Aktuális, Külpolitika

Görög covid tragi-komédia: hirtelen piros-zóna lett Görögörszág, s ettől a be nem oltott nyaralók hazatértük után mehetnek karanténba

Folytatódik a covid káosz, a globalista porondmesterek mindent megtesznek, hogy azokat, akik nem vetik alá magukat a kísérleti oltakozásnak ellehetetlenítsék, diszkriminálják. A gyalázatos társadalmi zsarolást hiába nevezik „járványügyi védelemnek” ez a jelző igencsak biceg, mivel éppen egy vírus jelenlétet és megbetegedést nem kimutató orvosi segédeszköz, a rég lelepleződött PCR teszt, a legnagyobb csodafegyverük, alapjuk még mindig, hogy ezekkel az orvosilag nem releváns tesztekkel esetszámokat s ezekhez kapcsolt rabszolgatörvényeket kreáljanak.

Így történhet az is, hogy valaki nyugodtan elutazik nyaralni, egy úgymond „sárgazónás” országba s mire kinyaralták magukat, máris „piros” zónává számolják át az országot s a hazaértő nyaralókat karanténba rakják. Egészséges embereket, akik nem vétettek a törvény ellen, semmi bűnük. Miközben azokat, akik megkapták a kísérleti szert, azok, hiába ugyanúgy terjeszthetnének vírust, akármit, nem kötelezik semmilyen karanténra.

Magas járványügyi kockázatot jelentő országnak minősítette Görögországot az Országos Vészhelyzeti Bizottság (CNSU). A döntésre azt követően került sor, hogy a mediterrán országban a fertőzöttség 3,5 ezrelékre nőtt. A piros zónába sorolták többek között Írországot és Monacót is.

 

A járványügyi adatok romlása miatt a CNSU megváltoztatta Franciaország, az Amerikai Egyesült Államok, Belgium és Izrael besorolását is, ezek a sárga zónába kerültek. Az aktualizált lista itt érhető el.

 

Görögország magas kockázatúvá való minősítése kellemetlen következményekkel járhat sok ott nyaraló romániai turista számára. A beoltatlanok, hazatérésüket követően 14 napra házi elkülönítésbe kell, vonuljanak, ami alól a negatív PCR-teszt sem ad felmentést. A sárga zónás országokból hazatérők a karantént kiválthatják egy negatív PCR-teszttel.

A beoltottak nem kell, karanténba vonuljanak, s a 6 évesnél fiatalabb gyermekek sem. A 6 és 16 év közöttiek negatív PCR-teszteredmény esetén mentesülnek a karantén alól.

Itt egyetlen kérdés lebeg a világ felett: MEDDIG TŰRIK AZ EMBEREK MÉG EZT A HAZUGSÁGOKRA ALAPOZOTT SÁTÁNI MANŐVERT?

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile