Aktuális, Vélemény

Folytatódik a vírus-szélhámosság, felfedezték a „Loch ness-i” mutánst Franciaországban – senki nem látta, de jó reklám

Úgy látszik, nem akarják abba hagyni a covid19 őrület során elszabadult víruspánik-manipulálást, s ezt a minden eddigi tudományos alapot lenullázó show-t tovább folytatják azok, akiknek biztos megéri.

Franciaországban ugyanis azonosítottak egy új koronavírus-mutációt, amit nem mutat ki a PCR-teszt- adta hírül az újabb vírus-szélhámosságot a nemzetközi sajtó.

Vajon mivel azonosították az új mutációt, ha nem a hírhedt PCR teszttel?

Hogy a PCR teszt nem mutatja ki? Persze, hiszen az eddig sem mutatott ki semmi konkrétumot semmilyen vírussal kapcsolatban. ezzel egyértelműen elismerték a PCR tesztek alkalmatlanságát a vírusok detektálásában?

Mindemellett a vér és kitudja miféle minták alapján mégis tudják , hogy a covid19 féle vírus mutációjáról van szó. Magyarán szólva épp átírják az emberi civilizáció virológiai és orvosi alapjait. Az egész orvostudományt. A vírusok ugyanis minden ökoszisztémában megtalálhatóak, létszámukat tekintve a leggyakoribb földi organizmusok közé tartoznak. Mindig jelen voltak és mindig jelen lesznek a földi életben.

A francia lap beszámolója szerint több fertőzött is tünetekre panaszkodott, de negatív lett a tesztjük. Náluk később a vérből vagy a légzőrendszer mélyéből vett mintákban azonosították a vírust.

A vírusmutánst összesen nyolc betegnél mutatták ki egy 79 fős csoporton belül Lannion város kórházában.

A francia Egészségügyi Minisztérium közleményében azt írta, az elsődleges elemzések szerint „a mutáns vírus nem fertőzőképesebb a korábbi változatoknál és nem is okoz súlyosabb megbetegedést”.

De további pánikoltatásra és a covid19 világmanipuláció megerősítésére jó.

Ami a nevét illeti, lehet pont Loch Ness-i vírusnak fogják elnevezni, a hírhedt tavi szörnyről, hiszen azt is mindenki látni véli, de valójában még nem látta senki…viszont üzletnek, reklámfogásnak kitűnő, akárcsak a sosem látott vírus mutációk!

-szmm-

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile