A NAP KÉPE- KARIKATÚRÁJA, Aktuális, Külpolitika

FOTÓ: Valóban ilyen képződmények vezetik az USA-t vagy valakik simán gúnyt űznek Amerikából?

A mellékelt fotón Rachel Levin transznemű amerikai admirális és Sam Brinton atomenergiáért felelős helyettes államtitkár közösen látható. A fotó önmagában a NO COMMENT kategória.

A felvételt az Egyesült Államok franciaországi nagykövetségén készítették a Bastille nap alkalmából rendezett fogadáson.

Igen, elnézve ezt a tragikomikumba hajazó, sátáni fényképet, eszünkbe juthat több dolog. Többek között az, hogy egy normális társadalomban, a boldog békeidőkben ilyesmit legfeljebb diliházak zártosztályán lehetett látni.

A másik kérdés azonban komolyabb, éspedig az, vajon kik állnak ennek az embert sőt Istent gyalázó őrületnek a háta mögött, amivel meggyalázzák magát az Egyesült Államokat is???

 

A két amerikai vezér-torzó Rachel Levin és Sam Brinton

 

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Imre Budapesti
Imre Budapesti
1 an în urmă

Most mondjam hogy felkavarodik a gyomrom?
Ez a kategória sátán kedvence!
Nem szaporodik tovább…

Egy előadásban hallottam pár éve: Ha az ember “nevét” átírnák ‘homo sapiens’-ről szimplán ‘homo’ (kosok – nem kecskebak) -ra, akkor 100 éven belül kipusztulna az emberi faj a földről.
Csodálom a TEREMTŐ türelmét, ugyanis Lót napjaiban hasonló helyzet volt, és csak egy városban, és hamar le lett rendezve.
Kivétel erősíti a szabályt!
„…Istent nem lehet megcsúfolni. Mert amit vet az ember, azt fogja aratni is” (Galácia 6:7)

„Nem tudjátok, hogy igazságtalanok nem fogják örökölni Isten királyságát? Ne vezessenek félre titeket. …sem házasságtörők, sem természetellenes célokra tartott férfiak, sem férfiakkal háló férfiak,… nem fogják örökölni Isten királyságát. (1Korintusz 6:9-10)

És attól, hogy ez a sokak szemében lenézett, megvetett, semmibe vett Bibliában lett leírva, ettől még hamarosan bekövetkezik.
És van még egy “rossz hír” a földön SEM marad meg aki annyira liberális, mint sok egészen másként gondolkodó.
Nem én mondom! Csak idéztem 🙂