Aktuális, Vélemény

Furcsa „véletlenek”: egy év alatt mindhárom államfő, aki szembement a covid-terrorizmussal elhunyt

Mióta kitört a globalista háttérhatalom vezérlésével, az Egészségügyi VilágszerveZet (WHO) nyilvánvalóvá vált csalásával a Covid19  őrület, az egész Földön 3 olyan ország volt, mely vezetősége egy az egyben kijelentette, nem veti alá polgárait a covid terrorizmus emberellenes, az orvostudományt lenullázó őrületeinek. Ez a három ország Burundi, Tanzánia és Haiti . És tudják mi a közös még ezekben az országokban, azon túl, hogy az ottani kormányok megtagadták az engedelmességet a covid-terroristáknak?

AZ , HOGY MIND A HÁROM ORSZÁG ELNÖKE  FURCSA KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT HUNYT EL AZ ELMÚLT PÁR HÓNAP ALATT.

Burundiban Pierre Nkurunziza elnök volt

Tanzániában John Magufuli elnök volt

Haitiban Jovenel Moïse elnök volt

Mindhárom elnök már meghalt.

Véletlen egybeesés?

Aligha.

Emlékezünk ugye a világraszóló botrányra, mikor a biokémikusi végzettséggel rendelkező Magufuli bebizonyította, hogy a PCR tesztet alkalmatlanok bármilyen vírus pontos detektálására, s bebizonyította, hogy a papaya gyümölcs, a kecske és a motorolaj is covid pozitívnak jön ki a PCR tesztek szűrőjén.

A videó erről itt tekinthető meg:

Ő volt, aki már 2020-ban arra figyelmeztette országa lakosságát, hogy a koronavírus elleni vakcinák veszélyesek lehetnek.

A néhai tanzániai államfő arra bíztatta az embereket, hogy az oltás helyett inkább „hagyományos módszerekkel” védekezzenek a fertőzés ellen.

Talán figyelve ezt a globalista , sátáni  Covid-háborút nem is kell csodálkozni, hogy ezek után Magufuli hirtelen, furcsa „szívelégtelenségben” elhunyt.

Mint ahogy az erőszakos Covid19 stratégia mögött is valójában egy olyan, semmiféle koronavírushoz, vagy járványhoz nem köthető világmanőver áll, mely irányítói globális támadást indítottak az egész emberiség ellen.

Lehet „összeesküvés elméletnek” nevezni ezt, de egyre nyilvánvalóbb, hogy a Covid19 egy világméretű globális átverés, egy mega hazugság, mely révén túszul ejtették az egész világot és az emberből egy manipulált kísérleti alanyt akarnak kitenyészteni, akiket kísérleti géntechnológiás szerrel, lásd a védőoltásnak hazudott Covid19 szer, meg akarnak fosztani emberi identitásától, döntésjogától és szabadságától.

Ez a Covid19 manőver, nem pedig egy légúti vírusfertőzés.

És emelje fel a kezét az, akinek az elmúlt másfél év alatt egyetlen kételye sem támadt, a hamis statisztikák, manipulált híradások, mérhetetlen hazugságáradat alatt, mely a vírusveszélyből mostanra oltás-propagandává nőtte magát!

Lehetséges lenne a véletlen is, a három a covid fasizmussal szembemenő államelnök halála… de ezt csak azok hihetik el, akik elhiszik, hogy az „ingyen” osztogatott, kísérleti géntechnológiás szerek veszélytelenek és az emberiség érdekeit szolgálják…

Szőke Mária

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile