette be Orbán Viktor magyarországi miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A kormányfő azt mondta, hogy a beoltottak száma 4 898 866, és a hétvégén minden bizonnyal elérik az ötmilliót; „ez korszakhatár a járvány elleni védekezésben” – fogalmazott. Hozzátette: ez egész Európában az első vagy második legjobb arány, „Magyarország védettebb és biztonságosabb mint a többi ország”.

Orbán Viktor közölte: amint az oltottak száma eléri az ötmilliót, megszűnik a kijárási tilalom, a vendéglátóhelyek és üzletek kötelező zárási időpontja, a közterületi maszkviselés, az egyéni és csapatsport korlátozás nélkül végezhető a szabadban. Ötven főig tarthatók magán- és családi rendezvények, a lakodalmakon pedig legfeljebb kétszázan vehetnek részt. A szállodákban és éttermekben szervezett rendezvényeknél az üzemeltető köteles gondoskodni a résztvevők elkülönítéséről. Megtarthatók a szabadtéri rendezvények – beleértve a gyűléseket is – ötszáz résztvevőig. A zenés, táncos rendezvényeket csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők látogathatják. Zárt térben szervezett kulturális és sportrendezvényekre a 16–18 éves korosztály tagjai saját jogon is mehetnek, amennyiben be vannak oltva – ismertette a kormányfő.

(Forrás: MTI )

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile