Aktuális, Társadalom

Folytatódik a maszk-terrorizmus, habár egyre világosabb, a „kötelező arcmaszkok” nem nyújtanak semmilyen védelmet- csak a bírságok ellen

32 millió úgymond nem megfelelő arcmaszk forgalmazását tiltotta meg hétfőn a Román Fogyasztóvédelmi Hivatal.

A jelenlegi covid-őrületben külön kultusza van már a kötelezővé tett arcmaszkoknak, s ezzel szárba szökkent a maszk-biznisz is. A valójában semmi védelmet nem nyújtó, olcsó papírmaszkokat forgalmaznak a legtöbb helyen, melyeknek csomagolásán fel is van tüntetve, hogy ezek semmilyen egészségügy védelmet nem nyújtanak, kizárólag pollen, por, szmog és részecskék ( festék, fűrészpor, fémreszelék) ellen nyújtanak  valamilyen védelmet.

A covid-őrület hozadéka, hogy a tisztességes polgárokat a rendőrség azért zaklatja és bírságolja, ha nem hordják a hatóságok által is nem megfelelőnek nyilvánított maszkokat. Mi ez, ha nem törvényszintre emelt terrorizmus?

A maszkviselés ellen világszerte hatalmas megmozdulások vannak, szinte érthetetlen, hogyan is lehetett a 21. századi civilizációt ebbe az elmebeteg és minden tudományos alapot nélkülöző őrületbe belekergetni?

Az utcai maszkviselés ugyanis orvosi szempontból semmi védelmet nem nyújt senkinek a mikroorganizmusoktól, nem beszélve arról, hogy szabad levegőn, a porban a szmogban,  az emberi lehelettől átnedvesedve ezek a maszkok pár perc alatt bacilusok, vírusok és gombaspórák melegágyává változva nemhogy megvédenék, de éppen veszélyeztetik viselőjük egészségét. Nem szólva arról, hogy oxigénhiányos állapotot okozhatnak, bőrirritációkat, légúti felülfertőzéseket, sőt akár tüdőgyulladást is.

Mindegy, a covid-terror fura urai mégis hordatják a maszkokat a polgárokkal, mintegy a „szádat befogod” rabszolga szimbólumot.

Pár hete egy olaszországi tanulmány azt is kimutatta, hogy a préselt műanyagból készült eldobható maszkok huzamos viselése során az ember belélegzi ezeket a mikroszkopikus műanyag mikroszálakat, melyek a tüdőbe jutva a szilikózishoz hasonló megbetegedést okozhatnak.

Mindegy, a maszkkötelezettség érvényes. Bár egyre több helyen ébrednek öntudatukra az emberek. Az USA 17

államában 2 hét óta törölték a maszkviselési kötelezettséget, és érdekes módon egyik állam lakói sem pusztultak ki, esetleg ismét normális emberekként közlekedhetnek az utcákon.

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Dori Fabian
Dori Fabian
3 ani în urmă

még „pollen, por, szmog és részecskék ( festék, fűrészpor, fémreszelék)” ellen sem… szerintem… Ebben a nedves hidegben ellehetetleníti a normális légzést! Főleg azoknak, akik más betegségben is szenvednek!