Aktuális

Folytatódik a covid-bűnözés: Indiában só-oldattal oltottak be többezer embert a kísérleti szer helyett: gyanakodni kezdtek, mert senki nem halt bele!

Mint minden búnözői ágazatban, így a covid-terrorizmusban is egy-kettő kifejlődtek az alap bűncselekmény mentén elburjánzó  szélhámosságok. Így például Indiában  ezreket oltottak be a kísérleti vakcina HELYETT sima sóoldattal. A dologban az a bizarr, hogy a beoltottak pont azért kezdtek el gyanakodni, mivel érdekes módon a sós víztől senkinek sem lettek  súlyos mellékhatásai, bele sem halt senki, ami a kísérleti oltásról ugye nem mondható el.

Végülis  kimondhatjuk, lehet a csalók mentették meg jó pár beoltott életét?

Legalább tizenkét helyszínen tartottak oltónapot Indiában koronavírus elleni oltás nélkül: Mumbai közelében ezreket vertek így át sósvíz-oldalattal.

A most leleplezett bűnbanda tagjai a nagyságrendileg 2500 áldozattól pénzt is kértek az oltásért, így mindösszesen 28 ezer dollárnak megfelelő összeggel rövidítették meg a károsultakat.

A letartóztatott orvosok egy kórházi bázisról hoztak hamisított oltóanyagot, oltási igazolványt és fiolákat, valamint a hasztalan oldat beadására használt tűket, írja a CNN.

Egyelőre 14 embert tudtak összefüggésbe hozni a csalással, akiket le is tartóztattak. A résztvevők május vége és június közepe között tartottak oltónapokat, az esetet pedig azt követően kezdte el vizsgálni a rendőrség, hogy néhány ember a vakcinát felvettek közül gyanakodni kezdett amiatt, hogy nem valós az oltási igazolásuk.

Az egyik oltónapot egy bérházban tartották, ahol a résztvevők gyanakvását az keltette fel, hogy egyetlen oltott sem tapasztalt semmiféle mellékhatást azt követően, hogy felvette a hamis vakcinát, ráadásul csak készpénzben fizethettek az oltásért. Amikor aztán megkezdődtek a vizsgálatok, egyre többen jelezték, hogy úgy vélik, ők is csalás áldozataivá váltak.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile