Aktuális, Társadalom

Folytatódik a kórházi horrorok sorozata Romániában: az aradi covidosztályt is emberöléssel vádolják

Több egykori, az aradi megyei kórház covid-osztályán ápolt beteg hozzátartozója perelte be a kórház vezetőségét, azt állítva, hogy családtagjaik a kórházban alkalmazott (félre)kezelés és bánásmód miatt hunytak el és nem virózis következtében.

 

 

A nagyszebeni rémhistória kirobbanása után egyre több helyen borul ki a bili, és vetődik fel annak az alapos gyanúja, hogy az úgynevezett „elsővonalas hősök” nem éppen azok, akik megérdemelték a nyilvános tapsokat és propaganda-dicsérgetéseket.

A történet Aradon is ugyanaz, mint a szebeni esetben, ahol egy volt egészségügyi alkalmazott, a szebeni intenzív terápia „piros zónájában” dolgozó orvos nyilatkozott arról, hogy ott egyfajta „halálprotokoll” segítségével ölték meg a légzési problémákkal küzdő betegeket, akiknek méregerős nyugtatókat adtak be s lekötözték őket a kórházi ágyakra. Az orvos vallomása után, egy ott dolgozó ápolónő is nyilatkozott, megerősítve azt, hogy valóban „halálba szedálták” az ATI intenzív terápiáján fekvő covidosnak mondott betegeket.

A szebeni ügyészség gyilkosság gyanúja miatt indított ott nyomozást. Aradon viszont több per van folyamatban, hét haláleset kapcsán a kórházi alkalmazottakat vádolják a hozzátartozók.

Az egyik elhunyt lánya azt állítja, anyja még a saját lábán ment be a kórházba koronavírus utáni felmérésre, három napot töltött benn, majd érthetetlen módon belehalt a kezelésbe. valószínűleg a gyógyultnak nyilvánított nőt is erős nyugtatókkal kezelték, mint a súlyos „covidos” betegeket. Florina Ionescu aradi kórházmenedzser azt nyilatkozta a sajtó megkeresésére, hogy ezt az esetet kivizsgálták, és több szankciót is megállapítottak. A főorvost lefokozták. További 14 alkalmazott kapott egy hónapra szóló, 5 százalékos bérmegvonást e miatt. Hogy ez elegendő lehet egy emberéletért és ennyivel megússzák vajon, azt egyelőre nem tudni.

Mint azt sem, hány kórházban mennek, mehetnek ezek a haláltáborokat lepipáló eljárások és vajon hány áldozatot szedett ez a covid genocídium?

A lavina elindult és egyre nő, s mindeközben az emberek lassan már ellenségekként rettegik az orvostársadalmat a horrorba illő covidmizéria miatt.

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
trackback

[…] Több aradi megyei kórház covid-osztályán ápolt beteg hozzátartozója perelte be a kórház vezetőségét, azt állítva, hogy családtagjaik a kórházban alkalmazott (félre)kezelés és bánásmód miatt hunytak el és nem virózis következtében – írja az Informatia Libera. […]