Aktuális

Folytatódnak a kórházi covid-horrorok: lábtöréssel vitték be a karánsebesi férfit, aki pár nap múlva meghalt: családja a kórházi ágyhoz kötözve, eszméletlenül talált rá – a diagnózisba bekerült a vírusos tüdőgyulladás is

A Covid19 hadművelet óta sorozatosan derülnek ki horrorfilmbe, de legalábbis a bíróságok gyilkossági ügyeibe kívánkozó esetek a romániai kórházakból. Is. Úgy tűnik az „elsővonalashősök”-nek titulált egészségügyi alkalmazottak covidra idomított szakasza kivetkőzve minden emberségből a Covid19 protokoll védelme alatt bármit elkövethet a beutaltakkal.

A cikkünkben szereplő áldozatot hozzátartozói meztelenül, kikötözve és lekábítva találták meg egy kopott kórházi . S történt mindez aközben, mikor egy állítólagos utolsó generációs, mRNS vakcinát akarnak lenyomni az emberek torkán  azokban a kórházakban is, ahol szemmel láthatóan az alapvető ellátás is igencsak hiányos. Vajon egy kreált , sosem igazolt pandémia, egy hivatalosan sosem izolált koronavírus, vagy ez az emberélet elleni hadjáratnak minősülő covid-protokoll jelenti a valódi egészségügyi katasztrófát?

 

A legújabb, a közvéleményt igencsak felkavaró eset az erdélyi, Karánsebesi (románul Caransebeș) Megyei Kórházban történt, ahogy ezt az Antena3 televízió híréből megtudtuk.

Egy karánsebesi férfi egy háztartási baleset során megsérült. Az ötvenéves, addig egészséges férfi egy kaput festett, de sajnálatos módon a létra amire mászott felborult, a férfi leesett és eltörte a lábát és beütötte a fejét. A családja kihívta a 112-ős segélyhívón a mentőt, akik bevitték  a sérültet a megyei kórház ortopédiai osztályára, ahol megállapították, hogy az koponyasérülést és lábtörést szenvedett és benn tartották a kórházban.

A család elmondása szerint a férfi a beutalását követő első három napban jól volt, értekezett telefonon a családtagjaival, kérte a feleségét vigyen be neki váltóruhát és ennivalót.

Ennek ellenére három nap után  a férfi nem jelentkezett, a család nem tudta utolérni,. Mint kiderült elvették a kórházban a telefont tőle és hogy valójában mi történt   nem tudni, de mikor a család két nap múlva kapta az értesítést, hogy a férfi elhunyt.

Nem mellesleg a KÖZBEN COVID-KÓRHÁZZÁ ALAKÍTOTTÁK a  megyei kórházat. Tehát elképzelhető , hogy az „elsővonalas hősök”elkezdték a már jól begyakorolt covid-protokollt alkalmazni a lába törött betegeken is?!

A balesetet szenvedett férfit aki 2 nappal azelőtt jól volt, otthoni ennivalót kért a kórházi koszt mellé, családja eszméletlenül, anyaszült meztelenül találta kikötve egy ágynemű nélküli ócska kórházi ágyhoz.

És micsoda meglepetés a halotti bizonyítványába hirtelen bekerült az is, hogy a törött lába és betört feje mellett egyből vírusos tüdőgyulladás is okozta a halálát. (SIC!)

A kórház vezetősége azzal mentegetőzik, hogy a törött lábú férfi állítólag agresszív lett ezért kellett lekötözni. Vajon így van? És vajon miért lett hirtelen agresszív, pont akkor mikor a covid mizéria ismét aktuálissá lett a kórházban? Addig miért nem volt agresszív? –vetődik fel a kérdés.

A család azonnal feljelentést tett a kórház ellen, az ügyészség  nyomoz az eset kapcsán s mint az Antena3  közzé tette, a család az Orvosi Kollégiumhoz is eljutatott egy feljelentést.

Mindez azonban már nem fogja visszahozni az életbe ezt a  férfi sem, és a több száz hasonló módon megölt embert sem persze: Egy páciens volt, aki nem volt covidos, sem más sci fibe illő betegsége nem volt, egyszerűen leesett egy létráról és eltörte a lábát. Emiatt kellett meghaljon, vagyis amiatt, hogy emiatt bekerült egy lágerkórházba.

A jelenlegi „egészségügyi krízisnek” titulált sátáni korszakban a román kormány illetékesei, így az ideiglenes egészségügyi miniszternek kinevezett Cseke Attila talán az ilyen esetekre kellene, reagáljon, ha egyáltalán lehet erre bármit mondani! Nem géntechnológiás kísérleti szerek erőltetésével kellene foglalkozni, mert az emberek nem azért fizették évtizedek óta a betegbiztosítást, adót, nem azért mennek kórházba, hogy kétes oltások propaganda áldozataivá legyenek!

Szőke Mária

(Forrás: Antena3)

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile