Aktuális, Magazin

GMS-os műhús, géntechnológiás vakcinák, miféle sátáni kísérlet zajlik éppen a Földön? – Megnyílt a világ első ipari műhús-gyára Izraelben

Géntechnológiás vakcina, géntechnológiás szintetikus hűs? Mi történik tulajdonképpen a manipulált emberiséggel? Míg az Európai Unióban a génmódosított kukoricát is tilos behozni az érvényes törvények szerint,mondván, hogy az károsan hat az emberi szervezetre,  addig a génmódosításra alapozott Covid19 vakcinákat kötelezővé akarják tenni. Mindeközben Izraelben egyre furcsább kísérleteknek vetik alá az embereket. A Pfizer vezetői első számú kísérleti telepüknek nevezték ki Izraelt, és ahogy látjuk nem is ok nélkül, ugyanis ott zajlanak a legagresszívebben ezek a furcsa az emberi genetikát célba vevő kísérletek.

 

A sátáni globalista maffia címerállata, Bill Gates milliárdokat kíván a géntechnológiával előállított mű-hús és a géntechnológiával elő állítot t  vakcinák” elterjesztésébe fektetni. Vajon miért?

Lehet az sem véletlen, hogy a világ első, ipari szintetikus-húsgyára ott jött létre?

De ki ad, ki adhat választ arra, hogy  mi is történik az emberi szervezettel, az emberi génállománnyal, ha  különféle módon, védőoltásnak hazudott  kísérleti szerekkel és isten tudja milyen genetikai hókuszpókusz során „kitenyésztett” klón-húsokkal kezdik etetni az embereket.

(Ne feledjük, a hivatalos sajtó-mese szerint a Covid19 vírus is állítólag a  megevett denevérleves által került a sosem létezett nulladik páciens szervezetébe. )

Lehetséges nem is egy légúti vírusfertőzésről van szó, a Covid19 égisze alatt, hanem valami egész másról, mely az emberi genetikát vette célba?

És lehet „konteósozni” minden szűklátókörű, tudatlanságba és a manipulációkba menekülőnek azokat, akik észreveszik a furcsa összefüggéseket, de lássuk be, az elmúlt időkben sajnos  eddig az úgynevezett „konteók” nagy része igaznak bizonyult!

Mint portálunkon is olvashatták, géntechnológiás módszerekkel kívánnak úgynevezett “szintetikus húst” előállítatni abban a vállalkozásban melynek fő szponzora a két hírhedt milliárdos: Jeff Bezos és Bill Gates, írja egyik cikkében a CNCB.

 

 

GMO-s hústermékek, a szintetikus műhúsokat tenyésztő laboratóriumokban akár az emberi húst is képesek klónozni a megjelent cikkek szerint. A mellékhatásokról, éppúgy mint a génmanipulált vakcinák esetében kevés szó eshet….

Eddig 158 millió dolláros támogatást adtak erre a több mint furcsa vállalkozásra, melynek az a célja, hogy a laboratóriumokban előállított (állítólag ízre és állagra a valódi húshoz hasonlító) mesterséges hús, úgynevezett „szintetikus húst” állítsanak elő és ezt tömeges fogyasztásra vessék be.

Az elmúlt két-három évben szinte a semmiből robbant be a „műhús-forradalom” az éttermekbe és a szupermarketekbe, és ma már hamburgert, steaket, pizzát vagy tacót is lehet kapni állati fehérjét nélkülöző, laborban előállított műhússal készítve. Sőt, már az is felmerült, hogy az egzotikus állatok vagy akár az emberek húsára emlékeztető, növényi alapú műhústermékeket gyártsanak, hogy akár a látens kannibálok vágyait is megpróbálják kielégíteni.

Bár a piacvezető cégek, mint az Impossible Foods vagy a Beyond Meat üzemei már eddig is a maximumom pörögtek, hogy ki tudják szolgálni a műhúsra mutatkozó egyre nagyobb igényt, az izraeli Future Meat Technologies most még nagyobb lépést tett: megnyitotta a világ első ipari műhúsgyárát.

Míg a műhúsgyártók többsége (így az Impossible és a Beyond Meat is) növényi fehérjék felhasználásával készíti el a hústermékekre a lehető legjobban hasonlító műhúspogácsákat vagy kolbászokat, a Future Meat egy másik módszer híve: az izraeli cég élő állatok sejtjeit használja fel, hogy az állatoknak nem ártva, de mégis állati eredetű hústermékeket készítsen.

 

Forrás: Qubit,CNCB

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile