Aktuális, GREAT RESET

Fütyije van, a transzgender “lánybabának”- Meg kell védenünk a GYERMEKEKET az életellenes, istentagadó, sátánista perverzióktól! Az egész TranszGender elmélet, az egész homoszexuális lobbi nem más, mint Isten tagadás, sátánizmus

Láttam minap egy amerikai graffitiről készült fotót a világhálón, melyen ez a felirat állt:

„ TI NEM TRANSZGENDEREK VAGYTOK, HANEM SIMÁN ELMEHÁBORODOTT PSZICHOPATÁK!”.

És be kell ismerni, a jeles felirat készítője igazat írt oda a falra, ugyanis mikor már azt hisszük, hogy ennél lejjebb már nem lehet a transzgender perverziók őrületében, mindig kirukkolnak a transzgender irányzat propagandistái egy-egy új és az emberi fajt, a Teremtő Istent, az anyaságot és a születést meggyalázni, megcsúfolni  akaró nemi őrülettel.

Most éppen piacra dobták a fütyis kislánybabát mint újabb transzgender hordalékát sátánista projektjüknek.

És nem lehet most már legyinteni, s az egészet szó nélkül hagyni, hogy „bolond likból, bolond szél fúj” mert ezek a perverz szörnyek egyértelműen gyermekeinket, a Föld gyermekeit célozták meg, márpedig őket csak mi felnőttek védhetjük meg ettől.

Mi az ördög bajuk van ezeknek a látványos nemi-pszichopaták mögött rejtőzködő arctalan valakiknek vagy valamiknek az emberekkel, a FÉRFI és a NŐ teremtett, természetes létezésével?

Valóban csak annyiról van szó, hogy minél nagyobb káoszt akarnak a Földön, az emberi társadalomban? Tényleg az az alapja ennek a visszataszító perverz őrületnek, hogy ezzel is gátolják az emberiség természetes szaporodását a Földön?

Vajon valami más ok és szándék is lapulhat ennek az egész ördögi jelenségnek a hátterében?

A teljes cikket ITT olvashatja el. 

Iratkozzon fel a Substacken hírlevelemre, és ha tetszett a cikk lájkolja, de hozzászólásokat, észrevételeket is szívesen látok a cikkek alatt.

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile