Aktuális, Külpolitika

Forradalom előtti hangulat Párizsban?Lázadnak a franciák a Macron féle covid-terror ellen: kifütyülték az elnököt a nemzeti ünnepen Párizsban(+videó)

Szerdán a Franciaország nemzeti ünnepe alkalmából rendezett párizsi díszfelvonuláson jelen volt Emanuel Macron francia elnök is, hogy ( mint a sajtóközleményekben megjelent) tisztelegjen a szolgálat közben elhunyt rendőrök és katonák emléke előtt.

A fennkölt ünneplés azonban tiltakozásba csapott át, ugyanis a katonai parádén megjelent emberek kifütyülték Macront, a tömeg hangosan fúj-olt és stagnálta, hogy Macron mondjon le.

A Champs-Élysées-n tartott felvonulás így nem egy nemz eti ünnepre emlékeztetett , hanem egy pattanásig feszült, robbanás előtti állapotot jelzett.

Macron pár napja drákói és persze törvénytelen módon megzsarolta a franciákat, hogy bizonyos ágazatokban csak azok dolgozhatnak és kaphatnak fizetést, akik beoltatják magukat a kísérleti covid-vakcinákkal.

Ugyancsak Macron  akarja elsőnek elrendelni Európában, hogy Franciaország területén a „védettségi igazolványnak” titulált covid-bárca kötelező legyen a tömegközlekedésben, utazásnál, rendezvényeken. Ismerve a történelmet, mely ismétli önmagát, lehet Macron is eltanakodhatna arról, mekkora durranás szokott lenni az, ha a franciák  fellázadnak valami ellen….

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile